Hvordan gemmer man et venskab?

Venskab ligesom ethvert andet forhold ville være med sin egen andel af op- og nedture, op- og nedture. Og der ville være tidspunkter, hvor du skulle spille den barmhjertige samaritaner og undskylde, selvom det ikke er din skyld. Der er mange måder, alle kan bruge, især når de vil redde deres venskab. En sand ven ville dog gøre alt, hvad der kræves uden magt, for at redde båndet mellem dig og dem. Her er hvad du har brug for at vide om, hvordan du gemmer det, du tror, ​​du har mistet, og læs derfor videre og vær godt informeret om det samme

Tænk, handle og reager passende:

Der er denne uhyggelige følelse af, at du og din bestie driver fra hinanden, og der skal gøres noget. Vent ikke på evigheden for at få tingene til at ske, det kan gøre mere skade end gavn. Det er klogt at være forberedt og være den person, der gør det første skridt. Grunden er, at din ven måske har vrede mod dig over noget, du måske har gjort. Og nogle gange måske for noget, de gjorde bag dig, som satte dig i en løsning, og de nu er skyldige i det. Tal derfor op, handle nu og vent ikke på, at en fe flyver ned og på magisk vis retter op på tingene. Kom i gang med at snakke, men lad være med at slå ud eller pludre for meget.

Når du taler og analyserer, alene eller med din ven, skal du være ærlig og til det punkt, ellers ville det ikke fungere. Spor trin tilbage til det øjeblik, hvor det hele begyndte, var det noget, du gjorde eller sagde, ikke gjorde eller ikke sagde? Gik din ven igennem noget, som han eller hun handlede underligt og ligegyldigt for? Måske har du lovet noget og ikke leveret i henhold til løftet? Måske gjorde din ven noget, som han eller hun lovede dig, at de ikke ville, og nu føler de sig modløse fra at møde dig i øjet? Derfor taler sans -domme det ud, vær rolig og vis empati, mens du lytter til din ven. Når du taler og får at vide, at det er din skyld, sluk din stolthed og ego, forklar på en cool og rolig måde til din ven, hvorfor du gjorde, hvad du gjorde!!

Lyt og lær:

Der ville altid være tredjepartssamtaler, der foretog runderne, hvilket ikke kunne have været årsagen til dit venskabsbrud, det er derfor, vi siger jer to eller gruppen, og I skal sidde og tale tingene ud. Lad ingen tredjemand, der ikke har noget med dette at gøre, komme ind i det hellige rum, der er beregnet til dig og dem (din ven). Du ved inderst inde, at din ven ikke ville have sagt noget som rygter har at sige, derfor tal det ud og få tingene klart.

Endelig, efter at talen er færdig, skal du være tålmodig, musling og sammensat, tage en kop kaffe sammen og gå videre på dine forskellige veje, hvilket giver hinanden plads og tid til at tænke på den dag, der er gået. Nogle gange tager det minutter, timer, dage eller uger, men til sidst fungerer det bedst. Måske er dette en lektion, som var beregnet til dig og dem at lære at se på det store billede. Hvis følelsen af ​​afsky opstår, er der spørgsmål, som ikke er blevet behandlet endnu.

Så træk vejret, slap af og lad tiden helbrede fortidens sår, lad være med at dvæle ved det. Gå videre og vær der for din ven, når tiden kræver det. Mirakler sker næsten hver dag, og denne artikel, hvordan du redder et venskab, ville hjælpe dig og din ven med at danne stærkere bånd fremad, men fra nu af, da talefasen er færdig, ville det næste trin være at være tålmodige og give hinanden plads at komme sig og helbrede.