Mikä on SUP -jooga ja miksi se on niin trendikästä juuri nyt?

Jos pystyt hengittämään, voit tehdä joogaa. Jos pystyt seisomaan yhdellä jalalla, voit myös harjoitella joogaa laudalla. Kastele jalkasi trendikkäällä SUP -joogalla. Mitä se todellisuudessa on, saat selville seuraavassa …

SUP -jooga on tällä hetkellä erittäin muodissa

SUP -joogavinkkejä Tee paddleboard -joogaa

Mikä on SUP -jooga?

Saatat ihmetellä mitä SUP -jooga on? Tämä on kuuma trendi kaikkien keskuudessa, jotka harjoittavat joogaa ja rakastavat vesiurheilua. Termi SUP -jooga tulee englannista ja tarkoittaa Stand up Paddleboard Yoga. Tämä tarkoittaa joogan harjoittamista melontalaudalla keskellä vesistöä. Tavoitteena on valita rauhalliset vedet, kuten järvet, lahdet tai satamat.

Viime vuosina SUP -joogasta on tullut muodikas vesiurheilulaji joogille ja niille, jotka jo nauttivat melalaudasta. Itse asiassa monet joogit parantavat joogataitojaan valtavasti SUP -joogan kautta, koska se vaatii enemmän voimaa, tasapainoa ja keskittymistä. Melontalautoilla harjoitellaan jopa akrojoogaa, joka näyttää melko upealta. Pysy kuulolla saadaksesi lisätietoja. Padleboard -jooga on todella kiehtova urheilulaji.

Tee joogaharjoituksia melalaudalla

SUP -jooga vinkkejä paddleboard -joogaharjoituksiin

SUP -akrojooga

SUP-joogavihjeitä Paddleboard Acro Yoga -harjoitusharjoitus seisoo melonnassa

SUP -joogan edut

SUP-joogalla on useita hämmästyttäviä terveyshyötyjä, samoin kuin stand up-melonta (SUP). Jos yhdistät sekä paddle boardingin, joka tunnetaan myös nimellä stand up-melonta, että SUP-joogan, harjoittelu paranee valtavasti. Lyhyesti sanottuna melonta on koko kehon harjoittelu, eli se harjoittelee jalkoja, selkää, sydäntä, hartioita ja käsivarsia. Seiso melonta 15 minuuttia ja sitten 15 minuutin joogavirtaus olisi hämmästyttävä haaste kehollesi.

Melonta on trendikäs vesiurheilulaji

SUP -jooga vinkkejä paddleboard -joogaharjoitteluun tasapainon pitämiseksi vedessä

Jooga -asanat vedessä: ota haaste vastaan!

SUP -joogavinkkejä Harjoittele tasapainoa paddleboard -joogassa

Joitakin SUP -joogan etuja yhdellä silmäyksellä:

  • hienosäätää tekniikkaa
  • vahvistaa lihaksia
  • lievittää stressiä (raitista ilmaa, ääniä vedestä ja luonnosta, upea maisema)
  • parantaa hengitystekniikoita
  • lisää joustavuutta
  • parantaa tasapainoa

Tasapainolla ja keskittymisellä on tässä tärkeä rooli

SUP jooga vinkkejä jooga harjoitus mela lennolle mies

SUP -joogatunnit

Asuinpaikastasi ja vuodenajasta riippuen löydät SUP -joogatunteja, jotka järjestetään viikoittain. Tunnit alkavat yleensä lyhyellä lämmittelylavalla. Lämmittelyn jälkeen joogaopettaja aloittaa tunnin keskittyneellä hengityksellä, auringon tervehdyksellä ja joillakin mela -jooga -aloittelijoille aloittelijoille. SUP -joogatunnit kestävät yleensä tunnin ja sisältävät myös yksinkertaisia ​​kuntoharjoituksia ja jooga -asentoja aloittelijoille ja edistyneille harrastajille.

Joogatunti ulkona

SUP -jooga vinkkejä paddleboard -joogatunneille

SUP -joogatunti on vain yksi tapa harjoitella joogaa laudalla. Voit myös harjoitella SUP -joogaa yksin tai kaveriporukalla milloin haluat.

Tee joogaa ja nauti luonnosta täysillä

SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga Practice Balance

Mitä pukeutua SUP -joogaan

Jotta voit tehdä SUP -joogaa tehokkaasti, tarvitset oikeat vaatteet. Venyttäviä, vettä hylkiviä harjoitusvaatteita suositellaan joogaa varten melalaudalla.

SUP -joogan parhaat melalaudat

SUP -joogalle on suunniteltu monia stand up -lautoja. SUP -jooga -laudat ovat leveämpiä, tilavampia ja varustettu pidemmällä peitelevyllä. Yleensä puhallettavat melalaudat ovat vakaampia, istuvat korkeammalla veden päällä ja tarjoavat mukavamman alustan joogan harjoittamiselle.

Ilmatäytteiset melalaudat sopivat täydellisesti SUP -joogaan

SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga Paddleboard Stand Up Paddle

SUP -jooga vinkkejä

Jos et ole koskaan tehnyt SUP -joogaa tai edes tehnyt sitä, seuraavat vinkit auttavat sinua tuntemaan olosi mukavammaksi melalaudallasi.

Etsi suojaisa paikka

Paljon tuulta ja suuret aallot voivat tehdä SUP -joogasta todella vaikeaa ja häiritä sinua joogaharjoituksistasi. Meloa paikkaan, joka on suhteellisen suojattu tuulelta ja jossa ei ole paljon veneliikennettä.

Sekä veden että mielen on oltava rauhallisia

SUP jooga vinkkejä venytysharjoituksia jooga tekee melonta

Päästä pois väkijoukosta

Jos et halua olla huomion keskipisteenä, siirry pois vilkkaalta rannalta.

Liiku hitaasti

Jos olet tehnyt joogaa maalla, mutta et koskaan SUP: lla, aloita siirtymällä asentojen läpi hieman hitaammin kuin olet tottunut.

Hitaat liikkeet

SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga Asanas

Säilytä laaja asenne

Jotkut jooga -tyylit keskittyvät tiukkaan kehon suuntaukseen, kuten jalkojen pitäminen yhdessä vuoristoasennossa tai etujalkojen kohdistaminen takajalan kanssa soturiasenteissa. SUP-joogassa on hyödyllistä harjoittaa leveämpää asentoa, joka on noin lonkan leveydellä toisistaan ​​vakaamman pohjan saavuttamiseksi.

Harjoittele istuvia asanoita

SUP-joogavinkit Luontojooga harjoittaa melontaa

Pidä kaksi kosketuspistettä hallituksen kanssa

Poseja, joissa on vain yksi kosketuspiste, kuten puu- tai kotka -asento, pidetään yleensä liian vaikeina SUP -joogalle. Kokeile asentoja, jotka ylläpitävät vähintään kahta kosketuspistettä. Asanat, joissa kehosi on kohtisuorassa lautaan, tuntuvat myös vakaammilta kuin asennot, joissa seisot laudan rinnalla (kuten Warriors I tai II).

Ota vastaan ​​odottamaton

Päästä irti kontrollista! Lauta voi ajautua edestakaisin, äkillinen aalto voi heittää sinut pois tasapainosta ja voit pudota siihen. Yritä selviytyä siitä ja ymmärrä, että aivan kuten elämässä, et voi hallita kaikkea.

Nauti hetkestä ja päästä irti hallinnasta!

SUP -joogavinkit melalautajooga aloittelijoille

Seuraavat kuvat inspiroivat sinua edelleen, SUP Yoga Maistaa…

SUP -joogavinkit pitävät tasapainon vedessä SUP jooga vinkkejä paddleboard jooga asanat vedessä SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga Balance Practice Stand Up Melonta SUP -joogavinkkejä Tee paddleboard -joogaa luonnossa SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga Stand Up Paddling SUP -joogavinkit paddleboard -joogaharjoitukset tasapainottavat sisäistä rauhaa SUP -jooga vinkkejä paddleboard -joogaharjoitteluun SUP Jooga Vinkkejä Paddleboard Yoga drift rauhallisessa vedessä SUP-joogavihjeitä Paddleboard Yoga -harjoittelu seisoo melonta SUP -jooga vinkkejä paddleboard -joogaharjoituksiinSUP -joogavinkkejä Paddleboard -joogaa SUP -joogavinkkejä Paddleboard Yoga Yoga Lessons


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80