Valitse raikkaat keittiön värit – käytä kevyitä, vaaleita värejä keittiössä

tuoreet viileät keittiöt värit puu keittiön lohko moderni

Raikkaat viileät keittiön värit – käytä kevyitä, vaaleita värejä keittiössä

Oikeiden värien valitseminen keittiöön voi olla todellinen haaste, mutta asunnon omistajat tietävät, että se on sen arvoista! Sisustussuunnittelu on melko monimutkaista, ja usein kaikki pyörii oikean valaistuksen ja tekstuurien oikean arvioinnin ympärillä.

Tämän seurauksena on todella tärkeää tehdä viisas päätös riippumatta siitä, valitsemmeko keittiöön leivinpeltejä tai baarituolia.

Valoisa, kodikas keittiö, jossa integroitu valaistus ja siniset lasiovet

tuoreet viileät keittiöt värit työtaso puu kirkas valaistus

Väri määrää koko keittiön tunnelman. Se voi jopa vaikuttaa mielivaltaisiin tekijöihin, kuten esimerkiksi kokoon. Vaaleat pastellisävyt näyttävät leikkisiltä, ​​kun taas tummat maalatut seinät lisäävät mukavuutta lattiasta kattoon ulottuvissa huoneistoissa.

Mielenkiintoinen, moderni puinen baarituoli keittiössä

kiiltävä pinta työtaso ruokailutila valkoiset värit baarituoli puusta

Värimallit voidaan yleensä jakaa kolmeen alaluokkaan: vahva, harmoninen ja täydentävä. Edellinen on suunnattu koostumukseen yhden värin eri sävyistä. Tämä luo hillitty vaikutus ja lisää sekä tekstuuria että aistillista syvyyttä huoneisiin. Toisaalta harmoniset mallit sisältävät värejä, jotka ovat samankaltaisia ​​luoden elinvoimaisen ja monidynamiikan. Kolmanneksi täydentävissä väreissä olevat keittiöt ovat yleensä rohkeita ja silmiinpistäviä. Tämän seurauksena väripyörän toisiaan vastustavat sävyt sekoittuvat.

Sisäänrakennetut keittiökaapit-mukavat, vaaleat baarituolit

raikkaat viileät keittiöt värit työtaso puu kirkas moderni valkoinen

Värit liittyvät enimmäkseen tunteisiin, ja minkä tahansa asunnon sisustus ei ole poikkeus. Siniset sävyt näyttävät turhauttavilta ja kylmiltä sekä kotona että ulkona, kun taas lämpimät värit ovat täysin vieraanvaraisia ​​ja iloisia.

Pyöreä puinen pöytä sopii täydellisesti keittiön saarelle

raikas viileä keittiön väri työtaso puu musta nahka

Toisaalta huonekalut tarjoavat erittäin miellyttävän tavan kokeilla värejä. Riippumatta siitä, haluatko luoda kontrastia tai johdonmukaisuutta, baarituolit auttavat sisustamaan täydellisen keittiön. Ne tarjoavat kompakteja ja mukavia istuimia tylsiksi päiviksi.

Pieni mutta erittäin moderni ja käytännöllinen keittiö – toiminnallisesti varusteltu

raikkaat viileät keittiön värit työtaso klassiset läpinäkyvät kaapin ovet

 Musta baarituoli sopii täydellisesti kevyeen keittiöön. Ne lisäävät kypsyyttä ja draamaa sisustukseen. Jos et halua maalata keittiötä tummilla väreillä, valitse kiiltävä musta baarituoli. Nämä modernit keittiön tuolit yhdistävät mustan ja kiiltävän tekstuurin.

Nykyaikainen, toimiva keittiö, jossa on puiset keittiökaapit

raikkaat viileät keittiön värit työtaso keittiöpalikka nahkainen baarituoli

Tai valkoinen väri auttaa visuaalisesti laajentamaan huonetta. Halusitpa yhdistää ne puisiin työtasoihin tai harjattuun teräkseen modernin, teollisen ilmeen saavuttamiseksi, tämän värin ominaisuudet ovat rajattomat ja rajattomat.

     Klassiset puiset keittiölaitteet – kodikkuutta ja mukavuutta raikkaat viileät keittiön värit työtaso klassinen massiivipuuta   Metallipinnoista luodaan teollisia, kaupunkilaitteitaraikkaat viileät keittiön värit työtaso valkoinen kiiltävä

Nahkaiset baarituolit, kiiltävät valkoiset tekstuurit ja pinnat laajentavat visuaalisesti tilaa

raikkaat viileät keittiön värit työtaso valkoiset tekstuurit