8 bedste øvelser til børn

Den verden, vi lever i sig selv, lever i yderlighederne. Det sted, vi har kronet som vores levested, er virkelig et forvirret sted. På den ene side støder det voldsomme behov for at holde sig i form ofte sammen med den anden hånd, hvilket er fedme. Når det kommer til børn eller børn, afslørede en nylig undersøgelse den hurtige vækst af overvægtige børn på grund af den rigtige usunde mad.

Bedste øvelser til børn

Den konstante kæde af fastfoodcentre hjælper slet ikke. Tværtimod er denne verden blevet en fitnessfreak. Med alle, der prøver at se ud, overtager deres bedste fitness dille verden. Barnets fedme er dog ikke et spøgsspørgsmål, da den bliver ved med at sprede sig hver sæson, dobbelt så meget som den tidligere. Dette kan igen være årsagen til et utal af sygdomme. Alt i tankerne, her er nogle af de øvelser, et barn bør være opmærksom på, hvis det har til hensigt at holde sin fedme i skak.

Bedste øvelser til børn:

1. Yoga:

yoga for børn

Du behøver ikke opgive din kærlighed til McDonalds, så længe du får din daglige dosis yoga til tiden. yoga en gammel kunst med at tabe kilo er en sikker metode til en perfekt barndom. Hver morgen efter en god nats søvn, spred din måtte og brug en time på blot at meditere og kaste nogle dygtige yogatræk i den. Yoga praktiseres verden over og har været en gennemprøvet metode for næsten alle aldre.

Der er endda dvd’er og shows dedikeret til yoga, som kan hjælpe dig med at udvide din viden. Det bedste er, at man måske ikke straks skygger for en spand fuld af kilo, men yoga hjælper dig bestemt med at holde din krop sund og rask, så du ikke går glip af barndommens glæder.

2. Plank:

planke

Her er endnu en øvelse for de børn, der er ivrige efter at holde sig i form og slanke. Sammen med abs og mavefedt virker det også til at gøre dine lemmer stærkere end nogensinde. Det starter med, at du ligger på forsiden. Stå dig selv op med dine albuer eller håndflader og ret din krop op. Hold ryggen lige, løft din krop op og hvil ind på tæerne, så der opnås en lige diagonal. Sug nu din mave fast og hold den position et stykke tid. Med tiden vil du bemærke, hvor meget stærkere du er blevet siden første gang du prøvede dette.

3. Jumping Jacks:

Sprællemænd

Dette er en af ​​de bedste opvarmningsøvelser nogensinde. Selvom det kan komme ud som enkelt og let, er fordelene man kan drage fordel af dette altid blevet undervurderet. Selvom det faktisk ikke hjælper dig med at bekæmpe dit fedt, kan det helt sikkert hjælpe dig med at tage et baby skridt mod den vej. Start med at stå lige med fødderne på linje og rygsøjlen lige, hænderne på hver side. Spring nu, og mens du løfter både din hånd op over dit hoved og begge udvider begge dine fødder samtidigt.

4. Springtov:

Sjippetov

Som barn er du i dit stærkeste øjeblik, og det bedste til at krydre din træningssession er springtovet, som er en klassisk sjov øvelse ikke kun for børnene, men også for den ældre sektion. Dette er en fantastisk måde at bryde fedtceller og fjerne dem fra kroppen. Man har brug for et springtov og noget stor udholdenhed. Start med at holde begge kanterne af rebet, og mens du svinger det op og over dit hoved, skal du hoppe lige i tide til rebet krydse dig nedenunder.

5. Squats:

Squats

For at håndtere et stort baldeproblem er den bedste øvelse at lave squats. Fordelene ved en ordentlig squat er, at den første ting, den vil gøre, er at passe på dine reservedæk og derefter forme og tone dine underkropsmuskler. Start med at stå oprejst, og lad som om der er en imaginær stol og bøj halvvejs. Hold rygsøjlen lige og hold stillingen som evne og slip derefter. Den sviende fornemmelse i dine underkropsmuskler letter med øvelse.

6. Toe Touch:

Tåberøring

Toe touch -øvelser varierer i forskellige positioner, og alle er vigtige og værdifulde. Den grundlæggende starter med at stå lige med en oprejst ryg og lige ben. Bøj nu langsomt ned, mens din underkrop stadig bevarer holdningen, og prøv at røre ved dine fødder uden at bøje benene. Når det er overstået, kan du sprede benene vidt fra hinanden og prøve at røre ved tåen med den modsatte hånd. Så er der tåknuser, hvor du ligger på ryggen og løfter hele dine nedre lemmer op i luften, når ud til tæerne med dine hænder. Dette er en korrektionsteknik, der straks tager sig af dit fedt.

7. Vendinger:

Vridninger

Twist er en anden øvelse, hvor barnet står lige og holder underkroppen stadig vrider taljen i en hvirvlende bevægelse sammen med hænderne. Dette er en god kur mod kropsfleksibilitet, hvilket reducerer sandsynligheden for muskelstivhed og pludselige spasmer.

8. Old School:

Gammeldags

Den bedste øvelse er at gå på old school. At købe dem en cyklus, så de kan ride i skole og tilbage, eller et godt job i de tidlige morgentimer kan være gavnligt for barnet. På grund af deres fulde skemaer bliver barnet meget ofte låst inde i deres huse. At slippe dem løs og tildele en fast tid til deres udendørs spil såsom fodbold og cricket kan også være en nøgle til et gladere og sundere barn.