9 Bedste Crossfit -træning for begyndere

Crossfit træning er de træninger, der giver dig styrke, balance, kraft, hastighed og fleksibilitet. Det gør dig stærk og aktiv. Fitness -trænere valgte dette i stedet for nogen form for program på grund af dets strålende resultater. Denne form for træning er designet til dem, der gerne vil have en fit og tonet krop uden plads til fedt. De 9 bedste crossfit -træninger for begyndere deles herunder.

Crossfit træning:

7 minutter med Burpees:

crossfit træning derhjemme

Kom i form med de syv minutters Burpees. Hvert Crossfit -medlem er bekendt med dette spil. Det er meget enkelt og forbrænder mange kalorier. Gør så mange Burpees som du kan i syv minutter. Hvis du kan gøre femten minutter, så fortsæt og gør det. Det lyder ikke så let og er bestemt ikke.

Tabata:

crossfit åbne træningspas

Tabata kræver meget beslutsomhed og fokus. Det handler om at presse dig selv og give dine hundrede procent. Start med en 20 sekunders burpee og hvil i 10 sekunder. Derefter skal du lave squats i 20 sekunder og hvile igen. Det gør en runde. Gør cirka 8 runder, før du kalder det en ende.

Chelsea:

liste over crossfit øvelser

For at lave Chelsea -træningen skal du bruge en pull up bar. Du skal lave 5 pull ups, efterfulgt af 10 push ups og 15 squats. Dette bør fortsætte i cirka tredive minutter. Brug et minut på hver. Du vil helt sikkert få gode resultater for denne.

Barbara:

crossfit cardio træning

Barbara har fem runder med intense træninger. Du skal tage et hvil på tre minutter mellem hver. Den består af 20 pull ups, 30 push ups, 40 sit ups og 50 squats. Du skal helt sikkert bruge pull up -stangen for at lave den første øvelse. Denne øvelse vil udfordre dig og arbejde med kerneområderne i din krop. Så gør dig klar til denne fedtblæsning med høj intensitet!

Murph:

crossfit ben træning

For at gøre Murph, start med at løbe i cirka en kilometer. Lav derefter 100 pull ups. Efter dette skal du gå videre og lave 200 push ups efterfulgt af 300 squats. Løb en kilometer, før du kan afslutte denne træning. Du kan dele mellem disse træninger, som du vil. Du kan også gøre det svært ved at bære en tung vest. Du får brug for pull up bar igen.

Angie:

bedste crossfit øvelser

For Angie skal du gøre alt i hundredvis. Start med 100 pull ups, derefter foretag push ups for yderligere 100. Lav 100 sit ups og slut derefter med 100 squats. Hold pull up -stangen med dig.

GI Jane:

daglige crossfit træninger

For GI Jane gør en normal burpee først. Når du hopper i luften for enden af ​​burpee, tag fat i pull up baren og udfør et pull up. Det er en rep. Gør dette hundrede gange, før du kan stoppe. Vær forsigtig under hele denne træning, da du kan slå hovedet på baren, mens du hopper.

Usynlig Fran:

crossfit styrketræning

Den usynlige Fran handler om squats og push ups. Du skal lave en 21-15 og 9 reps i alt. Det tager cirka tre minutter og seksten sekunder og garanterer dig strålende resultater. Du behøver ikke gå til noget fitnesscenter for dette. Gør dette derhjemme og se dig selv blive rask og tonet på ingen tid.

For tid:

crossfit øvelser derhjemme

For at gøre For Time skal du starte med 100 springknægte og derefter komme i squats. Gør 75 af dem. Fortsæt med at lave 50 push ups næste og afslut det med 25 Burpees. Enkle træk, effektive og meget udfordrende; disse træk vil helt sikkert give den krop, du altid har ønsket dig.