Klassinen sininen: Vuoden 2020 Pantone -väri on klassinen sininen

Ennen uuden aikakauden alkua, joka epäilemättä tuo uusia voimakkaita haasteita, Pantone Color Institute ilmoitti, että Vuoden 2020 Pantone -väri on klassinen sininen – syvän sininen, joka on rauhoittava ja luotettava samaan aikaan.

Klassinen sininen – Vuoden 2020 Pantone -väri

Vuoden 2020 Pantone -väri

Klassinen indigo -sävy muistuttaa taivasta hämärässä, täydellisesti räätälöityä pukua, rauhallisia vesiä tai kulhoa täysin kypsiä mustikoita.

Vuoden Pantone -väri 2020 on rikas, rohkea sävy verrattuna edellisiin vuosiin valittuihin Pantone -väreihin.

Sisustussuunnittelun nykyiset värisävyt

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen Sininen Klassinen Sininen Numero

Vuoden Pantone -värin tarina alkaa täsmälleen 20 vuotta sitten vuonna 1999, kun Cerulean -väri valittiin – vaalea sininen sävy, joka edusti uuden vuosituhannen kynnystä. Tuona vuonna Ceruleanin vaikutus tunkeutui kulttuuriaikaan, joka vaihteli sisustustrendeistä huippumuotiin.

Cerulean – vuoden 2000 Pantone -väri

Cerulean 2000 Classic Blue Pantone Vuoden väri 2020

Uuden vuosikymmenen ovella ei kuitenkaan ole yllättävää, että Pantone Color Institute ottaa jälleen sinisen sävyn, joka edustaa tulevia muutoksia, pelkoja ja toiveita.

Vuoden Pantone -väri 2020 Classic Blue on ”rauhoittava sininen, täynnä rauhaa ja luottamusta. Se luo yhteyden ”, sanoi Pantone Color Institutein varapuheenjohtaja Laurie Pressman.

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen on tuttu, rauhoittava sinisen sävy

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen Sininen Klassinen Sininen

Sininen inspiraatio luonnosta

Vuoden Pantone -väri 2020 klassinen sininen

Valittu sävy edustaa luotettavuutta, luotettavuutta, uskottavuutta ja johdonmukaisuutta. Nämä ovat kaikki ominaisuuksia, joita arvostetaan nykypäivän nopeatempoisissa ja erittäin stressaavissa tilanteissa.

Tummansininen sopii taivaansiniseen hämärässä, mikä on loistava esimerkki siitä, miksi tämä väri voi resonoida niin monien ihmisten kanssa.

”Taivas hämärässä – se ei ole keskiyön sininen. Se on harkittua, mutta ei niin syvää ja salaperäistä ”, Pressman sanoo. ”Se puhuu ennakoivista tunteistamme, kun ajattelet taivasta hämärässä. Päivä ei ole vielä ohi. Se on lohdullista, mutta ajatuksia herättävää … Elämme aikaa, joka vaatii luottamusta. Me kaikki näemme tämän sinisen taivaan ja voimme samaistua siihen… ”, lisää Pantone Color Institutein varapresidentti.

Taivas hämärässä

Pantone Vuoden väri 2020 Muki Klassinen Sininen

Itse asiassa väri näyttää erityisen sopivalta nykyään. Sävy on sekä sukupuoleton että ajaton. Siksi Classic Blue on saatavilla ja toivottava lukuisille ihmisille kaikilla elämänaloilla. Lisäksi indigo -sävy voidaan saavuttaa luonnollisesti ja siksi se kiristyy saumattomasti kestävän kehityksen liikkeeseen.

Trendiväri toteutettiin leikkisästi graafisessa suunnittelussa

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen Asusteet

Vuoden Pantone -väri 2020 klassiset siniset paperipussit

Klassinen sininen on myös väri, joka on kaikkialla maailmassa. Yhtiön maailmanlaajuisen tutkimuksen aikana (joka alkaa reilusti yli vuosi ennen ilmoitusta) Classic Blue ilmestyi niin monenlaisiin alueisiin kuin taidemarkkinat, kauneudenhoitoala, autoteollisuus, tekniikka ja jopa avaruus. “Pantone -järjestelmässä on monia eri sinisiä sävyjä, mutta tämä sävy todella antoi meille luottamuksen ja vakauden tunteen”, Pressman sanoo.

Nykyistä trendiväriä voidaan käyttää kaikilla elämänaloilla

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen Klassinen sininen lenkkarit

Klassinen sininen on myös muodikas väri

Vuoden Pantone -väri 2020 muodin trendit tummansininen

Klassinen sininen seinävärinä

Vuoden Pantone -väri 2020 klassinen sininen väripaletti Pantone -vuoden 2020 kodin lisävarusteet

Osana markkinointikampanjaa yritys työskenteli useiden tuotemerkkien kanssa Classic Bluein tuoksun, äänen, maun ja tekstuurin kehittämiseksi. Tuloksena on sisäpuolelta mokkamaisen kankaan kuviointi, myskin ja merisuolan tuoksuinen kynttilä, sininen hyytelö, marjainen maku, ja 3 minuutin ääniraita nimeltä “Vivid Nostalgia”.

“Palaamme klassikoihin, koska kaikki maailmassa oli kaoottista”, sanoi Pressman. “Kyse ei ole sen tekemisestä kuten ennen, vaan sen tulkitsemisesta uudelleen.”

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen on tuttu, rauhoittava sinisen sävy

Klassinen sininen Pantone Vuoden väri 2020 Teekuppi

Emotionaalisesta ja psykologisesta näkökulmasta sininen on aina edustanut tiettyä rauhaa ja luotettavuutta. Se on väri, johon voit luottaa

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen Sininen Klassinen Sininen Sisustus

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen Klassinen sininen sohva

Vuoden Pantone -väri 2020 verhoiltu tuoli Classic Blue Pantone Vuoden väri 2020 Seinäväri Klassinen sininen Trendiväri Pantone Vuoden väri 2020 Seinämaali Klassinen sininen

Pantone Vuoden väri 2020 Klassinen sininen klassinen sininen