Futurelight – The North Face edistyksellisin kangas

the CES 2019 ei ole oikea paikka odottaa läpimurtokankaita, jotka on tarkoitettu käytettäväksi ulkovaatteissa ja -varusteissa. Mutta juuri se meidän on nähtävä. Kaikkien uusien huipputeknisten laitteiden keskellä The North Face julkisti vallankumouksellisen materiaalinsa, joka voisi todella muuttaa pelin. Valmistaja lupaa, että uusi materiaali Futurelight ei ole kaikkien aikojen vedenpitävin ja hengittävin materiaali, vaan myös ympäristöystävällisin. Otamme tämän innovatiivisen materiaalin säännön alle!

Tulevaisuus on yhä lähempänä meitä Futurelightin avulla

Futurelight - maailman edistyksellisin The North Face -kangas, tulevaisuus on tulossa innovatiiviseen scifi -sarjaan

Futurelight – vallankumous ulkovaatteissa ja -varusteissa

Vedenpitävät kankaat ovat olleet kiinteä osa ulkovaatteiden ja -laitteiden teollisuutta jo vuosien ajan. Lukuisat ominaisuudet varmistavat, että käyttäjät pysyvät kuivina sateessa tai lumessa. Kuitenkin, jos näillä vaatteilla on taipumus epäonnistua, ne ovat hengittävyyden alueella.

Tämä johtuu siitä, että vedenpitävät kankaat pitävät hyvin kosteuden poissa, mutta eivät aina pääse helposti karkuun. Kun ulkona harrastaja hikoilee, vaatteen sisäpuolelle muodostuu kondensaatiota, jota ei voida tuulettaa kunnolla. Miksi sitten vedenpitävät vaatteet, kun sinusta tuntuu yhtä märältä ja epämukavalta siinä? Futurelight oletettavasti poistaa tämän ongelman antamalla kondenssiveden poistua.

Tämän pienen ihmeen toteuttamiseksi The North Face käytti innovatiivista nanospinning-tekniikkaa kudotessaan mikroskooppitasolla. Tämä tekniikka mahdollistaa ohuiden kalvojen kiinnittämisen moniin olemassa oleviin kudoksiin, jotta paino, venytys ja kestävyys voidaan säätää tarkasti. Prosessi mahdollistaa myös pienien nanoreikien rakentamisen materiaaliin suuremman huokoisuuden vuoksi. Lyhyesti sanottuna: North Face loi kankaan, jonka avulla ilma voi liikkua vapaasti kuitujen läpi pysyen vedenpitävänä.

Nanospinning -tekniikka suojaa sinua tuulelta ja sateelta, mutta ei silti hikoile

Futurelight - maailman edistyksellisin kangas, jota The North Face nanospinning -tekniikka käyttää

Vedenpitävä, hengittävä ja valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista!

Mutta se ei ole kaikki! The North Face sanoo myös, että tämä uusi kangas on valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista. Se sisältää myös a PFC (per- ja polyfluorikemikaalit) ilmainen vettä hylkivä pinnoite. Kaikki tämä tekee Futurelightista ympäristöystävällisimmän materiaalin, jonka yritys on koskaan tuottanut. Sama koskee valmistusprosessia, jossa yritys käyttää kestäviä käytäntöjä jätteen ja vesihukan vähentämiseksi.

Toisin sanoen Futurelight ei ainoastaan ​​takaa käyttäjien viihtyvyyttä toimintojensa aikana, vaan myös vähentää niiden vaikutuksia planeettaan.

Ehdottomasti henkeäsalpaava!

Futurelight - maailman edistyksellisin kangas The North Face -vuorikiipeilijöiltä vuorenhuipulla

Futurelight on testattu käytännössä yhteistyössä seikkailuurheilijoiden kanssa

North Facein seikkailuurheiluryhmä on testannut Futurelightia yli vuoden ajan. Vuorikiipeilijä Jim Morrison ja hänen kiipeilykumppaninsa Hilaree Nelson kiipesivät materiaalista valmistetuilla laitteilla kolmeen noin 8 000 metrin korkeuteen, mukaan lukien Mount Everest. Sitten jälleen historialliselle laskettelulle Lhotse Couilorilta, joka on maailman neljänneksi korkein vuori.

Morrison ja Nelson juuri ennen legendaarista putoamista

Futurelight - maailman edistyksellisin The North Face -kangas laskeutuu vuorelta suksilla

Futurelightia julkistavassa lehdistötiedotteessa joukkueen kapteeni Nelson sanoi: ”Maailmanluokan vuorikiipeilijöistä, hiihtäjistä, vuorikiipeilijöistä, lumilautailijoista ja polkujuoksijoista koostuva tiimimme on viimeisten kahden vuoden aikana testannut tiukasti Futurelightia kaikkialla ja kaikilla aloilla. esittelemään tekniikkaa erilaisissa sää- ja ilmasto -olosuhteissa ympäri maailmaa. ”Hän lisäsi:” Vuorini aikana en ole koskaan nähnyt yhtä hyvää tuotetta kuin Futurelight. Se luo uuden paradigman sille, mitä odotan vedenpitävältä materiaalilta. “

Ryhmän johtaja ja tiedottaja Hilaree Nelson testasi materiaalia äärimmäisissä tilanteissa

Futurelight - maailman edistyksellisin The North Face -johtajan kangas, jossa on oranssi takki

Aluksi Futurelight ilmestyy markkinoille korkealaatuisten Summit-, Steep- ja Flight-sarjojen päivityksenä syksyllä 2019. Monipuolisuutensa vuoksi materiaali leviää lopulta muihin tuotesarjoihin, kuten jalkineisiin ja telttoihin. Lisätietoja löytyy virallisesta Futurelightista The North Face -sivusto.

Futurelight - maailman edistyksellisin The North Face -kangas vuorikiipeilijöille

Futurelight - maailman edistyksellisin kangas The Northista