Käytännön vinkkejä ja ideoita mielenkiintoisiin väreihin

leikkisä väriyhdistelmä sininen kiiltävä moderni toimisto

Alkuperäiset ja modernit ehdotukset mielenkiintoisesta värimaailmasta

Tänään tutkimme talon fiksuja ja mielenkiintoisia värimalleja. Mustavalkoinen saattaa olla tyylikäs klassikko, mutta on paljon muita mielenkiintoisempia vaihtoehtoja. Mielenkiintoisen väriyhdistelmän valitseminen voi olla erittäin väsyttävää. On niin paljon kauniita sävyjä ja sävyjä, niin monia mahdollisia sekoituksia, loistoja ja tekstuureja.

Värivaihtoehdot ovat todella rajattomat. Joten tässä on muutamia ideoita siitä, miten valita ja yhdistää värejä luodaksesi mielenkiintoisia värejä kotiin.

Värit samasta väriperheestä – leikkisä olohuoneen muotoilu

leikkisä väriyhdistelmä olohuone lapset vilkas vihreä

Tällaiset värit voivat toimia hyvin yhdessä. Esimerkiksi keltaiset ja oranssit sävyt sekoittuvat erittäin hyvin neutraaleihin kermanvärisiin. Lisävarjot lisäävät hieman kontrastia, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi verhoissa, tyynyissä tai seinäkoristeissa.

Kontrastivärit – kaunis, vilkas olohuone

mielenkiintoinen värimaailma olohuone kirkkaan vihreä oranssi harmaa eläin kuvio

 Ne yhdistyvät hyvin keskenään luodakseen kirkkaita, energisiä ja vilkkaita sisätiloja. On melko paljon värimalleja, jotka koostuvat vaaleista väreistä, joita käytetään yleisesti huonesuunnittelussa – kuten limenvihreä ja vaaleanpunaiset, violetit ja siniset, mustavalkoiset, mutta on olemassa monia erilaisia ​​sävyjä ja vivahteita, joita voidaan käyttää luomiseen mielenkiintoinen värimaailma tässä epätavallisessa makuuhuoneessa – harmaa, valkoinen, keltainen ja vesisininen.

Kirkas yhdistettynä neutraaliin  – makuuhuoneen suunnittelu

mielenkiintoinen värimaailma keltainen seinä sininen pääty makuuhuone

Kirkkaat ja neutraalit värit voivat luoda tyylikkään värimaailman. Yritä olla yhdistämättä yksinkertaisia ​​valkoisia ja mustia värejä värimaailmassa, vaan muita sävyjä ja sävyjä, joilla on eri intensiteetti ja jotka sulautuvat hyvin yhteen.

Värin rakenne – Olohuoneessa klassiset kalusteet – Velvet -sohva ja siniset heitotyynyt

leikkisä väriyhdistelmä, mukaan lukien sohvasiniset lattiavalaisimen taustakuvat

Värimallin luominen on mielenkiintoisempaa kuin yksinkertaisten, tylsien värien ja sävyjen käyttäminen. Seinien väristä tai huonekaluista riippuen värit vaihtelevat tekstuurin ja kiillon mukaan. Jotkut ovat kiiltäviä tai metallinharmaita, toiset ovat mattaisia ​​ja rakeisia. Materiaaleista riippuen jotkut värit ovat näkyvämpiä kuin toiset, ja voit itse päättää, kumpi niistä dominoi ja mikä korostaa.

Kiinteät aineet ja kuviot – avoin oleskelutila – raikas, muodikas muotoiluidea

mielenkiintoinen värimaailma ainutlaatuinen avoin oleskelutila

Värit sekoittuvat myös kuvioihin muiden sävyjen ja sävyjen kanssa. Tämä voi rikastuttaa värimaailmaa tai lisätä rohkean aksentin. Kuviot voivat myös auttaa erottamaan tietyn värin muista. Odottamaton käänne värimaailmassa on ehdottomasti katseenvangitsija, joka tekee koko sisustuksesta erottuvan.

 Poikkeuksellisen ainutlaatuinen ja viihtyisä makuuhuone tyylikkäästileikkisä väriyhdistelmä tummat seinät nuorekkaat huoneetMinimalistinen tyyli olohuoneessa – modernit ja vanhanaikaiset tekstuurit yhdistettynä yhteen mielenkiintoinen värimaailma ainutlaatuinen minimalistinen violetti olohuone  Valoisa ja kodikas keittiö – kirkkaan vihreät seinät ja beige keittiökalusteet mielenkiintoinen värimaailma keittiö vihreä paju huonekalut Väriyhdistelmä – oranssit liinavaatteet, veden siniset seinät makuuhuoneessa mielenkiintoinen värimaailma makuuhuone siniset seinät kirkkaan oranssi vuodevaatteet  Klassinen, ylellinen ja viehättävä olohuoneen kalustus mielenkiintoinen värimaailma olohuone klassisesti upea