Vaatteet ja asusteet vastasyntyneille – tärkeimmät tavarat yhdestä lähteestä

Mikä olisi tärkeää vastasyntyneelle vauvalle?

Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä!

Tulevat vanhemmat haluavat aina parasta lapselleen, varsinkin jos se on ensimmäinen vauva perheessä. Riippumatta siitä, kuinka hyvin haluat valmistautua vastasyntyneeseen vauvaan, on aina tiettyjä asioita, joita et joko tiennyt etukäteen tai unohdit kaikkien harvoin stressittömien valmisteiden aikana. Tällaisissa tapauksissa toivotaan niin paljon, että oli kauppoja, joista kaikki tarvittavat ja sopivat asusteet ja vaatteet saatiin helposti yhdestä lähteestä.

Etsiessämme hyviä tarjouksia törmäsimme verkkosivustoon, jossa ilmiselvästi otettiin huomioon kaikki vastasyntyneiden ja heidän vanhempiensa toiveet ja tarpeet. Moms.de on äideille, lapsille ja vauvoille tarkoitettu portaali, jossa julkaistaan ​​päivittäin ajankohtaisia ​​tarjouksia tunnetuista saksalaisista verkkokaupoista kaikkeen äiti-lapsi-tarpeeseen.

Ole aina valmis löytämään uusia ja parempia asioita vastasyntyneelle vauvallesi

vastasyntyneen vauvan harja

Portaali vetoaa aluksi asiakaskohtaiseen visuaaliseen suunnitteluunsa. Toisella silmäyksellä huomaat sen supistuneen, mutta todennäköisesti yksityiskohtaisen teemarakenteen, joka palvelee selvästi tiettyä kohderyhmää. Laajan valikoiman ostettavien tuotteiden lisäksi löydät täältä monia suosituksia ja ehdotuksia raskaudesta, vauvanhoidosta ja muuta arvokasta tietoa äitiydestä..

vastasyntyneen vauvan t -paita

Jos odotat ensimmäistä lastasi ja mietit edelleen, mikä olisi paras ja terveellisin vauvan huoneen sisustamiseen, yllä mainittu sivusto on ehdottomasti vierailun arvoinen.

vastasyntyneen vauvan peitto vuodevaatteet

Vaikka vauvan huone on jo pitkään rakennettu, on usein vastaamattomia kysymyksiä, esim. Mitkä vuodevaatteet sopisivat herkälle ja herkälle vauvan iholle ja pitäisikö sinun käyttää erityisiä lisäosia vauvansängyssä. Kuinka tärkeä on (pato) patjan valitseminen vauvan kehdolle ja kuinka monta vaihtoehtoa on vauvan kantamiseen oikein ja mukavasti??  Lisää vastauksia Löydät myös kuuman teeman vastasyntyneen uimisesta verkkoportaalin verkkosivustolta ja asiaankuuluvasta blogista.

vastasyntyneen vauvan kylpyamme

Mitä tulee vauvanruokaan, siinä on paljon muutakin kuin vauvanruoan ostaminen. Ruoan tulee olla miellyttävässä lämpötilassa, ja vauvanruoan lämmitin on tarpeen. Hänen vieressään pullonlämmitin ja höyrysteriloija olisivat todellinen apu nuorille vanhemmille.

Jotta vauvaa voidaan kuljettaa oikein ja turvallisesti, on olemassa muutamia vaihtoehtoja, jotka riippuvat siitä, matkustatko rattaiden vai polkupyörän kanssa.

vastasyntyneen tuttipullon lämmitin

vastasyntyneen vauvan pullo

Temppuja ja vinkkejä tuttipullon valmistamiseen nopeasti ja juomavalmiiksi

Lelujen lisäksi sinun tulee miettiä lapsesi asianmukaista hoitoa ja suojelua. Valinta vaipat että Voiteet ja öljyt, käyttämäsi on tutkittava huolellisesti.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on suojattava kulmat ja reunat suojalaastarilla, koska pikkulasten motoriset taidot eivät ole vielä täysin kehittyneet.

Toivotamme sinulle stressitöntä ja onnellista äitiyttä!

vastasyntyneen vauvan hammas

kantaa vastasyntynyttä vauvaa

vastasyntyneen vauvan turvaistuin

vastasyntynyt vauva äiti ilon otsikko