Värisuunnittelu- ja seinämaaliideoita – Tuo sateenkaari kotiin

Värisuunnittelu ja seinävärit ideoita harmaa ruokasali

Tuo sateenkaari kotiin – 11 upeaa okran väriä ja niiden käyttö

 Rakastatko vai vihaatko värimaailmaa? Vai riippuuko se tapauksesta? Beige voi olla kotisi eniten käytetty sävy tai ehkä pidät tummanruskeasta? Riippumatta siitä, mitä mieltä olet väreistä, yksi asia on selvä: ne tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja huoneiden uudelleensuunnitteluun.

Voit käyttää sitä mielialan parantamiseen tai dilemman luomiseen.

Ideoita värisuunnitteluun ja seinän väreihin – Neutraali tai neon, pyrimme Freshideenissä vastaamaan kevätkauden vaatimuksiin.

Harmaa: Aluksi se julistettiin uutena trendinä. Itse asiassa rakkauden tähän sävyyn on hiipumassa hieman nyt. Pelaa sen sijaan tummalla hiilellä dramaattiseen ruokailutilaan. Käytä sumuista harmaata luodaksesi rennon tunnelman makuuhuoneeseen, joka on täynnä luonnonvaloa.

Ideoita värisuunnitteluun ja seinän väreihin

Punainen

Värisuunnittelu ja seinän värit ideoita kitara punainen

Suuntaa ulos klassisen etuoven kautta ja tuo sisustukseen rohkeita vivahteita. Luo vahva vaikutelma sadun korostusseinällä. Pidä asiat yksinkertaisina pari raidallista tyynyä.

vaaleanpunainen

Värisuunnittelu ja seinän värit ideoita makuuhuone vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen on suosikki valinta pienten tyttöjen huoneisiin. Mutta se voi myös näyttää tasokkaalta ja aikuiselta. Tämä upea sävy voi valaista huoneen monin eri tavoin.

oranssi

Värisuunnittelu ja seinävärit ideoita olohuone oranssi

Tämä on usein unohdettu väri. Se voi kuitenkin lämmittää huoneen heti, vaikka siinä olisi hienoimmat aksentit. Mandariinin ja korallipunaisen välissä eri sävyt voivat toimia hyvin missä tahansa huoneessa.

keltainen

Värisuunnittelu ja seinävärit ideoita moderni olohuone buddha

Se on yksi niistä sävyistä, jotka tekevät ihmiset heti onnellisiksi. Panosta kirkkaan siniseen paletissa, joka näyttää koko sateenkaaren. Voit myös hiljentää nämä yhdistämällä ne harmaisiin ja luonnollisiin tekstiileihin.

vihreä

värisuunnittelu ja seinävärit ideoita perinteinen käytävän sisäänkäynti

Tuo ulkona sisälle luonnon lempiväri – vihreä! Se on vilkas, virkistävä ja tarttuu silmiin. Oikea vihreä sävy voi toimia missä tahansa huoneessa.

sininen

Ideoita sininen väri ja seinän värit makuuhuoneen verhot

Joissakin huoneissa se näyttää kirkkaalta ja hyvin havaittavalta. Toisissa kuitenkin sininen vaikuttaa ala -arvoiselta ja rauhoittavalta. Joka tapauksessa voit käyttää sitä huoneen täydelliseen muuttamiseen.

violetti

Värisuunnittelu ja seinän värit ideoita sininen keittiö violetti seinä

Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen valinta useimmille suunnittelijoille, paitsi lastenhuoneissa. Mutta jos käytät tätä väriä älykkäästi ja säästeliäästi, se voi toimia tyylikkäänä ja samalla yllättävänä elementtinä. Tämä toimii upeasti sekä perinteisissä että moderneissa huoneissa.

Valkoinen

Värisuunnittelu ja seinän värit ideoita makuuhuone moderni

Joskus on parasta pitää kiinni perusasioista. Ilmoita ei tiedä on tylsää. Oikein käytettynä tämä sävy antaa uskomattoman lausunnon.

Ruskea

Värisuunnittelu ja seinävärit ideoita trendikäs olohuoneen sohva

Beige vaikuttaa usein suunnittelun huonolta räpylältä. Mutta on hyvä syy, että tämä sävy on niin suosittu. Et voi mennä pieleen sen kanssa. Käytä kirkkaita vivahteita huoneissa, joissa haluat löytää rauhan. Uskalla saada suklaanruskea, jos haluat sekoittaa asioita.

musta

Värisuunnittelu ja seinävärit ideoita sininen toimisto musta klassikko

Tätä sävyä ei tarvitse käyttää säästeliäästi. Voit pitää häntä neutraalina, mutta se on dramaattisempaa.