Top 9 aerobe øvelser for at reducere mave

Aerobe øvelser for at reducere maven

De fleste af os har en slank ramme eller tæt på visuelt tiltalende kropsform. Men det eneste, der irriterer os ved vores figur, er den voksende mave, som vi ikke ved, hvordan vi skal kontrollere. Der er også etableret et forhold mellem mavefedt (fedme) og hjerte -kar -sygdomme. At springe måltider helt over er ingen løsning for at reducere mavefedt. Faktisk er det en myte og virker ikke. Mavefedt er en af ​​de mest genstridige fedtzoner i kroppen og tager tid at forbrænde. Her er nogle aerobe øvelser, du kan gøre hver dag for at flade den mave og få et fantastisk fladt underliv.

1) Trappeøvelser:

At løbe op af trapper

At gå på trapper er en effektiv måde at forbrænde fedt på i din daglige rutine. Det øger også luftmængden og kardio-muskelstyrken. Gå op og ned ad en trappe 15 til 20 gange. Oprethold et jævnt tempo og fortsæt langsomt med at øge det.

2) Spring over:

Spring over

Denne er en aerob træning med høj intensitet og retter sig mod næsten alle fedtzoner i din krop. Det hjælper også hurtigt med at forbrænde kalorier. Det forbrænder tæt på 450 kalorier på 45 minutter.

3) Crunches:

Grundlæggende knas

Crunches er en strålende tone op for din mave. Tilføj variationer som halve crunches med dine knæ bøjet og derefter fuld crunches med dine ben lige og låst til gulvet. Du kan også prøve sideknuser med begge knæ bøjet til den ene side, og du skubber overkroppen til siden opad. De er meget effektive til at trække ind og stramme dine mavemuskler.

4) Spot jogs:

joggende par

Denne fungerer lige så godt som at springe over, faktisk bedre! Start på et tidspunkt, og sørg for at du ikke bevæger dig, fortsæt med at jogge lige på det sted. Når du løfter dine ben, så prøv at bøje og løfte det højere; høj nok til din taljeniveau, hvilket igen vil give en hoppende effekt. Bliv ved med at øge din hastighed langsomt, og hold pause imellem, og start en anden del igen.

5) Chakrasana:

Chakrasana

Dette er en yoga asana -holdning, der populært er kendt som en bagbue. Chakrasana styrker kernemusklerne og bøjer alle musklerne i det aktiverede område. Chakrasana forbedrer også armstyrke og blodcirkulation.

6) Løb:

løb Fitness tips

Kerneområdet i din krop stimuleres bedst, når du løber. Forøg din hastighed og varighed støt. Det er bedst den bedste øvelse for din krop.

7) Vægttræning:

vægt træning

Tag i gymnastiksalen, hvis du kan spare en time. At løfte vægte er den bedste måde at tone løse muskler på. Det øger også stofskiftet og muskelstyrken. Nogle gange har selv tynde mennesker en løs mave og synderen i ikke tonede muskler. Ton dine muskler og løs hud med vægte.

8) Squat Jump:

squat springer

Sæt dig først på hug med knæ og tæer parallelt med hinanden. Sæt dig ned, så lavt som du kan gå, og spring derefter op med dine svingende arme opad med fuld styrke og land tilbage i en squat -position.

9) Zumba:

zumba træning1

Zumba, en latinsk dansestil er en effektiv træning i fuld krop. De rytmiske bevægelser udnytter hele din underlivsregion sammen med din underkrop, så der ikke er mulighed for fedt at samle sig.

aerobe øvelser for at reducere maven