Vinkkejä tylsyyttä vastaan: Näin voit nauttia vapaa -ajan jokaisesta minuutista

Usein sanotaan, että aika rientää. Ja silti meille tapahtuu aika ajoin istua sohvalla täysin levoton ja kyllästynyt eikä tiedä mitä voimme tehdä. Kuulostaako se sinulle tutulta? Joskus se voi tietysti johtua siitä, että olet liian väsynyt ja uupunut ja tarvitset vain päiväunet omien energiavarojen rakentamiseksi. Mutta jos näin ei ole, meillä on sinulle melko tehokkaita vinkkejä tylsyyttä vastaan. Ehkä kaikki nämä eivät sovi sinulle. Mutta voit vain kokeilla sitä ja nähdä, mitkä vinkit ovat parhaita ajaaksesi tylsyytesi.

Vihjeitä väsymystä vastaan ​​Freshideenin toimitukselta

vinkkejä musiikin kuunteluun kuulokkeilla tylsyyttä vastaan

Kuuntele, lue, keskustele ….

Itse asiassa sekä Internetissä että tosielämässä. Jännittävien keskustelupalstojen ja hauskojen kasvojenvaihtosovellusten lisäksi on useita vaihtoehtoja. Ehkä voit aloittaa oman blogisi tai saada uutta inspiraatiota Instagramista. Nykyään maailma on niin verkostoitunut, että verkossa voi aina löytää jotain uutta ja jännittävää.

Harvoin kyllästyy aromaattisen kahvikupin ja kannettavan tietokoneen kanssa

verkkokaupoissa vinkkejä tylsyyttä vastaan ​​juo kahvia

Entä hyvä, todellinen kirja, jonka voit todella tuntea sormillasi. Joillekin se saattaa kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta painetut kirjat palaavat edelleen ja nauttivat edelleen suuresta suosiosta. Koska jos kaikki muu epäonnistuu ja paristot ovat tyhjät tai vastaanottoa ei ole, internetiä ei yksinkertaisesti enää ole … Hyvä, vanha kirja pysyy uskollisesti vierellämme ja pitää meidät aina seurassa.

Kirjojen lukeminen jatkuu taas

kirjan lukeminen vinkkejä ikävystymiseen

Entä kirjoittaminen ja ajattelu? Voit esimerkiksi kirjoittaa ajatuksiasi tai luoda tehtävälistan digitaalisesti tai vanhanaikaisesti paperille. Voit siis lukea ne myöhemmin uudelleen ja pohtia niitä tai luetella tärkeät tehtävät prioriteetin mukaan. Musiikki- ja äänikirjojen lisäksi ristikkäiset palapelit ovat tietysti loistava tapa kuluttaa aikaa ja jännittävää toimintaa, kuten pelaamista Playstation 3: lla tai X-Box 360: llä, on ollut runsaasti jo jonkin aikaa.

Järjestä päivittäiset tehtävät rauhassa!

vinkkejä tylsyyttä vastaan ​​kirjoita tehtäväluettelo

Muck out ja siivota

Sen sijaan, että istuisit siellä tylsistyneenä, saattaa olla aika puhdistaa omat neljä seinääsi tai vain tyhjentää kaappi. Koska jälkeenpäin tunnet olosi kevyemmäksi ja jotenkin tyytyväisemmäksi. Vanhojen ja käyttämättömien tavaroiden täytyy vain mennä. Tämä on parempi tapa pitää yleiskatsaus ja välttää sellaisten tavaroiden säilyttämistä, jotka keräävät vain pölyä tai vievät tarpeettomasti arvokasta säilytystilaa. Muuten, oletko jo kuullut “Konmarin menetelmä“kuullut?

Pelkkä huonekalujen pyyhkiminen voi auttaa meitä tuntemaan olomme paremmaksi

siivouksen siistiminen järjestelmävinkillä tylsyyttä vastaan

Tarvitset ehdottomasti muutamia vinkkejä siivoamiseen …

vinkkejä tylsyyttä vastaan ​​siivoa vaatekaappi

Toteuta DIY -projekteja

Jotkut parhaista vihjeistä tylsyyttä vastaan ​​ovat yleensä ne, jotka herättävät luovuuttamme ja inspiraatiota. Freshideenistä löydät lukuisia käsityöideoita ja ohjeita ja kuvia, jotka on helppo kopioida. Riippumatta siitä, harrastatko puusta, paperista tai muovista valmistettua käsityötä tai pidätkö kierrätyksestä, jokainen teistä löytää varmasti itselleen sopivan. Voit myös tehdä paljon lahjoja lähes joka tilanteeseen. Meillä on laaja valikoima lahjaideoita joulua, syntymäpäiviä, pääsiäistä ja häitä varten sekä romanttisia yllätysideoita ihmisille, jotka ovat uusia ja ikuisia rakastuneita.

Alkuperäiset jäljiteltävät käsityöprojektit karkottavat kaiken ikävystymisen

diy -projektit luovat ideoita vinkkejä tylsyyttä vastaan

Osallistu vapaaehtoisesti

Niille teistä, jotka eivät todellakaan ole harrastajatyyppejä, ulospäin suuntautuva sosiaalinen toiminta voi olla oikea tapa. Entä esimerkiksi vapaaehtoistyö? Onneksi niitä on paljon tässä maassa. Caritas, Punainen Risti, Oxfam, Greenpeace, Weltladen – kaikki suuret mahdollisuudet harjoittaa mielekästä ammattia, joka ei vain karkota tylsyyttä, vaan tuo myös lisää sisäistä tyydytystä ja mielenkiintoisia kontakteja.

Vapaaehtoisena Weltladenissa voit oppia paljon ja pitää hauskaa

weltladenin vapaaehtoistyövihjeitä tylsyyttä vastaan

Anna itsesi mennä ja…. mietiskellä!

Ja tiedätkö mitä? Ehkä sinun pitäisi katsoa ongelmaa tylsyydellä eri tavalla. Älä stressaa ja anna itsesi mennä. Ota ensin tylsä ​​hetki ja yritä rentoutua, tuntea hidastuvuus ja nauttia siitä. Tämä toimii parhaiten vakiintuneilla rentoutumistekniikoilla, kuten tietoisuus tai autogeeninen harjoittelu tai meditaatio ja jooga – oman kunnon ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Voit harjoitella meditaatiota käytännössä milloin ja missä tahansa

meditaatio rentoutustekniikka vinkkejä tylsyyttä vastaan

Lenkkeilyfanit voivat tietysti hyötyä siitä myös silloin, kun heillä on tylsää

lenkkeilyurheiluvinkit tylsyyttä vastaan

Joten älä anna heikommalle itsellesi mahdollisuutta ja selvitä, mitkä toiminnot ovat sinulle hauskinta. Käytä sitä erityisesti silloin, kun ikävystyminen yrittää hiipiä sinuun.

Elämä on vain liian lyhyt tylsistyäkseen. Toivomme, että nautit kokeilemaan vinkkejämme ikävystymistä vastaan!

Etsi hauskoja tai hyödyllisiä tarjouksia verkosta

vinkkejä kannettavan tietokoneen kirjoittamiseen

Entä esimerkiksi viileä kauneussovellus?

sovelluksen kauneusvinkkejä tylsyyttä vastaan

Tai uudella kasvojenvaihtosovelluksella?

kasvovaihtosovelluksen vinkki tylsyyttä vastaan ​​kahdelle

Tai ehkä sinulla on jo hyviä ideoita omaan blogiisi?

vinkkejä tylsyyttä vastaan ​​kirjoittaa blogi