Trendivärit 2021: tee omasta kodistasi vieläkin kodikkaampi

Vaikka Pantone Color Institute ei ole vielä valinnut vuoden virallista väriä, sen väritysraportti vuoden 2021 trendiväreistä uudelle kevät / kesäkaudelle on jo julkaistu. Kansainvälisesti tunnetut väriasiantuntijat paljastivat siinä viimeisimmät värin kehityksen ja ennusteet, joista suurin osa oli jo esillä Lontoon ja New Yorkin muotiviikoilla. Suunnittelijat ympäri maailmaa sekä muodissa että sisustuksessa käyttävät näitä trendi -ennusteita inspiraationa uusimpiin kokoelmiinsa ja asettavat sävyn muotitietoisille ja muotoilun ystäville. Muita tunnettuja maalivalmistajia ja instituutteja, kuten Benjamin Moore, Sherwin Williams ja Dulux ovat jo julkistaneet suosikkinsa uuden vuoden väritrendien suhteen. Tietenkin he haluavat myös innostaa suunnittelijoita ja kuluttajia tällä. Löydät uusimmat väritrendit alta. Paljastamme myös joitain suosikkejamme vuoden 2021 trendivärien joukosta.

Vuoden 2021 trendivärit ovat monipuolisia ja inspiroivia

trendivärit 2021 seinävärit

Mitkä suuntaukset näkyvät vuoden 2021 trendivärissä??

Tiedetään, että väreillä on suuri vaikutus hyvinvointiimme ja ne voivat spontaanisti herättää tunteita ja muistoja katsojassa. Siksi on ratkaisevan tärkeää, millä värisävyillä me ympäröimme itseämme paitsi pukeutuessamme myös asuessamme ja työskennellessämme.

Toisaalta trendivärit syntyvät yhteiskunnan viimeisimmistä tapahtumista ja suuntauksista tai toisin sanoen ne liittyvät nykyhetkeen. Siksi 5G -tekniikoilla, virtuaalitodellisuudella ja tekoälyllä on tällä hetkellä varsin tärkeä rooli uusimpien väritrendien kehittämisessä. Samaan aikaan maailmanlaajuinen epävarmuus, koronakriisi ja ilmastonmuutos ovat kuitenkin tärkeimpiä tekijöitä, jotka myös määrittävät väritarpeemme ja mieltymyksemme. Kaipaamme lisää turvallisuutta ja samalla enemmän vapautta ja luontoa. Kokeneet väriasiantuntijat ovat jäljittäneet kaiken tämän ja luoneet upeita uusia trendivärejä, jotka auttavat meitä tuntemaan olonsa mukavammaksi.

Lämpimät, pehmeät värit luovat kodikkuuden tunteen

terrakotta -seinämaalin trendivärit 2021

Suosikkimme vuoden 2021 trendivärien joukossa

Näinä myrskyisinä ja epävarmoina aikoina useimmat meistä viettävät paljon enemmän aikaa kotona kuin koskaan ennen. Siksi on entistä tärkeämpää kiinnittää enemmän huomiota sisustukseen ja luoda harmoninen ympäristö. Voi olla myös aika maalata seinät uudella maalikerroksella tai lisätä väriä uusilla kodin lisävarusteilla. Seuraavat trendivärit voivat varmasti auttaa sinua tässä. Katso näitä ja mieti, mitä niistä ja erityisesti missä kotonasi voit käyttää niitä parhaiten.

Kotitoimistomme on jo pitkään ollut kiinteä osa neljää seinäämme

trendivärit 2021 sisustava kotitoimisto pehmeät beige -värit

“Brave Ground” Duluxilta

Tunnettu maalivalmistaja on jo ilmoittanut siitä virallisesti. Tämä rauhoittava, maanläheinen sävy on vuoden 2021 väri. Sen sanotaan syntyneen reaktiona maailmanlaajuiseen pandemiaan ja antavan ihmisille enemmän voimaa ja luottamusta. Väri tuntuu tutulta ja edustaa maan alkuvoimaa, joka ravitsee ja ylläpitää meitä. Tällä voimme maadoittaa itsemme ja tulla itseksemme. Voit sitten saada uutta energiaa maalaismaisista juurista ja hallita tulevaisuutta paremmin.

Brave Ground sopii täydellisesti moderniin olohuoneeseen

trendivärit 2021 dulux color brave ground

Vaaleammat sävyt, kuten kerma, beige ja luonnonvalkoinen, ovat edelleen väritrendejä, jotka sopivat parhaiten oman kodin tai kotitoimiston sisustamiseen. Ne voidaan yhdistää yhtä taitavasti Duluxin maanläheiseen sävyyn ja ilmaista se vielä paremmin.

Luo kodikas, rauhoittava tunnelma makuuhuoneeseen

trendivärit 2021 rohkea maa dulux -makuuhuone

“Aegean Teal” ja “Potterin savi “ Kirjailija: Benjamin Moore

Trendikkäät Aegean Teal ja Potters Clay ovat myös luonnon innoittamia pehmeitä värejä. Ensimmäinen on enemmän harmoninen yhdistelmä sinistä ja vihreää ja hieman harmaa sävy, joka välittää rauhaa ja vapautta, ja toinen on mehukas terrakotta -sävy, joka säteilee optista lämpöä.

Aegean Teal voidaan yhdistää täydellisesti vaalean puun, kuparin, mutta myös ruostumattoman teräksen ja kullan kanssa

egeanmeren sinivihreä trendivärit 2021 Benjamin Moore vuoden väri

Valkoinen, tumma puu ja pehmoiset pehmeät tekstiilit vaimeissa väreissä ovat täydellisiä kumppaneita Potters Claylle

makuuhuoneen seinän väritrendivärit 2021 terrakotta

trendivärit 2021 benjamin moore

“Kasvitieteellinen puutarha” Pantonesta

Vihreä edustaa toivoa ja kestävyyttä. Ja näitä kahta tarvitsemme nyt eniten. Lisäksi vihreällä värillä lähes kaikissa sen vivahteissa on erittäin rauhoittava ja rentouttava vaikutus silmiin ja sieluun. Muista tuoda tämä luonnollinen sävy kotiisi. Jos se ei toimi seinämaalina, niin ainakin tyynyliinana, verhoiltuina huonekaluina tai vihreinä huonekasveina.

Ruohonvihreä ja jauhemainen vaaleanpunainen – uskomattoman onnistunut väriduo

trendivärit 2021 kasvitieteellinen puutarha pantone väri seinän maali

trendivärit 2021 pantone värit sinergy

Benjamin Mooren “Chestertown Buff”

Ja jos kaipaat aurinkoa ja kesäenergiaa liikaa, sävyt, kuten ihana Chestertown Buff, voivat antaa sinulle tarvittavan osan ilosta. Tämä tekee myös paljon helpommaksi selviytyä pimeästä kaudesta ja odottaa kevään rentoutumista ja ennen kaikkea onnellisuutta.

Anna seinillesi auringonpaiste!

trendivärit 2021 keltainen benjamin moore

Löydä vielä enemmän suosikkeja trendivärien 2021 alta! Voit odottaa todellista värien räjähdystä säteilevästä punaisesta, keltaisesta, vaaleanpunaisesta ja sinisestä, mutta myös upeista marjasävyistä. Entä esimerkiksi jotkut Pantone -värit? Mikä se voi olla? Unenomainen sininen atolli, intohimoinen Lava Falls, viettelevä Purple Rose tai ehkä makea pirouette?

Pantonen uusimmat väritrendit kevät / kesäkaudelle 2021

trendivärit 2021 pantone kevät kesä

Syvempi sininen antaa huoneelle enemmän rauhaa ja tyyneyttä

palatsin sininen pantone -väritrendivärit 2021

Sherwin Williamsin ”Urban Bronze” voi myös rauhoittaa

trendivärit 2021 urbaani pronssi, kirjoittanut Sherwin Williams

Muuta yksinkertaisesti jokainen huone todelliseksi hyvinvoinnin keitaksi oikeilla väreillä!

trendivärit 2021 maan sävyt lämpimät värit seinämaalin heitetyynyt

okranväriset trendivärit 2021

trendivärit 2021 pehmeät neutraalit sävyt olohuoneen seinämaali

Yhdistä trendivärit 2021 duluxin rohkea maa

trendivärit 2021 kotitoimiston asumistrendi

trendivärit 2021 pantone hämärä orkidea

maalaa makuuhuoneen trendivärit 2021

trendivärit 2021 maan sävyjä keittiö

trendivärit 2021 elävä beige värisävy olohuone

trendivärit 2021 olohuoneen beige sävyt

trendivärit 2021 beige luonnonvärit

virtuaalitodellisuuden trendivärit 2021

lämpimät trendivärit 2021 terrakotta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80