Poista ikävystyminen: 15 suurta vinkkiä koronaviruksen aikoihin

No, tilanne, jota emme ole koskaan ennen kokeneet – pysyvä karanteenia tai pysyminen kotona pidempään vaarallisen koronaviruksen vuoksi. Meidän on todellakin pysyttävä kotona, jos mahdollista, ja ajateltava turvallisuuttamme ja myös muiden ihmisten turvallisuutta. Valitettavasti sosiaalisia kontakteja ei tällä hetkellä haluta ja ne voivat aiheuttaa vakavan riskin monille meistä. Onneksi on sosiaalinen media ja lukuisat viestintätekniikat, joiden avulla voimme olla yhdessä vaikeista ajoista huolimatta. Ei ole turhaa, että monet online-alustat ja blogit ovat kutsuneet niin kutsutun kotona -haasteen ja ehdottaneet monia virtuaalitapahtumia ja -aktiviteetteja.

Haluamme myös antaa sinulle hyödyllisiä työideoita siitä, miten pitää tylsyys poissa. Tietysti nämä pätevät myös toisin, mutta vielä enemmän nyt. Älä anna sen masentaa ja pysyä luottavaisena. Se on enemmän tietoisuuden sekä luovuuden ja solidaarisuuden aikaa. Selviämme tästä koronakriisistä yhdessä!

# 1 Muck out ja järjestää vaatekaappi

karkottaa ikävystyminen koronavirus siivota vaatekaapit

Kaudenmuutos ilmoitetaan joka tapauksessa. Käytä aikaa nyt vaatekaapin järjestämiseen ja vapauta se tarpeettomista vaatteista. Lähistöllä on varmasti vaatteita, joissa voit hävittää ne. Voit luoda täydellisen järjestyksen noudattamalla KonMarien käytännön vinkkejä.

# 2 Lajittele ja hävitä palaset

hävitä pienet esineet karkottaa ikävystymisvinkit

On varmasti paljon kertoimia ja päättyy kaikkialle omiin neljään seinään. Aloita esimerkiksi työpaikastasi. Tällä hetkellä tarvitset tavallista paremman yleiskatsauksen, mikä lisää selkeyttä ja sisäistä tasapainoa. Joten voit työskennellä paljon keskittyvämmin lopulta.

# 3 Järjestä tietokoneesi ja matkapuhelimesi

karkottaa ikävystyminen tietokone järjestää matkapuhelin

Olet pitkään halunnut lajitella ja määrittää kaikki kansiot ja valokuvat tietokoneellasi ja matkapuhelimellasi. Nyt sinulla on enemmän aikaa tähän ja sinun pitäisi hyödyntää se parhaalla mahdollisella tavalla. Varaa tähän 30–40 minuuttia päivässä.

# 4 Lautapelit perheen kanssa

lautapelit eivät kyllästy

Sen ei aina tarvitse olla videopeli. Upeat lautapelit odottavat jälleen käyttöä. Catanin uudisasukkaat, älkää ärsyttäkö tai YK … valinta on suuri ja vietätte monta tuntia hauskaa yhdessä kuten ennenkin.

# 5 kuuntele podcasteja

Podcastien kuuntelu kotona karkottaa tylsyyden

Varsinkin jos työskentelet kotoa käsin ja silmäsi ja selkäsi rasittavat liikaa päivän aikana, voit rentoutua ajoittain nojatuolissa ja kuunnella mielenkiintoisia podcasteja. Samalla tämä auttaa myös aivoja sammumaan hetkeksi ja omistautumaan toiselle ajattelualueelle.

# 6 Ilmeikäs kirjoitus

ilmeikäs kirjoittaminen karkottaa ikävystyminen koronakriisi

Ilmeikäs kirjoittaminen tai päiväkirjaaminen on myös erittäin hyödyllistä paitsi silloin, kun olet kyllästynyt kotona, mutta myös yleensä negatiivisten ajatusten tai lievän masennuksen kanssa. Mikä muistuttaa päiväkirjan kirjoittamisesta, vapauttaa sielun ja vahvistaa samalla immuunijärjestelmää. Näin se toimii.

# 7 Lue kirjoja tai katso sarjoja

ajaa pois tylsyys lukea kirjoja katsella sarjoja

Vanhoja hyviä kirjoja! Joskus unohdamme tämän väärin. Ota yksi suosikkikirjoistasi ja koe se uudelleen tai anna itsesi tutustua uuteen kirjasuositukseen tietysti oman makusi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan.

# 8 opi vieraita kieliä verkossa

Opi espanjaa verkossa karkottamaan ikävystyminen

Vieraiden kielten opiskelu ei ole kaikille, mutta se on hauskaa meidän digitaaliaikamme. Koska verkkokurssien ja työpajojen valikoima on todella valtava. Monet heistä ovat jopa täysin ilmaisia. Jokainen voi löytää suosikkiopettajansa ja -kanavansa esimerkiksi YouTubesta ilman velvoitetta tai osallistua tandem -kieliohjelmaan.

# 9 Virtuaalikierrokset museoiden läpi

virutelle -museokierrokset koronakriisin aikana

Kaikki historian ja kulttuurin ystävät eivät voi tehdä ilman sitä edes nyt. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista mennä fyysisesti museoon tai taidegalleriaan, mutta niitä on paljon virtuaalisia museokierroksia joita tarjoavat monet museot ympäri maailmaa.

# 10 Uusien reseptien kokeilu

lasten kanssa leipominen karkottaa tylsyyden

Lapset rakastavat leipomista. Varsinkin kun se on mahdollista äidin kanssa. Tällä tavalla voit leikkisästi kokeilla uusia reseptejä tai tietysti vanhoja, vakiintuneita reseptejä ja pitää hauskaa lastesi kanssa. Tällä tavoin et vain karkota tylsyyttä, vaan myös annat pienille paljon iloa.

# 11 Toteuta DIY -projekteja ja käsityöideoita

Pääsiäisen askartelu lasten kanssa karkottaa tylsyyden

Käsityöt ovat tietysti myös erittäin suosittuja, eivät vain lasten keskuudessa. Me aikuiset rakastamme myös luovien DIY -projektien ja käsityöideoiden toteuttamista. Onneksi pääsiäinen on aivan nurkan takana ja käsityön aika on todellakin. Pääsiäiskäsityöt lasten kanssa eivät tietenkään tarkoita vain pääsiäismunien värjäämistä ja koristamista. Voit silti tehdä paljon pienien kanssa – pääsiäispuput, pääsiäiskorit, poikaset, kukat tai pääsiäispesät … vain muutamia mainitakseni.

# 12 Hyvinvointi kotona

tee kasvonaamio itsellesi hyvinvointi -ideoita karkottaa tylsyys

Menee hetki, ennen kuin palaamme kaikki rentoutuneena SPA -keskukseen. Mutta nyt voimme perustaa oman kodin hyvinvoinnin. Aromikylpy, jossa on itse valmistettuja kylpypalloja, terve naamio tai hiustenhoito, tekee varmasti hyvää ja saa meidät hyvälle tuulelle.

# 13 Tee kevätsiivous nyt

kevätpuhdistus karkottaa tylsyyden koronaviruksella

Kevään alku on virallisesti täällä! Aloita siis kevätsiivous ajoissa. Näin voitat kaksi hyttystä yhdellä iskulla. Toisaalta voit ajaa pois ikävystymisen ja toisaalta huolehtia nykyään vielä tärkeämmästä hygieniasta kotona.

# 14 Lyhyet matkat raikkaassa ilmassa

lyhyet kävelyretket luonnossa poistavat tylsyyden

Leikkikentät ja monet julkiset puistot ovat tällä hetkellä suljettuja tai niitä tulisi välttää. Siitä huolimatta ei ole väärin mennä raittiiseen ilmaan, ja se on jopa erityisen tärkeää fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kannalta. Siksi, jos mahdollista, tee lyhyitä kävelylenkkejä luonnossa, jossa ei ole ihmisiä. Leveät niityt ja metsät ovat täydellisiä tähän.

# 15 Meditaatio ja jooga

joogameditaatio karkottaa tylsyys koronakriisi

Jokainen, joka meditoi ja harjoittaa joogaa säännöllisesti, ei todellakaan tunne tylsyyttä. Tämä johtaa täysin erilaiseen asenteeseen elämään ja kaikkeen, mitä tapahtuu. Olet valppaampi ja keskittynyt, mutta silti rento ja itsevarma. Opit tuntemaan syvän kiitollisuuden mindfulnessin kautta ja havaitsemaan tässä ja nyt kaikilla aisteillasi.

Ole mahdollisimman positiivinen ja vaalia jokaista hetkeä elämässäsi. Koska se on arvokkain lahjamme. Pidä huolta rakkaistasi ja itsestäsi ja tee kaikkesi osoittaaksesi solidaarisuutta muita kohtaan.

Tässä mielessä: aja pois tylsyys ja luo enemmän sisäistä rauhaa!

aja pois tylsyysvinkit koronakriisin aikana


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80