Valkoinen vauvan huone – luo vastasyntyneelle neutraali hyvinvointikeidas

Jokainen äiti tietää makean odotuksen tunteen raskauden aikana. Tulevan synnytyksen ilo on valtava, eikä sitä voi tuskin verrata muihin positiivisiin tunteisiin. Nuoret vanhemmat pyrkivät aina luomaan tulokkaalleen erittäin kodikkaan ympäristön, jossa he voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Usein heidän ajatuksensa pyörivät käytännöllisten vauvan huonekalujen ympärillä, jotka helpottavat äidin ja vauvan stressaavaa jokapäiväistä elämää mahdollisimman paljon. Mitkä huonekalut ovat pakollisia ja mitä ilman et voisi tehdä? Mitkä värit sopivat vauvahuoneeseen? Onko sinulla tarpeeksi tallennustilaa vai pitäisikö silti järjestää joitakin? Kysymys kysymyksen perään…. Vastaus tähän on aina yksilöllinen, riippuen henkilökohtaisista toiveistasi ja taloudellisista mahdollisuuksistasi. Haluamme auttaa sinua kokeellisilla ja testatuilla vinkeillä. Tänään puhumme kodikkaista ja neutraaleista valkoisista vauvahuoneista. Näytämme sinulle, kuinka voimme luoda ihanan hyvänolon tunnelman lapsellesi.

Kaikki tekemistä vauvojen kanssa!

Vauvan huone valkoisessa pinnasängyssä verhoaa paljon vaaleaa turkista lattialla

 Yksi vanhempien kauneimmista tehtävistä on sisustaa ja suunnitella kodikas huone jälkeläisilleen.

Vauvan huone valkoisessa pinnasängyssä, ristikkosuoja nojatuoli ottomaanilla

  • Miksi valkoiset vauvan huoneet ovat niin suosittuja??

Neutraalit värit ovat erityisen suosittuja vanhempien keskuudessa vauvahuoneen suunnittelussa, koska ne laajentavat optisesti pienintäkin huonetta ja tekevät tunnelmasta ilmavan ja valon tulvan. Valkoiset vauvan huoneet näyttävät erittäin kodikkailta ja samalla ajattomilta. Ne eivät koskaan mene pois muodista, vain markkinoilla on aina uudempia, käytännöllisempiä ja houkuttelevampia vauvan huonekaluja ja valkoisia lisävarusteita. Lisäksi nämä tehdään eri tyyleillä, jotta voit luoda neutraalin vauvan huoneen henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Esimerkiksi suunnitella moderni tai sisustaa se vintage- tai nuhjuisella tyylikkäällä tavalla? Ehkä pidät enemmän skandinaavisesta suunnittelusta? Valkoinen on paras värivaihtoehto luoda värit neutraali vauvan huone. Sopivilla aksentteilla ja pienillä lisävarusteilla voit suunnitella sen pienelle tytölle tai vastasyntyneelle pojalle. Tämä tarkoittaa, että valkoisten vauvojen huoneiden ei välttämättä tarvitse olla sukupuolineutraaleja tai sellaisia.

 Mietitkö miltä vastasyntyneen lapsen huoneen pitäisi näyttää??

Vauvan huone valkoisessa nojatuolin jakkarassa pinnasänky matto valkoinen paratiisi vauvalle

Vauvan huoneen on oltava aurinkoinen, ilmava ja hiljainen.

Vauvan huone valkoisessa ilmavassa aurinkoisessa tunnelmassa

Valkoinen väri sopii hyvin yhteen muiden neutraalien sävyjen kanssa. Voit luoda houkuttelevan tunnelman lapsellesi käyttämällä seuraavia värejä ja yhdistämällä ne valkoiseen. Et voi mennä vikaan luonnonvalkoisen, kyyhkynharmaan ja vaaleanharmaan kanssa. Nämä neutraalit sävyt ovat niin lempeitä, että ne eivät koskaan erotu ja rauhoittavat. Voit tietysti laajentaa neutraalien värivalikoimaa hieman ja tuoda vaaleita maanläheisiä sävyjä vauvan huoneeseen valkoisena. Tässä tarkoitetaan lähinnä vaaleanruskeaa, luonnon vihreää ja vaaleaa puun väriä. Voit myös lisätä ripauksen pastellivärejä, jotka osoittavat lapsesi sukupuolen, kuten vaaleansinisen tai vaaleanpunaisen. Toiveistasi riippuen voit myös asettaa pieniä, tummia aksentteja vauvan huoneeseen valkoisella. Heitä peitot, tapetit tai matot raidoiksi, pilkkuiksi tai geometrisiksi kuvioiksi.

 Huomaamattomat geometriset kuviot ovat tervetulleita vauvan huoneeseen valkoisena.

Vauvan huone valkoisessa huomaamattomassa geometrisessa kuvassa seinämaalaus tapetti matto vihreä huonekasvi nurkassa

Meidän Lisäneuvoja on kuitenkin vältettävä liian kirkkaita aksentteja vauvan huoneessa. Ne toimivat voimakkaina katseenvangitsijoina, eikä niillä ole sijaa vauvan huoneessa, joka on täynnä rauhaa ja seesteisyyttä.

 Vaaleasta puusta tehdyt huonekalut ja korikorit ovat välttämättömiä vauvan huoneessa.

Vauvan huone valkoisista huonekaluista, jotka on valmistettu vaaleasta puusta Paju korit pyöreä puinen hylly leluille

Neutraalien värien lisäksi haluamme myös nimetä tekstuurit, jotka on kirjoitettu hyvin jokaiseen vauvan huoneeseen, valkoisella. Ennen kaikkea nämä ovat pehmeitä kankaita, kuten puuvillaa, turkista ja vaaleanruskeaa juuttia. Sitten tulevat vaalea puu, nahka ja kudottu kangas luonnollisissa vaaleanruskeissa vivahteissa. Ne ovat hienovaraisia, enimmäkseen varattuja ja näyttävät rauhallisilta ja neutraaleilta. Nämä voidaan yhdistää täydellisesti valkoisen perusvärin kanssa. Tästä syystä ne sopivat hyvin vauvan huoneeseen valkoisena.

 Vihreä huonekasvi, joka puhdistaa huoneilman, sopii hyvin myös vauvan huoneeseen.

Vauvan huone valkoisessa vihreässä huonekasvissa nurkassa pehmeät tekstuurit neutraalit värit

  • Mitkä huonekalut ja koristeet kuuluvat vauvan huoneen mustavalkoisiin valkoisiin?

Vauvan huoneen sisustamisessa turvallisuus ja mukavuus ovat aina tärkein rooli. Ehdoton pakko-omaisuus sisältää yleensä mukavan pinnasängyn, jossa on säleikkö, hoitopöytä, vaatekaappi, hylly vauvan tarvikkeille ja leluille sekä pehmeä matto. Kaikki nämä huonekalut löytyvät neutraaleilta sävyiltä, ​​joten voit suunnitella vauvan huoneen kokonaan valkoiseksi. Jos huoneessa on tarpeeksi tilaa, aseta nojatuoli nurkkaan tai mahdollisesti pinnasängyn tai ikkunan viereen. Äiti ja vauva voivat rentoutua siinä. Lisäksi on ehdottomasti varattava riittävästi säilytystilaa, koska vanhemmat tarvitsevat sitä kiireellisesti vauvan huoneessa. Tiedämme, että nuorten vanhempien arki ei ole ollenkaan helppoa, joten sinun on tehtävä kaikkesi helpottaaksesi sitä.

 Kun asetat vauvan huoneen valkoiseksi, ajattele aina käytännöllisesti ja toimi luovasti!

Vauvan huone valkoisessa mukavassa nojatuolissa Vauvan sänky pehmeät tyynyt heittävät huopia seinän koristeluun

 Ajattele myös mukavuuttasi vauvan huoneessa! Vietät siellä varmasti paljon aikaa.

Vauvan huone mukavassa valkoisessa nojatuolissa kulmanvaihtopöydän seinähyllyssä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme sanoa muutaman sanan vauvan huoneen sisustuksesta. Kuten jo mainittiin, sinun ei tarvitse koristella tätä huonetta ylenpalttisesti, koska vauvan huone täyttää ensisijaisesti käytännön tehtäviä ja sen kalusteet on aina mukautettava jälkeläisten tarpeisiin. Pienet vauvat havaitsevat ympäröivän maailman ja tuntevat sen kaikilla aisteillaan. Siksi sinun on tehtävä tunnelmasta mahdollisimman houkutteleva. Esimerkiksi valokuvaseinä, muutama pehmo ja muut lelut tekevät tunnelmasta tunnelmallisen ja kutsuvan. Suunnittele tulokkaasi ensimmäinen alue neutraalisti valkoisella ja voit olla varma, että olet tehnyt oikean valinnan!

 Kokoa parhaat vauvan huonekalut lapsellesi.

Vauvan huone valkoisella perustaa oikeat huonekalut koota sänky kaappi hoitopöytä jakkara peli

 Valkoisen vauvan huoneen muotoilua ei pidä unohtaa lainkaan.

Vauvan huone valkoisessa pienessä paratiisin nojatuolin pukeutujan sängynlampun seinämaalauksessa

 Pehmeät tekstuurit ja pieni seinäkoriste ovat tässä toivottavia.

Vauvan huone valkoisissa pehmeissä tekstuureissa pieni seinäkoriste kani piirustukset kehyksessä

Todellinen leikki ja elävä paratiisi lapsellesi.

Vauvan huone valkoisessa kauniisti suunnitellussa huoneessa tyylikäs muotoilu leikkitilat

Vauvan huone valkoisessa hyllyssä Vauvan asiat pinoavat yksinkertaisen mutta houkuttelevan huonesuunnittelun

 Ikää vastaava ympäristö, jossa lapsesi kokee ensimmäiset elinvuodet.

Vauvan huone valkoisessa avoimessa hyllyssä leluille valkoinen paratiisi vauvalle

Valkoisessa vauvan huoneessa yhdistyy kaunis huoneen muotoilu valkoinen harmaa

Vauvan huone valkoisessa kauniissa huoneen suunnittelussa geometrinen kuvio erittäin houkutteleva tunnelma

Missä lapsesi voi myös leikkiä ….

Vauvan huone valkoisessa kauniissa huoneessa on todellinen leikkiparatiisi vauvoille

Vauvan huone valkoisessa harmaassa vintage -pinnasängyssä teltan vieressä leikkimään

Vauvan huone valkoisessa mukavassa tunnelmassa pehmoleluja leikkimään pehmeillä tekstuureilla erittäin houkutteleva