Maaliskuun 7 tärkeintä puutarhanhoitovinkkiä – loistoa ja kauneutta ympäri vuoden

Maaliskuun puutarhanhoidolla on selkeä tavoite. Tämän avulla on autettava maata heräämään uudelleen ja avautumaan täydessä loistossaan. Se on oikeastaan ​​aika yksilöllistä, miten sinun on edettävä. Ensin sinun on selvitettävä, missä tilassa maa on puutarhassa talven jälkeen. Sitten sinun on mietittävä, haluatko jättää enemmän tilaa kukille tai vihanneksille tai jopa luopua toisesta. Loppujen lopuksi sinun on sopeuduttava nykyisiin sääolosuhteisiin, jotka ovat aina erilaisia ​​vuodesta toiseen. Joten kun tarkastelet puutarhanhoitovinkkejämme maaliskuulle, muista pitää nämä ja muut vastaavat kysymykset mielessä.

Lumikellot ovat kevään ensimmäisiä kukkia

Ensimmäiset kukkien puutarhanhoito

Puutarhanhoitovinkkejä maan valmistamiseksi

Sinun on ehdottomasti aloitettava maan valmistelu uudelle lämpimälle vuodelle. Joillekin tämä tarkoittaa vain maaperän kaivamista muutaman kerran. Tämä pätee erityisesti, jos se on edelleen suhteellisen hyvässä kunnossa kylmän kauden hyvän hoidon vuoksi.

Useimmat puutarhurit voivat kuitenkin käyttää paljon puutarhanhoitovinkkejä puutarhan maaperän virkistämiseen. Normaalisti joudutaan löysentämään maata käytettävissä olevilla työkaluilla. Nyt on monia innovaatioita, jotka edustavat vaihtoehtoa perinteiselle puutarhanhoidolle. Lannoitus on myös erittäin tärkeä osa puutarhanhoitoa maaliskuussa. Löydät ideoita kotitekoisista kompostiseoksista Internetistä. Tässä on erilaisia ​​vaihtoehtoja – voidaan harkita kotitalousjätettä ja tuotantoeläinten, esimerkiksi kanien, jätettä. Näitä on tietysti myös paljon hyviä valmistajia.

Ehkä voisit kokeilla molempia ja katsoa, ​​mikä on parempi puutarhallesi.

Narsissit koristavat lähes jokaisen puutarhan jo maaliskuussa

Kukat upeassa keltaisessa puutarhanhoidossa

Kasviksia kasvattaa

Haluatko vihanneksia puutarhaan? Sitten tarvitset puutarhanhoitovinkkejä tämän kasvattamiseen. Voit käyttää porkkanaa, valkosipulia ja sipulia jo maaliskuussa ilman ongelmia. Tämä on myös oikea aika kaikille, jotka myöhemmin haluavat saada kurkkua, paprikaa ja kesäkurpitsaa omasta tuotannostaan. Voit myös alkaa kasvattaa erilaisia ​​vihreitä salaatteja nyt. Ole varovainen tomaattien kanssa – maaliskuu voi olla hieman aikaista istuttaa ne. Tässä on yksi Luettelo istutusajoista erityyppisille kasveille. Sopivimmat ovat kasvihuoneesta tulevat. Voit kuitenkin käyttää siemeniä. Erityinen vinkki: jos lannoitat maaperää maaliskuussa, sinun ei tarvitse tehdä sitä ollenkaan tai tuskin ollenkaan myöhemmin.

Oikeat vihannesten puutarhanhoitovinkit takaavat hyvän sadon

Tuoreen vihannespuutarhan hoito

Virkistävät kasvien juuret suuremman sadon saamiseksi

Virkistäminen viittaa ensisijaisesti ns. Hyödyllisiin puutarhakasveihin. On olemassa esimerkiksi mansikoita ja tässä on tärkeää lisätä merkittävästi näiden satoa. Jo saatavilla olevan materiaalin huolehtiminen on ratkaisevan tärkeää, minkä vuoksi meillä on valmiina puutarhanhoitovinkkejä. Päivitettäessä on tärkeää poistaa käytettävissä olevat juuret kasveista. Ne on sitten purettava huolellisesti, leikattava hieman ja asetettava takaisin paikalleen. Jos teet niin, saat ensi kesänä paljon paremman sadon kuin ennen.

Kasvien sängyt voivat helpottaa työtäsi puutarhassa

Puutarha kevään puutarhanhoidossa

Katkaise vanha

Puutarhassamme talvehtii monia kasveja. Nämä ovat yleensä kuivuneet – kuten koristekasvit. Jos haluat saada paremman kuvan puutarhastasi, mutta myös yksinkertaisesti näiden kasvien paremman kehityksen kannalta, niitä tulisi vain leikata. Et voi tehdä mitään hienoa. Pikemminkin kyse on kuolleiden kasvien osien poistamisesta, jotta ne voivat kasvaa loistavasti. Ennen kaikkea pensaat, mutta myös ruusut ja muut kukat, on leikattava pois.

Luonnon kevätpuutarha talvella

Puutarhanhoitokukkia kesäksi

Tuo värit puutarhaan

Varmasti monet teistä ovat odottaneet kärsimättömästi artikkelimme tätä osaa! Koska kyse on suurista kukista, jotka voit laittaa maahan maaliskuussa. Maaliskuussa etenkin osa sipulikukista kasvaa. Jos nämä eivät ole maassa etukäteen, voit käyttää edistyneitä. Lumikellot ovat jo maaliskuun alussa ja pian sen jälkeen tulevat ihanan tuoksuvat hyasintit. Kevät sisältää myös valkoisia tai keltaisia ​​narsisseja. Varmista, että etäisyys eri kasvien välillä on sama istutettaessa niitä. Tämä edistää suuresti yhtenäisen ulkonäön saavuttamista.

Kukkivat puut ja pensaat ovat suuri lahja kevään luonnolta

Puutarhanhoito vihreä ja keltainen

Suunnittele puutarhan tila oikein

Jotta puutarha olisi todella nautintoa sielulle, siinä olisi mieluiten oltava järkevä suunnitelma tilan käytöstä. Päätä ensin, kuinka paljon tilaa tarvitset erityyppisille kasveille. Nämä ovat erilaisia ​​vihanneksia, kukkia ja ehkä jopa pensaita ja puita. Suunnittele sitten riittävästi tilaa niiden välille ja ajattele perspektiivistä! Loppujen lopuksi jotkut niistä ovat monivuotisia. Tee piirustus puutarhastasi ja mieti eri tapoja jakaa se. Ajattele hyvää pääsyä eri kasveihin ja myös mukavaa puutarhailmettä yleensä.

Mehiläiset ovat iloisia ensimmäisistä kevätkukista

Puutarhanhoitokasvit valkoisena ja keltaisena

Puutarha oman maun mukaan

Tietenkin kevään puutarhassa on monia muita hoitoa koskevia näkökohtia. Esimerkiksi jotkut valitsevat luonnollisen puutarhatyylin, jossa jotkut kasvit kasvavat luonnollisesti. Tämä sisältää myös kukkivat puut ja pensaat. Täällä sinun täytyy vain saada ne muotoon hieman ja mahdollisesti lannoittaa hieman, kun aika tulee. Ehkä haluat vain upean nurmikon ja muutaman pensaan, jotta voit rentoutua täydellisesti raikkaassa, yksivärisessä puutarhassa vihreänä keskikesänä. Tässä tapauksessa puhdistus ja oikea lannoitus ovat maaliskuun tärkeimpiä asioita! Tilanteesta riippuen voit käyttää puutarhanhoitovinkkejä eri tavalla saavuttaaksesi haluamasi tulokset. Koska unelmapuutarha on jokaiselle erilainen!

Maaperän valmistelu on ensimmäinen askel kevään puutarhanhoidossa

Kasvien istutus puutarhanhoito

Onko sinulla oikea työkalu siihen?

Puutarhanhoito kerää roskat

Jos puutarhassa on jo sipulikukkia, ne lävistävät maan keväällä

ensimmäiset kasvavat kasvit puutarhanhoito

Istuta suosikkikukkasi liikaa, jos se tekee sinut onnelliseksi!

Puutarhanhoito suuri keltainen kukka

Kevät tuo mukanaan uskomattoman erilaisia ​​värejä

Puutarhanhoito valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen

Violetti kukkapuutarhan hoito

Puutarhanhoito kukkaruukut rakennuksen edessä

Kaikki kasvit kehittyvät paremmin hyvin muokatussa maaperässä

Puutarhanhoito-työskentely-the-earth

Puutarhanhoito ensimmäiset vihreät kasvit

Nykyään monet valitsevat helposti hoidettavan luonnollisen puutarhan

Puutarhanhoito Kevään iloa ja puita

Puutarhanhoito koristevihreät ja pensaat

useita suuria kukkien puutarhanhoitoa

Mitkä ovat oikeasti lempikukiasi??

Puutarhanhoito lumi ja kukat

Puutarhanhoito kauniita upeita kukkia

Puurunko - hyvä puutarhanhoito

On parasta tehdä luettelo vihanneksista, jotka aiot istuttaa maaliskuussa

pienet ja hyvin järjestetyt kukkaruukut puutarhan hoito

Valmistautuminen puutarhan hoitoon

Eri kasvit käyttävät puutarhanhoitoa

ihana korotetut vuoteet puutarhan hoito

Tulppaanit ovat yksi kevätpuutarhan symboleista

useita suuria tulppaanien puutarhanhoitoja

Valko -punaiset tulppaanit puutarhanhoito

Violetit kasvavat maaliskuussa

Suuri valkoinen ja violetti puutarhanhoito