Tee tyylikäs fuusio itse – taiteellinen sisustusratkaisu esteeteille

tyylikäs fuusio yhdistää itsesi deco olohuoneen nahkatuoliinTee tyylikäs fuusio itse – taiteellinen sisustusratkaisu esteeteille

Kuinka monta ihmistä tiedät, jotka todella ovat kanssasi samaa mieltä? Kaikessa mielessä? Kuinka moni näistä ihmisistä on perheesi jäseniä? Kyllä täsmälleen. Riippumatta siitä, oletko naimisissa oikean vai väärän henkilön kanssa, oletko ollut puolisosi kanssa kaksikymmentä vuotta tai jakanut asunnon ystävän kanssa, on aina yhtä jännittävää kuin oikeussalissa, kun joudumme tekemään tärkeitä päätöksiä.

Joskus arjen pienillä asioilla on vahva vaikutus meihin, meidän on vain myönnettävä se rehellisesti. Mutta on hienoa pystyä erottumaan, kulkemaan omaa tietä ja tietysti omaa tyyliä!

Tyylien fuusio: kompromissi taiteellisella tavalla

tyylikäs yhdistelmä tekee olohuoneestasi maalaismaisen

Sisustussuunnittelun ihme on, että tyyleissä ei ole sääntöjä. Mitä tahansa haluat, voidaan tehdä. Ja jos annat vastapuolen tyylien sulaa ja yhdistää, lopputulos on hyvä, jopa kadehdittava.

Oletetaan, että pidät siitä “Bling”Kaikilla mahdollisilla tavoilla, mitä iskevämpää, sen parempi! Se voi olla maalaismainen, mitä vanhempi, karkeampi, kovempi, sitä parempi. Kyllä, mutta on varmasti perhe -riita. Ei hätää, koska pienellä luovuudella ja kompromisseilla palaat yhteen “Hienostunut, maalaismainen” tulos.

Aivan kuten olet käytännössä saavuttanut hienostuneen maalaismaisen tyylin?

viileä tyylien yhdistäminen tekee itsestäsi koristelu matkalaukun

Katsotaanpa vanhoja vintage -laatikoita! Ne ovat täynnä sirpaleita ja näyttävät kuluneilta, mutta silti kiinnittävät jokaisen silmän välittömästi. Se on maalaismaisten esineiden viehätys, jossa vanha kohtaa uuden. Jokainen pala on ainutlaatuinen kopio ja loistava katseenvangitsija kotona.

Tässä on muutamia vinkkejä siitä, mitä tehdä vanhoille tavaroillesi!

  1. Tasoita kaikki suuret kuoppia, mutta jätä muutama lovi talonpoikaisen viehätyksen ja luonteen säilyttämiseksi.
  2. Jos maalisi on liian tumma tai siinä on paljon tahroja, tarvitset ehdottomasti uuden siveltimen, ehkä toisen kerroksen.
  3. Valitse kiiltävät, kuohuviiniset huonekalut, jotka voit koristella modernilla tavalla.
  4. Tarkenna ulkoasua. Käytä esimerkiksi pellava- tai puuvillaverhoja. Valitse vaaleat sävyt – valkoinen ja beige sopivat hyvin luonnonkankaisiin.
  5. Katkaise puhelu: Älä valitse tylsiä verhotankoja, tässä on toinen tapa saada sinut huomaamaan uudelleen – bling! Syvä ruskea metallitanko, jonka päissä on kauniit koristeet – ja sinulla on se! Sido ne takaisin ohuella nauhalla ja anna auringon pyöristää kovan työn!
  6. Jatka tätä mallia! Suuri sohva paljettityynyillä. Kyllä, mieti, kuinka voit integroida tämän mallin edelleen huoneeseen eri tavoin, jotta huoneestasi tulee täydellinen esimerkki huonekalujen monimuotoisuudesta.

Sisäänrakennettu takka puukehyksellä, vanha massiivinen rintakehä ja valkoinen nojatuoli luovat tunnelman olohuoneeseen

tyylikäs yhdistelmä tekee olohuoneista klassisia

Retroesineet, kuten vanhat arkut, toimivat sivupöydinä nykyaikaisessa kodissa

tyylikäs fuusio yhdistää olohuoneesi retroksi

Makuuhuoneet dramaattisessa värivalikoimassa – yhden hengen vuoteet korkeilla päätyilläcool-fusion-of-tyylejä-tee-itse-makuuhuone-yhden hengen vuoteet

Nyt haluamme lopettaa tyylien yhdistämisen asettamalla hohtavan lasimaljan vanhalle matkalaukullesi huoneen keskelle ja ehkä asettamalla maalaismaisen kellon sen viereen. Lisää muutama aikakauslehti, keitä kahvi ja odota, että ystäväsi tulevat ihailemaan huonetta kanssasi. Voila! Tämä on hienostunut, hienostunut maalaismainen tyyli!

 Kuninkaalliset varusteet – kultaiset huonekalukehykset ja monet valkoiset koristekuviottyylikäs fuusio yhdistää itsesi vanhanaikaiseksi korkeaksi selkänojaksi

Upea käytäväsuunnittelu – puulaatikoista valmistetut improvisoidut portaat

tyylikäs fuusio yhdistää itämaisia ​​laatikoita itse

Karkea seinärakenne – puu- ja rottinkikalusteet tällä oleskelualueella

tyylikäs fuusio yhdistää oman asuinalueen massiivipuuta rottinkia

Itämaiset kalusteet – monia erilaisia ​​koristeellisia yksityiskohtia

viileä tyylien yhdistäminen tekee sisustuksesta oudon mielenkiintoisenTässä ruokasalissa voit nähdä tyylien ja erilaisten aksenttien räjähdyksen    tyylikäs fuusio yhdistää oman ruokasalin

Valkoinen kotitoimiston suunnittelu – alkuperäinen, vaikuttava aksentti ja huonekalut

tyylikäs fuusio, tee se itse kotitoimisto