9 sjove øvelser for børn og seniorer uden smerter

Når det kommer til øvelser, har vi en meget almindelig undskyldning klar: “Jeg har ikke tid.” At dyrke motion betyder ikke nødvendigvis, at vi skal bruge uendelige timer i gymnastiksalen for at tvinge os til monotone smertefulde aktiviteter. Da vi var unge plejede vi at løbe, hoppe, cykle, svømme og elske det, men når vi gør de samme ting nu, kan vi ende med at kalde det en øvelse. Det, vi ikke ved, er, at vi ikke hader arbejdsdelen, vi hader kedsomheden. Hovedmotivet for regelmæssig træning er at holde vores krop i form og være i form og sund. Øvelser er ikke altid anstrengende og kedelige, de kan også være sjove. Det er lige den rigtige til at vælge og gøre det regelmæssigt, vi kan faktisk også lægge et smil på læben.

Bedste sjove øvelser for børn og voksne:

Her er nogle af de sjove motionsideer:

1. Vandring:

Gåtur

Ikke meget udmattende og slet ikke kedeligt, hvis det gøres på en ordentlig måde. At gå på bestemte tidspunkter især tidlige morgener med frisk luft til at trække vejret og den fredfyldte fredelige atmosfære at nyde, ikke kun formålet med at træne er tjent, men vi kan faktisk godt lide at gøre det. Hvis en ven får følgeskab, bliver en gåtur endnu mere behagelig.

2. Spring over:

sjove øvelser

Ingen anden øvelse er lige så effektiv en konditionstræning som at hoppe med et punk reb. Udover at være effektiv synes intet at være sjovere end disse sjove træninger og dermed tjene formålet med at holde sig i form sammen med det.

3. Rulleskøjteløb:

Rulleskøjter

Da vi var børn, brugte vi timer på at løbe rundt i de lokale gader i vores lokaliteter, altaner, terrasser med vores venner, og det var så sjovt. Så her har vi en chance for at genvinde disse minder, nyde vores tid og være i form på én gang.

4. Dans:

Dans

Måske ser det ud til at være et paradis for danseelskerne, men ikke kun for danseelskerne, det kan faktisk vise sig at være nyttigt for alle. Langsom dans til fester, bryllupper ser måske ikke ud til at svede os meget, men fitnesseksperter føler, at selvom hastigheden er lav, og der er masser af intervaller mellem konsistensen, fungerer det her som en nøgle. Hvis ikke en meget social mand, kan du lige så godt tænde dit musiksystem og afspille dine yndlingsnumre og bare groove til det alene.

5. Frisbee:

Frisbee

Mens vi spiller dette sjove træningsspil, hopper vi, dykker, løber og smider disken til den anden ende. Dette er en fantastisk måde at forbrænde masser af kalorier, mens vi hygger os med venner og familie.

6. Håndstand:

Stå på hænder

Denne simple frihånder hjælper os med at svede meget. Disse sjove træningsaktiviteter opbygger ikke kun vores armstyrke, men det øger også kroppens kernestyrke.

7. Cykling:

Cykling

At tage på cykelture med venner, snige sig ud af huset med en cykel hver morgen og eftermiddag plejede at være en integreret del af vores rutine som børn. Så hvorfor ikke genopleve øjeblikke og også være fit. Cykling 2-3 km om dagen viser sig at være en meget effektiv motionsform.

8. Afspilning af et musikinstrument:

Spiller et musikinstrument

Det lyder måske mærkeligt, men det er en kendsgerning, at det at spille et musikinstrument i en time er lig med at gå rundt om et spor, når det kommer til at brænde fedt. Så hjernen er også i stand til at brænde fedtstoffer. Tag et instrument efter eget valg, og gå vild i melodier og harmonier, og form dig også.

9. Rengøring:

Rengøring

Sjældent finder vi nogen, der elsker at gøre rent i sit hus. Men vi kunne lave et spil ud af det. Indstilling af tidsmål for rengøring af et bestemt sted og på en eller anden måde færdiggørelse før tid kan også vise sig at være en effektiv sjov træning.

Så det er de sjoveste øvelser, der kan forbrænde dit fedt på en naturlig og sund måde.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80