9 bedste isometriske øvelser

Isometriske øvelser er en fantastisk måde at tabe sig på og forbedre dit fitnessniveau. De kræver ingen ledbevægelser og fokuserer på at styrke dine kernemuskler i stedet. De er normalt den form for træning, som kun professionelle trænere udfører, men hvis du har trænet i flere år, er du velkommen til at prøve dette. De fleste af dem kan gøres derhjemme og kræver ikke noget udstyr. Du kan kun forbrænde mange kalorier inden for en kort periode og blive rask og aktiv uden at bruge penge. Nogle af de enkleste og bedste isometriske øvelser er blevet delt i denne artikel til din viden og fordel.

Bedste isometriske øvelser

Planken:

At lave planker vil bygge udholdenhed og styrke. Alt du skal gøre er at forblive i en push up -position uden at bøje din krop. Du skal balancere dig selv ved hjælp af dine hænder. Hold i 10 sekunder, hvis du er nybegynder, og øg tallene med tiden. Du kan også lave nogle fantastiske plankeudfordringer.

Isometriske push -ups:

Isometriske øvelser pushupLav et normalt skub op først for at balancere din krop. Løft derefter din krop meget langsomt opad og hold den så længe du kan. Start med 10 sekunder, hvis du er nybegynder. Selvom denne øvelse lyder let, er den ret vanskelig og udfordrende.

Isometrisk biceps -træning:

Læg dine hænder på et skrivebord og hold håndfladerne oppe. Tryk nu mod bordpladen og hold dig selv i den position i de næste 10 sekunder. Gentag 2 til 3 gange. Hold din krop fast og albuer stramme.

Isometrisk skulder hæver:

Stå med fødderne fra hinanden og hold en håndvægt i hver hånd. Løft begge dine hænder sidelæns, så de er parallelle med jorden. Hold nu i denne position i 30 sekunder og gentag derefter 3 gange. Hvis du synes, det er svært, kan du gøre en hånd ad gangen.

Skulderudvidelser:

Stå lige med din krop, der støtter væggen. Begynd nu at strække. Ret dine albuer og skuldre og træk dig selv. Du vil føle en smertefuld fornemmelse, hvis du er nybegynder, men efter at du har gjort det flere gange, ophører forbrændingen gradvist.

Væg sidde:

Du bliver nødt til at lade som om du sidder på en stol til denne øvelse. Støt din krop ved at stå mod væggen. Hold i 10 sekunder og gentag 5 gange. Forøg også tiden hver uge. Dette hjælper dig med at udvikle kraft og muskler.

Ankelpresser:

Tag en pude og læg den mellem dine ankler. Tryk hårdt på den på en sådan måde, at du kan mærke dine ankler røre ved hinanden. Gør omkring 15 af dem hver dag. Dette vil forbedre elasticiteten af ​​musklerne i dine ankler.

Halsstræk:

Hvis du laver nakkeudstrækninger, bliver dine muskler fleksible. De er den bedste øvelse for din nakke og kan udføres både hjemme og på din arbejdsplads. Det vil forbedre dit generelle helbred og er en god øvelse for dem, der klager over at føle smerter af stress og angst hele tiden. Hvis du laver halsstrækninger 2 til 3 gange om dagen, vil du få gode resultater.

Hofteadduktionen:

Du bliver nødt til at holde en pude mellem dine lår for dette. Læg dig ned og tryk puden så hårdt som muligt mellem lårene. Sørg for, at trykket kommer fra begge sider. Slip derefter puden efter 20 sekunder uden at lade den falde.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80