Top 9 benstrækningsøvelser

Lige fra de professionelle atleter til hjemmetræningssessionerne vil man opdage, at der er nogle almindelige opvarmningsøvelser, der skal udføres lige før du går ud til din træning eller løb. Ud af disse opvarmningsøvelser inkluderer benstrækning, som er en form for træning, hvor dine muskler, der ellers er stivnet på et dagligt forløb, har en chance for at frigive spændingen i dem.

Benstrækningsøvelser

Som et resultat bliver din krop mere elastisk og fleksibel og bremser en vej til en skade, mindre træningssession. Det samme gælder også for yogapatienter. Denne lille opvarmningssession er derfor vigtig, og her er illustreret nogle af benstrækningsøvelserne, så du kan tage et fingerpeg om.

Grundlæggende stretch:

Det første grundlæggende trin til benstrækning er enkelt. Stå med benene fra hinanden, men justeret og ryggen lige. Mens du holder underkroppen stadig nå til tåen med den modsatte hånd. Dette vil skabe et lille vrid fremad, som også kan være en kur mod din underkrop eller ondt i ryggen. Hold benene lige og adskilt, så tåen rører lidt. Med tiden vil du lette på det.

Side Squats:

Side squats

En anden måde at frigive dit fedtvæv og styrke dine rustne muskler på er sideknækken, der næsten ligner de normale squats, og kan virke let i starten, men ved implementering vil du bemærke, at det er lidt svært, end du forestiller dig. Årsagen er naturligvis mangel på praksis, som letter med tiden. stå lige med en oprejst rygsøjle og med et ben strakt ud bredt og bortset fra torso gør en sideknæk, hvor din kropsvægt vil hvile på et af dine lemmer. Den anden er strakt så bredt ud som muligt. Hold et minut, før du slapper af og gentag det samme med det andet ben.

Toe Crunches:

Tår knaser

For tåpriser skal man også bruge deres mave muskler og talje. ved at bruge en flad overflade ligge på ryggen og løfte begge lemmer op i luften og holde den helt lige. Løft nu din hånd med din mave muskler med din hånd og prøv at nå den udstrakte tå. Dette er en effektiv øvelse til at helbrede rygsmerter og frigøre stive benmuskler og skulderled.

Roterende hoved:

Drejet hoved

Dette er en form for en yogastilling af samme årsag, som vi har haft at gøre med strækning af ben. Dette fokuserer ikke kun på dine ben og underkrop, men udfører også en grundig øvelse af hele din krop. Sid korsbenet på gulvet og stræk derefter det ene ben sidelæns. Med den anden stadig i kryds og bevarer positionen med den ene hånd række ud og tag tåen. Nu med den modsatte hånd kastet over dit hoved, så prøv også at nå til tåen. Du vil straks mærke dine muskler strække sig, da der kan forekomme en svag stikkende. Dette letter med tiden.

Warrior Pose:

kriger udgør

Warrior er næsten det samme som sidebøjningerne. Personen skal justere deres krop på en måde, der ligner en kriger, der er klar til en bue og pil. Til dette stå sidelæns og stræk ryglemmet helt tilbage. Med forbenet, stræk ud og bøj dig ned fra dine knæ og hviler din krop derefter. Gør det samme med hænderne udstrakte den ene foran og den anden bagpå. Hold fast i posen et stykke tid, og slip og gør det samme med det andet ben.

Stående Quadriceps:

Stående quadriceps

Til dette skal du flade overflader en vandret en lodret. For eksempel en stol og en væg eller to stole. Stå lige og hvil hænderne på forsædet eller væggen, løft en af ​​dine fødder og klem stolestoppen med din tå. Mens din tå hviler oven på stolen, strækker du din lænd, og som du gør, bliver dine benmuskler, herunder dine rygfedtproblemer, håndteret. Med tiden løs støtten.

Væg hamstrings:

Væg hamstrings

Dette er en let nok og sjov øvelse til en hjemmetræningssession, hvor alt hvad du behøver er en flad væg, og du er god til at gå. stå centimeter væk fra væggen og læg dig lige foran væggen, så du danner en vinkelret på væggen. Kant nu tæt på væggen, og løft din nedre del af ryggen, og placer dit lem på linje med vægoverfladen. Hold dine arme strakt, så du kan mærke, at strækningen virker i hele din krop. Mens du opretholder denne position, kan du prøve nogle ankelvridninger, hvis du kan.

Sommerfugle:

Sommerfugle

Sommerfugl er også en effektiv øvelse til at arbejde disse kilo lige fra dine inderlår. Dette inkluderer personen, der skal sidde med benene på kryds og tværs, men væk fra kroppen, så din fod rører hinanden. Brug nu dine hænder til at holde dine fødder presset sammen, mens du bøjer dig fremad og om muligt prøver at klappe dit lår som en fuglevinge. Dette kan virke sjovt, men er en effektiv øvelse.

Kongedanser:

Kongedanser

Til denne øvelse skal du stå lige og derefter med ryggen lige fremad. Du kan bruge en væg som en støtte til balance. Løft nu et af dine lemmer højt op og krøl det, så det danner en U -form. med din ryg nu parallelt med gulvet med din anden hånd række ud og tage fat i tåen og bevare holdningen lidt, indtil du slipper og gentager.