Nykyiset siniset sävyt ja värinäytteet sisustuksessa 2020

Olemme jo kirjoittaneet useita kertoja erilaisista suunnittelutekniikoista, väripsykologiasta ja värillisestä suunnittelusta. Onneksi tämä aihe on loputon, samoin kuin mahdollisuudet väriyhdistelmille ja värikuvioille sekä näiden kahden tehokas vuorovaikutus.

Yhdessä käytettävissä olevan valon kanssa värit ovat vastuussa nykyisestä mielialamme. Ilman värejä elämämme olisi yksinkertaisesti synkkää ja synkkää.

Sisustus väreillä – nykyiset siniset sävyt ja muut trendikkäät vivahteet

trendivärit seinäsuunnittelu siniset sävyt vihreät sävyt

Suunnittelun osalta värit ovat yksinkertaisesti liian abstrakteja ja mittaamattomia, minkä vuoksi ne ovat aina vuorovaikutuksessa muiden suunnitteluelementtien, kuten muotojen, kanssa. Kriteerit ovat erilaiset kaikilla luovilla aloilla, ja yhä uudelleen ja uudelleen värisuunnittelussa keskitytään värin määrään ja voimakkuuteen.

Koska tehtävämme on raportoida huoneen suunnittelusta ja suunnittelusäännöistä, haluaisimme tänään tarkastella perusvärin nykyisiä vivahteita vuodelle 2020 ja oppia siten joitain sisustussuunnittelun nykyisiä suuntauksia.

Klassinen sininen – Pantone -väri 2020

trendikäs sinisen sävyinen seinän muotoilu maalilla

väri sininen

Sininen väri on yksi kolmesta perusväristä, joista kaikki muut siniset sävyt, toisin sanoen siniset sävyt, syntyvät tai sekoittuvat keskenään. Johtavat sisustussuunnittelijat ja suunnittelustudiot ympäri maailmaa määrittelevät eri kriteerien perusteella jokaisen kauden perussuuntaukset. Tänä vuonna mukana on sininen väri ja erityisiä sinisiä sävyjä jokaisena vuodenaikana. Luuletko, että kuuman kesän jälkeen tummansininen korvataan syksyisemmällä värillä, mutta blues säilyy ja miltä ne näyttävät syksyisiltä, ​​annamme sen olla suunnittelijan salaisuus.

Seinän värin siniset sävyt saavat sisustuksen näyttämään futuristiselta ja surrealistiselta

moderni seinäsuunnittelu siniset sävyt olohuone

Erilaiset siniset sävyt voidaan asettaa täydellisesti aksentiksi valkoiselle

tyylikäs olohuoneen sisustus siniset sävyt 2020

Geometriset kuviot ja muodot, joissa sinistä esiintyy, ovat erittäin ajankohtaisia ​​ympäri vuoden

harmaat seinät siniset sävyt makuuhuone

Tummansininen

Tumma tai vaalea ovat kaksi termiä, jotka liittyvät muihin väreihin valkoinen tai musta. Värien sekoittaminen tapahtuu yleensä väriavaruudessa. Vähemmän valkoista ja korkea värikylläisyys saavat aikaan upean tummansinisen.

Kun sisustat väreillä tai suunnittelet uutta seinäväriä, kiinnitä huomiota valon ja ympäröivien värien esiintymiseen. Kolmiulotteisessa tilassa kaikella on tärkeä rooli kokonaisvaikutelmassa.

Vuonna 2020 luonnonmateriaalit ja kalusteet ovat ehdoton hitti, ja niiden vieressä, alla, päällä tai yläpuolella tummansininen tulee omakseen. Sama koskee yksiväristen kuvioiden ja tummansinisten yhdistelmiä. Valkoiset kohokohdat ja yksityiskohdat yhdistettynä tummansiniseen muodostavat harmonisen valon ja pimeyden vuorovaikutuksen.

Värisuunnittelu tehdään värin määrän ja värin voimakkuuden perusteella

siniset sävyt vaaleanpunainen jauheväri makuuhuoneen sisustus

Hieno tunne ja tarkka silmä olisivat etu, kun suunnitellaan sinisellä

minimalistinen siniset sävyt -seinätuoli

vintage makuuhuone siniset sävyt seinäpaneelit

moderni sohva siniset sävyt keltaiset tyynyt nojatuolit

Luo kontrasteja väritehosteen määrittämiseksi

Sisusta olohuone jaloin sinisin sävyin

moderni keittiö, jossa on sinisiä sävyjä

Siniset sävyt vihreä sametti perustettu olohuone

Saari paratiisi

Jos sekoitat sinisen värin rohkeasti valkoiseen ja annat auringon säteiden loistaa luomasi värin päälle, saat melkein Karibian saaren tunteen. Sinisen Paradise Islandin sävyn määritti ensin Pantone, ja se tunnetaan nimellä “kesän väri”. Löydät samanlaisen värisävyn nimellä “Niagara”, ja sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota sekä yhden että toisen sinisen sävyn väriyhdistelmään. Mitä vaaleampi väri, sitä helpompi tehdä virheitä. Se ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi tehdä virheitä, mutta huoneessa on monia tekijöitä, kuten esimerkiksi valo, ja olisi järkevää kysyä neuvoa asiantuntijalta ennen seinän maalaamista siniset sävyt.

Täällä ajatus aurinkoisista saarista ja turkoosista vedestä riittää kaikille

seinän värit siniset sävyt turkoosi trooppinen vesi

Valkaistu koralli – Pantone Color 2020

sinisen sävytetty korallipantoniväri 2020

Jos yhdistät 2 pastelliväriä, sinun kannattaa harkita suunnittelun painopistettä

harmaa sohva ruskea seinä kodikas olohuone

sävyjä samettinen sohva tummanharmaat seinät olohuone

eklektinen olohuoneen sisustus sinisiä sävyjä

Väri lehtikaali

Yksi vuoden 2020 parhaista väreistä on epäilemättä “Kale”. Lehtikaali merkitsee paljon ja näyttää hyvin erilaiselta. Kirjaimellisesti käännettynä Kale tarkoittaa lehtikaalin mehukasta ja rehevää vihreää. Vihreä kuin sinivihreä, vihreä tekstuurilla, vihreä paksuus ja vihreä vahvuus. Väri voidaan kuvata tiheäksi, koska tiheä ylittää paljon tyydytettyä ja tarjoaa joitain uusia suunnitteluvaihtoehtoja.

Lehtikaali voi näyttää vanhalta, samoin kuin hyvin nykyaikaiselta ja tyyliteltyltä. Kuten aina, se riippuu ympäristöstä, jossa tämä väri sijaitsee. Valkoiset koristeelliset tai rajaavat ääriviivat saavat Kale -värisävyn loistamaan. Ja kun pääsemme valon aiheeseen, voi olla tarpeen huomata, että Kale saa vaaleat värit todella hyvin.

Kale -värin tiheys kaipaa vastustustaan

lehtikaalin väriseinän suunnittelu

Luova hälinä näyttää harmoniselta, jos voit perustella sen

seinän värit paletti sininen sävyt vihreä

tummanvihreä katettu seinämaali olohuone

kotitoimiston tummanvihreät seinät

Lehtikaali on yksi niistä sinisistä sävyistä, joilla luodaan raitista viihtyisyyttä

lehtikaali pantone väri kale sisustus

vihreät pantone -lehtikaalin sävyt

tuoretta seinämaalikaalia

Denim ajelehtia

Erittäin houkutteleva ja jännittävä sininen sävy on tietysti suosituin denim -drift -sävy. Hieman savuinen ja hienostuneesti sekoitettu väri näyttää lähes oikukas. Denim Drift näyttää niin futuristiselta ja erittäin muodikkaalta, että mikä tahansa väriyhdistelmä tai tyylien yhdistelmä muilta ajoilta johtaa erittäin tasapainoiseen lopputulokseen. Suunnittelu ja sisustus luonnollisella puulla, kivellä, korkilla, lasilla, terrakotalla, villalla ja muulla mitä tulee mieleen, korostavat vain sinistä denimiajoa ja saavat huoneen näyttämään todella jännittävältä.

Vuoden 2020 suosituin luksusväri on Denim Drift

seinän värit paletti sininen sävyt tummansininen

siirtomaa -tyylinen tutkimusseinäväri siniset sävyt

maalaismainen ruokasali asetti sinisiä sävyjä

Sinisestä punaiseksi

Punainen väri siirtyy määrätietoisesti syksyllä ja saa trendivärin aseman. Sisustussuunnittelussa tämä uusi suuntaus ilmaistaan ​​värisekoituksena. Trendikkäät siniset sävyt saavat hitaasti, mutta varmasti punaisia ​​sävyjä, jotka saavuttavat huippunsa syksyllä. Lapisin sininen, laventeli ja lila ilmestyvät syksyllä yhä enemmän. Pimeä, savuinen ja kontrasteja täynnä oleva syksy lupaa maagisen väritunnelman.

Mitä lähempänä syksy lähestyy, sitä enemmän punaiset tikit muuttuvat sinisiksi

lapis sininen seinän värit paletti sininen sävyt

Herkkä laventelin sininen on yksi syksyn 2020 väritrendeistä

seinän värit siniset sävyt violetti

Tänä syksynä indigo sininen näyttää erilaiselta kuin synkkä tai ahdistava

indigo sininen seinämaali

seinän värit paletti siniset sävyt syksyn sinisestä punaiseen

seinän värit siniset sävyt punaiset tikit

Punaiset tikit hohtavat yhä useammin sinertävän värikuvion vuoksi

sininen sävyt väritrendit kuvio tapetti

Värivaihtoehtoina sininen

Koko vuoden ajan sininen osoittaa yliluonnollisen läsnäolonsa värikuvioissa, seinien suunnittelussa tai lisävarusteina. Keramiikka ja posliini on tarkoituksellisesti sijoitettu muiden luonnonmateriaalien viereen eri sinisin sävyin ja muuttavat jälleen käsitystä väreistä tai materiaaleista.

seinän värit siniset sävyt geometriset kuviot

Syksyllä etsitään sinisen värin luonnollisia piirteitä

seinävärivalikoima modernit tarvikkeet

Kirjonta ja kudotut kankaat hajottavat liukkaan ja luonnottoman käsityksen sinisestä väristä

modernit seinävärit syksy tulostaa etnisiä aiheita

siniset sävyt suunnittelija sisustusideoita aasialainen

Värin vaikutus huoneessa

Ja lopuksi, jos aiot suunnitella oman kodin väreillä ja sinulla ei ole aiempaa kokemusta, virheitä voi tapahtua. Väritehoste huoneessa on monimutkainen asia ja vaatii erityistä tietämystä.

Olisi olennaista kiinnittää huomiota mukana tulevaan väriin ja ympäröiviin materiaaleihin. Ensinnäkin valolla on rooli, joka muuttuu joka päivä. Illalla meidän on tehtävä keinotekoista valoa. Heijastaako hehkulamppusi kylmää tai lämmintä valoa juuri maalatulle seinälle? Kuinka voimakas valo itsessään on ja kuinka leveä valokartio on?

Ole vain erittäin tarkka ja varovainen, etenkin värisuunnittelun suhteen!

Vuodelle 2020 on ominaista luonnon ja arvokkaiden materiaalien tavoittelu

puuseinäsuunnittelu seinän värit siniset sävyt ylellinen väri

seinän värit paletti sininen sävyt unenomainen

seinän värit paletti siniset sävyt timantti lintu

seinän värit siniset sävyt tummansininen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80