Kuinka valita väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelussa

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelussa raidat seinä oranssi keltainen

 Kuinka valita väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelussa

Jos etsit tilaasi lakkavaihtoehtoja, älä etsi enää! Kun on kyse oikean sävyn valitsemisesta sisustukseesi, ei ole tiukkoja sääntöjä. Monet tekijät, jotka vaikuttavat päätökseesi, ovat huoneen valon määrä, kalusteiden värit ja haluamasi kokonaisvaikutus.

Sen sijaan, että annat sinulle luettelon erityisistä vaiheista ikimuistoisen sävyn valitsemiseksi, tässä on muutamia kohtia, jotka sinun on pidettävä mielessä. Mitä enemmän ajattelet mahdollisuuksia ja tuloksia, sitä selvemmin tiedät mitä haluat ja miten saavutat sen. Itse asiassa sen sijaan, että valitsisit yhden värin koko huoneelle, voidaan todeta, että korostusseinä tai jopa luova strategia voi olla mielenkiintoisempi kuin maalausnauhojen tai muun erottuvan tekniikan kokeilu. Nauti alla olevien kuvien selaamisesta. Ne inspiroivat sinua monilla mahdollisuuksilla …

Maalin värivaihtoehdot

Aloitamme huomauttamalla muutamia strategioita, jotka voivat johtaa unelmiesi maalin väriin. Yksi vaihtoehto on sovittaa seinän väri istuimeesi. Alla oleva upea sininen sohva näyttää vieläkin näkyvämmältä samanvärisiä seiniä vasten tässä huoneessa, jonka on suunnitellut Brian Del Toro Incorporated. Tulos: vahva, rikas ulkonäkö.

Moderni sininen olohuone

Väripaletit ja strategiat vihreiden huonekalujen sisustamiseen

Toinen tekniikka on: mene muutama sävy vaaleammaksi kuin istuimesi. Harmaa-harmaa -tehoste on upea tässä seuraavassa esillä olevassa huoneessa, varsinkin kun sohva on useita sävyjä tummempi kuin seinäväri. Tämä monipuolinen mutta yksivärinen ilme luo värin roiskeille, kuten vaaleanpunaiselle, punaiselle ja persikalle!

Istuin vaaleammilla seinäväreillä

Väripaletit ja sisustusstrategiat oranssit punaiset tyynyt

Etkö ole varma, miten yhdistää elävä seinämaali ja huonekalut neutraaleilla sävyillä? Korosta seinän väriä tyynyillä samanlaisilla sävyillä. Alla olevassa huoneessa eloisia sinisiä seiniä korostavat sävyjä tai kaksi tummempaa tyynyä sekä kuvioidut tyynyt.

Värikäs olohuone

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelussa vaaleansiniset seinät

Yritä ottaa väri kuviollisesta tekstiilistä ja maalata seinä tuohon sävyyn. Alla näet luomupuuvillaisen Sakura -pussilakanan + tyynyn Desert Sunsetissa West Elmiltä. Huomaa, kuinka päiväpeitteen kukkien punainen väri näkyy sängyn takana olevalla seinällä. Täydellinen ratkaisu huoneeseen, älä tarkoita sitä?

Punainen seinämaali ja pussilakanan aksentti

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnitteluun vaaleanpunainen seinä makuuhuone

Tai käytä kontrastiväriä! Esittelemme nyt kuvan päiväpeitteestä, tällä kertaa sinistä taustaa vasten, joka on asetettu silmiinpistävää kontrastia varten. Joskus odottamaton sävy on juuri se, mitä huone tarvitsee. Kumman seinän pidät parempana tämän liinavaatteen kanssa-punaisen tai sinisen?

Silmiinpistävä kontrasti seinän ja katon välillä

Väripaletit ja strategiat vuodevaatteiden sisustamiseen

Olemme valinneet muutamia muita kuvia, joissa on sama pussilakana, maalauksellisen aksentin lisäämiseksi. Kyllä, maalin värin vaihtaminen antaa sisustuksellesi aivan toisenlaisen ilmeen! Alla näet West Elmin luomutalvisen ikat-pussilakanan, joka on asetettu siniharmaan seinän taustaa vasten. Vaikutus on raikas ja moderni! Aivan loistava, eikö vain?

Pussilakana ja vastaavat värisävyt

Väripaletit ja strategiat vuodevaatteiden sisustussuunnitteluun

Seuraavassa kuvassa näemme saman peiton, tällä kertaa taupe -huoneessa, jossa on mustat koristeelliset raidat. Huomaa, kuinka tämä asetus antaa päiväpeitteelle paljon maanläheisemmän ilmeen. Luuletko, että maalin värillä ei ole suurta eroa? Mieti uudelleen!

Taupe -makuuhuone värikkäällä päiväpeitteellä

Väripaletit ja strategiat vuodevaatteiden sisustamiseen

Korostusseinät

Jos et ole kiinnostunut koko huoneen maalaamisesta, älä unohda aksenttiseinän voimaa. Itse asiassa monet ihmiset nauttivat värikkäistä aksentteista alueilla, kuten silloin, kun seinä on sängyn takana. Pienellä värillä voi olla suuri vaikutus! Alla olevassa huoneessa eloisa sininen sävy lisää karismin räjähdystä muuten valkoiseen huoneeseen.

Elävä sininen aksenttiseinä

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelun valkoisissa makuuhuoneissa

Itse asiassa aksenttiseinä on loistava tapa tuoda esiin eloisa väri, joka on täydellinen pieninä annoksina, kun oranssi sävy maustaa koko tunnelman. Huomaa, kuinka korostusseinän käyttö portaiden vieressä lisää persoonallisuutta ja lävistystä tähän asuintilaan.

Kirkas oranssi aksenttiseinä

Väripaletit ja sisustusstrategiat oranssi matto

Jos sinulla on seinä, jossa on jotain erityistä, kuten takka, kokeile tehdä siitä korostusseinä huoneeseen. Se voi olla luonnollinen valinta, koska silmä on jo kiinnitetty tähän seinään ja värin lisääminen korostaa erityisyyttä.

Korostusseinä modernissa olohuoneessa

Värivalikoima ja sisustustrategiat mustavalkoinen

Kokeile laittaa tulinen punainen sävy keittiöön, joka on täydellinen paikka dynaamisille väreille. Alla olevassa kulinaarialueessa punainen sävy sopii ihanteellisesti neutraaleihin kaappeihin ja mustavalkoisiin työtasoihin.

Korostusseinä keittiössä

Väripaletit ja strategiat sisustuskeittiöihin

Muut maalaustekniikat

Viimeistelemme useilla erityisillä maalaustekniikoilla. Koska joskus kaksinkertainen väri tarkoittaa kaksinkertaista hauskaa! Yritä maalata seinän yläosa yhdellä värillä ja alaosa toisella. Valkoinen ja oliiviöljy on moderni lausuma alla olevassa tilassa, mitä West Elmin Chester -tuftattu sohva tarjoaa:

Koristeellinen maali olohuoneen seinälle

Väripaletit ja strategiat sisustussohvalle

Tai lisää leveä pystysuora nauha korkean huonekalun taakse, kuten kirjahylly, ja luo vaalea tausta, joka esittelee sisustuksesi värillisellä nauhalla …

Kevyt ripaus seinämaalia eklektisessä olohuoneessa

Väripaletit ja strategiat olohuoneen sisustamiseen

Älä unohda, että voit lisätä annoksen eloisuutta kattoon maalaamalla! Itse asiassa, jos huoneesi on epätavallinen muoto (kuten alla oleva kahdeksankulmainen huone), reunan maalaaminen katon reunaa pitkin voi auttaa korostamaan huoneen muotoa todella ainutlaatuisella tavalla.

Olohuone maalatulla katolla

Väripaletit ja strategiat olohuoneen verhojen sisustamiseen

Pystyviivojen maalaaminen huoneessa saa huoneen näyttämään suuremmalta, kun taas vaakasuorat viivat tekevät huoneesta leveämmän ja pidemmän. Alla näet valkoisen ja koboltinsinisen sävyjä vuorotellen koristeraitojen käytön ansiosta. Huomaa, kuinka nämä värit täydentävät täydellisesti kultaisten puun sävyjen tilaa.

Raidallinen käytävä

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelijoille

Raidasi ei tarvitse olla sama! Itse asiassa nauhojen vaihteleva leveys voi lisätä juonittelua ja määrittää tilan puhtaat linjat. Huomaa, kuinka viereisen huoneen ohuet oranssit raidat auttavat luomaan rajan huoneen ja suurempien nauhojen välille.

Tyylikäs raidallinen olohuone

Väripaletit ja strategiat sisustussuunnittelun nahkaistuimelle valkoinen

Älä pelkää olla luova ja anna huoneellesi oma ilme. Alla olevien värillisten raitojen muodot ja värit antavat vintage -ilmeen, joka sopii täydellisesti maan sävyihin ja oranssiin aksenttiin. Muista myös maalata katto uudelleen!

Retro -maalisuunnittelu

Haluatko maalata huoneesi tai tehdä sen itse? Haluatko käyttää yhtä väriä koko huoneeseen? Oletko aksenttiseinän fani tai pidätkö funky -lähestymistavasta, kuten maalaamisesta kattoon tai raitamallista? Jaa ajatuksesi jättämällä kommentti alle! Odotamme sitä innolla!