9 Bedste Crunch -øvelser – Sådan gør du

Crunches er nogle af de grundlæggende øvelser, folk bruger til at tone deres mave og flade deres mave. Det kræver ikke noget udstyr og giver dig gymkvalitetsresultater inden for få uger. Det fremhæver din talje og virker din mave. Der er forskellige former for crunch -øvelser for at forbrænde de uønskede kalorier. De har delt nedenfor i de følgende afsnit.

Bedste Crunch -øvelser Sådan gør du

Crunch øvelser:

Her får du 9 forskellige typer crunch -øvelser til flad mave.

Grundlæggende crunch:

Lig på ryggen og bøj knæene. Hold dem flade på gulvet. Læg dine hænder bag hovedet. Bland ikke dine fingre. Træk dine maver indad. Løft nu langsomt dit hoved, nakke og skulderblade af gulvet. Hold et par sekunder, og gå derefter langsomt ned igen.

Reverse Crunches:

For at gøre den omvendte knase, skal du ligge fladt på gulvet og holde dine hænder bag hovedet. Bring dine knæ indad og skab en vinkel på 90 grader. Begynd at trække benene mod brystet. Knæk nu din mave. Hold et par sekunder, og gå derefter tilbage til normal position. Gør cirka to sæt af ti hver for at få resultater.

Crunch Twist:

For at gøre crunch twist, skal du holde dine knæ flade på gulvet og bøje dem. Bring din albue til det modsatte knæ i det øjeblik, du er ved at lave din første knase. Hold et par sekunder, og gå derefter tilbage til din normale position. Prøv at skifte mellem venstre og højre side. Gør dette cirka tyve gange for at få det bedste ud af det.

Cykelknas:

Til cykelknusen skal du først ligge på gulvet og holde en stol eller et bord, så du kan holde ryggen mod jorden. Løft det ene ben og bøj det mod maven. Udskift benet, der er parallelt med jorden, og udfør en cykel som bevægelsesbevægelse. En rep tælles kun, når både dit venstre og højre ben er kommet op til din mave.

Lodret benknas:

For at gøre den lodrette benknase, kryds og ankler og løft dine ben opad. Hold dine hænder bag hovedet og tag dine skulderblade af jorden nu. Hold i et par sekunder, og kom derefter tilbage til det normale. Lav korte bevægelser opad. Dette vil tone din mave og flade den.

Long Arm Crunch:

Læg dig først ned for den lange armknase. Hold knæene bøjede. Placer nu dine hænder bag hovedet og sammenflett fingrene. Løft nu den øverste del af din krop sammen med dine hænder og hold den i cirka to sekunder. Gå langsomt tilbage til udgangspositionen.

Toe Touch Crunch:

For at få tåen til at røre ved, skal du ligge fladt på gulvet og løfte dine ben lige op. Hold din mave fast og sug din navle ind. Løft nu begge dine hænder op. Løft derefter dit hoved, skuldre og bryst og prøv at røre ved dine fødder med fingerspidserne. Kom tilbage til normal position nu.

Skråt benknas:

Læg dig på jorden med ryggen mod gulvet. Sænk nu dine knæ og placer dine fingerspidser på hver side af hovedet. Krul nu dine skuldre op. Hold det et par centimeter fra gulvet. Tæl til to, og gå derefter tilbage til din normale position.

Sit up Crunch:

For at lave sit ups, skal du ligge på gulvet og bøje dine knæ i en 90 graders vinkel. Nu krøller dine skuldre og løfter dit hoved og bryst fra jorden. Hold også dine hænder lige og lad det røre ved dine knæ. Kom tilbage til normal position og gentag et par gange.

Crunch -øvelser til flad mave