Vuoden Pantone -väri 2021 – “Ultimate Grey” ja “Illuminating Yellow”

Odotus on vihdoin ohi. Vuoden Pantone -väri on valittu. Tai pikemminkin vuoden Pantone -värit. Koska tässä tapauksessa on kaksi kiehtovaa väriä, jotka asettavat sävyn suunnittelun, muodin ja sisustuksen suhteen seuraavan vuoden aikana. Trendikkää väripuolta kutsutaan: “Ultimate Grey” ja “Illuminating Yellow”. Kaksi vastakkain, jotka houkuttelevat ja täydentävät toisiaan samanaikaisesti. Harmaan maadoitava, energisoiva karisma ja aurinkoisen keltaisen lämmittävä, energiaa antava aura – kaksi väritunnelmaa, joita me kaikki tarvitsemme tällä hetkellä. Miksi väri asiantuntijat Pantone Color Institute Oletko päättänyt näiden paikkojen väreistä? Mikä vaikutus niillä on ja miten voit integroida ne omaan laitokseesi? Opit kaiken tämän alla.

Vuoden Pantone -värit ovat täällä!

valaiseva keltainen pantoniväri vuonna 2021

Mitä jokainen vuoden 2021 Pantone -väri edustaa?

Ei tapahdu kovin usein, että Pantone valitsee kaksi vuoden väriä. Tarkemmin sanottuna tämä on toinen kerta. Kun herkkä vaaleanpunainen “Rose Quartz” ja vaaleansininen “Serenity” olivat vuoden 2016 värin suosikkeja, “Ultimate Grey” ja “Illuminating” ovat nyt seuraava värillinen pari, josta on tullut jo maailmankuulu.

Vuoden Pantone -värin keksintöä ei pitäisi nähdä välittömänä taikuudenä. Kyse on kuitenkin paljon enemmän kehityksestä, prosessista, kuten Pantone Color Institutein toimitusjohtaja (Leatrice Eiseman) ja varapresidentti (Laurie Pressman) selittävät monissa haastatteluissa. Kuukausien aikana kerätään tietoa ja havaintoja, jotka ovat peräisin maailman sosiaalis-kulttuurisesta läsnäolosta ja jotka parhaiten vastaavat ajankohtaista. Samaan aikaan suurta huomiota kiinnitetään värien psykologiaan. Kuinka nämä vaikuttavat ihmisen psyykeen ja mielialaan ja mitä asenteita ne tukevat.

Keltainen ja harmaa – lyömätön väriduo

vuoden pantoneväri 2021 valaisee keltaista ja lopullisen harmaata

Ei se ollut toisin tänäkään vuonna. Vain vuosi itse oli täysin erilainen. Tämä oli tärkein syy julkistaa vuoden kaksi Pantone -väriä ja nämä kaksi. Mitä ne säteilevät?

“Lopullinen harmaa”

Tämä pehmeä harmaa liittyy “rannan pikkukivien, kivien ja kivien väriin, jotka ovat olleet olemassa miljoonia vuosia”, kuten Leatrice Eiseman raportoi. Tämä väri liittyy myös turvallisuuteen, mutta samalla vakauteen ja kestävyyteen. Tarvitsemme tällä hetkellä sisäistä voimaa sitäkin enemmän kestämään maailmanlaajuista epävarmuutta. Vakaa perusta, joka muuttuu visuaalisesta psykologiseksi.

Ultimate Grey sopii täydellisesti valaisevan keltaisen kanssa

Vuoden 2021 harmaa ja valaiseva keltainen pantoniväri

“Valaiseva keltainen”

Samalla kontrastina, mutta itse asiassa paljon enemmän kuin välttämätön kumppani, lisätään kirkkaan keltainen. Kuten kaikkialla läsnä oleva auringonpaiste tai kaivattu valo tunnelin päässä, tämä ihana väri tuo toivoa, optimismia ja positiivisuutta. Se nostaa heti tunnelman ja saa sielun lentämään iloisesti. ”Illuminating” -toiminnon avulla saamme ensi vuonna täsmälleen oikean määrän luottamusta ja energiaa ollaksemme optimistisempia elämänpolusta tässä myrskyisässä ja kiistanalaisessa ajassa.

Vuoden uudet Pantone -värit määräävät suunnittelun maailmanlaajuisesti

vuoden pantone -väri 2021

Sisusta vuoden Pantone -väreillä

“Ultimate Grey” ja “Illuminating” on tehty sisätiloihin. Yhdessä käytettynä ne ovat kaikkien aikojen kauneimpia väriyhdistelmiä. Pehmeää harmaata taustaa korostaa kirkkaan keltaisen kirkas raikkaus. Kaksi värikumppania täydentävät toisiaan ja näyttävät itsensä parhaassa muodossaan. Esimerkiksi pehmeän harmaat seinät toimivat täydellisenä taustana kirkkaan keltaisille koristetyynyille, maljakoille tai jopa kukille olohuoneessa. Muut kodintekstiilit, kuten matot, verhot tai päiväpeitteet ovat yhtä suosittuja värisävyjä, jotka tarjoavat tarvittavan visuaalisen tasapainon.

Pehmeä kerma tai jopa valkoinen sopii neutraalin värin kumppaniksi trendikkääseen duoon

valaisevat vuoden 2021 keltaiset ja lopulliset harmaat värit

Pieni metallinen kiilto keittiön etuosien ja sähkölaitteiden läpi tuo huoneeseen enemmän urbaania tunnelmaa

olohuoneen keittiön pantone -väri 2021

Keltainen ja harmaa kulkevat myös käsi kädessä muiden trendivärien kanssa vuonna 2021

sisustusideoita vuoden pantonivärillä, joka valaisee keltaista

“Ultimate Grey” näyttää myös erityisen tyylikkäältä “Classic Blue” -mallin kanssa

ruokasalin sisätilojen maali vuoden 2021 harmaa pantoniväri

Pantone Color Institutein väri -asiantuntijoiden päätös näyttää olevan ehdoton hitti ensi vuodelle. Yksi vuoden väri ei ehdottomasti riitä juuri nyt löytämään täydellisen tasapainon, jota me kaikki niin kipeästi tarvitsemme. “Ultimate Grey” ja “Illuminating Yellow” saamme tämän varmasti, ainakin visuaalisesti. Maalaismainen kestävyys ja hienovarainen turvallisuus yhdistettynä voimakkaaseen elämään – se ei voisi olla parempaa!

Vuoden 2021 kaksi väriä voidaan toteuttaa mihin tahansa sisustustyyliin

sisustusideoita vuoden 2021 keltaisella ja harmaalla pantonivärillä

Jaa kodin tarvikkeet valaisevassa tilassa tasaisesti koko huoneeseen

moderni olohuoneen pantone -väri 2021

Pelaa taitavasti ulkoasulla

vuoden pantonin väri 2021 sisustava olohuone

Metalliset ja pörröiset pinnat ja materiaalit ovat tervetulleita tänne

vuoden pantone -väri 2021 sisustava olohuone

Luo oma värikäs hyvinvointikeidas!

vuoden pantoneväri 2021 valaisee keltaista ja lopullisen harmaata  vuoden pantoneväri 2021 valaiseva keltainen

Sisusta makuuhuone vuoden 2021 pantonivärillä

makuuhuoneen pantone -väri 2021

trendivärit 2021 vuoden pantone -väri äärimmäisen harmaa    Olohuoneen sisustus vuoden 2021 pantonivärillä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80