Bedste øreøvelser til forbedret hørelse

Motion i det daglige regime er meget vigtigt for kroppens korrekte funktion og for at forblive i form og aktiv. Træning af forskellige dele af kroppen hjælper med at forbedre blodcirkulationen til den del og holder dermed al den krise og lidelser væk, som du muligvis kan lide af. Ligesom der er nogle standardiserede og faste øvelser, der er effektive til ben, hænder, biceps og mave, er der også øvelser, der er nødvendige for dele som ørerne. De fleste mennesker ignorerer dette aspekt. Hvis der er nogle specifikke øresundhedsbetingelser, du måske lider af, kan læger og fagpersoner foreslå øreøvelser til naturlig behandling af det samme.

Øreøvelser

For at vide mere om øreøvelserne, som stærkt anbefales af eksperter, er denne velundersøgte vejledning blevet oprettet. Tjek de bedste muligheder, du har i hånden, og vælg et par stykker for at nå dine aktivitetsmål samt sygdomsbehandling. Det er bundet til at hjælpe dig på synlige måder.

1. Hovedrotationsøvelse:

Ifølge professionelle læger for ører er en af ​​de bedste øvelser for ørerne, især under forhold som svimmelhed, hovedøvelser. Det er også kendt som tilvænningsøvelse. Bare at ryste på hovedet fra den ene side til den anden i 25 gange eller nikke med hovedet fra forsiden til bagsiden, er nogle af måderne at udføre øvelsen på. Det er også en anbefaling at svinge hovedet fra side til side. Det bør gøres en gang hver dag.

2. Ører, der ruller ud:

Udrulning af den ydre del af ørerne hjælper ikke kun med at forbedre blodgennemstrømningen til regionen, men hjælper også med at forbedre en persons fokus og opmærksomhed. Det skal gøres oppefra og ned og derefter gentages mindst 3 gange. Det er også en øvelse, der læres til børn i skolen for at forbedre deres læring.

3. Øremeditation:

En enkel måde at øve ørerne på og for at opnå et vellykket resultat er at meditere delen godt. Skab et stille miljø og gnid begge håndflader med hinanden for at skabe varme. Denne varme af de hænder med hænder skal være steder på begge ørerne, venstre hånd over venstre øre og det samme med det højre. Hold hænderne på ørerne i omkring 30 sekunder, og gentag processen igen. Denne praksis beroliger ørerne såvel som sindet.

4. Yoga for ører:

Kop både hænderne og placer henholdsvis venstre hånd på venstre øre og højre hånd på højre øre. Skuldrene skal tabes, og øjnene skal lukkes. Hænderne skal nu bevæges i cirkler på en måde, så de masserer de ydre ører. Følg dette i et minut, og begynd derefter at gøre det i den modsatte retning. Dette hjælper med at genoplive sindet og er også godt for øresundheden.

5. Lobe Massage Øvelse:

Tommelfinger samt pegefinger er påkrævet for at massere øreflippene som en af ​​øreøvelserne. Lav små cirkler på øreflipperne til det samme. Efter cirka et minut skal fingrene flyttes til næsten midten af ​​det ydre øre og derefter i cirkler skal hele ørerne drejes.

6. Ørepresse:

Læg dig fladt på ryggen på jorden og stræk benene. Knæene skal være bøjede og benene skal hæves på en måde, så låret presser mod ørerne. Tæerne skal røre jorden bag hovedet. Dette skal opbevares i 5-6 sekunder, mens du trækker vejret normalt.

Øvelser til problemer med indre ørebalance:

Et problem i det indre øre kan føre til svimmelhed og balanceproblemer. Disse enkle øvelser kan afhjælpe problemerne som svimmelhed, svimmelhed og ubalance.

1. Brandt manøvre øvelse:

Denne form for træning kan reducere balanceproblemer forårsaget af problemer i det indre øre og lette symptomerne på svimmelhed og fald.

At gøre dette:

  • Du ligger lige ned på et gulv og strækker din krop.
  • Drej dit hoved, så hagen rører ved din skulder
  • Hold dit syn på objektet til venstre
  • Mens du stirrer, skal du dreje mod højre
  • Sid oprejst igen

2. Epley manøvre øvelse:

Denne øvelse hjælper med at skubbe de løse krystaller ud i dit indre øre. Disse krystaller begrænser bevægelsen og fører til ustabilitet og svimmelhed.

At gøre dette:

  • Sid på hjørnet af en seng, og vipp dit hoved.
  • Læg dig ned med vores ryg, rørende ved sengen og skuldre hvilet på en pude
  • Drej langsomt hovedet i den modsatte retning
  • Drej hurtigt igen i omvendt retning og hold i 30 minutter
  • Gentag på den anden side

Dette er nogle af øreøvelserne, du kan prøve, men kun efter professionel rådgivning. Øre er det mest forsømte, men vigtigste organ i din krop. Det er meget vigtigt at bevare sunde ører, før du begynder at opleve høretab, ubalance og et forvrænget liv.

Billedkilde: 3.