9 bedste designs af trykte veste til mænd i Indien

Veste bruges generelt af mænd til at levere et cool look. Tidligere bruger mænd ikke at bære det. Det er de unges valg. Derhjemme bærer de det generelt i afslappende humør. Det får dem til at føle sig godt tilpas. Vesten er i bomuld og åndbart materiale. Mænd bliver bare afslappede, så snart de har det på. Selv i gymnastiksalen bærer drenge det under træning. Det er toppe uden ærmer og rund hals.

trykte veste

Veste er almindelige såvel som trykte. Det giver et afslappet look til drenge. De kan bære det selv på en strand. Nogle drenge viser sig bare som en rockstjerne i veste. Folk følger alt ved at se enhver berømthed gøre det. Vest blev mere populær blandt film. Når folk ser en filmskuespiller gøre eller bære en bestemt ting, begynder offentligheden straks at gøre det.

Nyeste og stilfulde modeller af mænds trykte vestoverdele med billeder:

Lad os se nærmere på at have nogle moderne og stilfulde mænds trykte veste til fritid og fest.

1. Mænds blomstertrykvest:

Vest med blomstertryk 1

Denne vest har et blomstertryk i sig. Den bæres for det meste af seje drenge. Det er et nutidigt behov for drenge. Det får dig til at føle dig cool om sommeren. Selv farvekombinationen er fin.

2. Hindi skrifttype trykt vest:

Hindi trykt vest

Der er hindi -sproget hugget ud i en vest. Folk begynder nogle gange automatisk at betragte sig selv som “Macho”, da den er præget i en vest. Selv et mænds ansigt i denne snap viser følelsen af ​​at være “Macho”.

3. Trykt amerikansk flagvest:

Amerikansk flagvest

Denne vest har et amerikansk flag præget i den. I Amerika er dette design mere udbredt. Det er som et topmønster. Selv en Hip Hop -danser bærer denne type trykt vest.

4. Avisprint Vest til drenge:

Avis Print Vest

Der er et avisprint i denne vest. Det er et unikt design og meget sjældent at finde. Designeren skal have designet den ved at huske på de mennesker, der er glade for avisen. Denne fyr ser godt ud i dette tryk.

5. Stribet vest til mænd:

Afstrippet vest

Denne vest er lidt løst og behageligt stof. Det ser trendy ud. Strimlerne er tynde, og tatoveringen præget på en fyrs hånd matches med disse veste. Afslappelsen er synlig på en fyrs ansigt.

6. 3D -trykt vest:

3D trykt vest

3D’er er mere populære i dag. Ligesom 3D -lagner, toppe og tæppe. Selv vest kommer med 3D -print. Det fanger fokus i offentligheden. Alle anvendte farver er lyse. Folk kan blive bange, da ansigtet trykt på vesten er skræmmende.

7. Boys Gym Vest:

Gym Vest

Gym Vest bruges af drenge, mens de træner i gymnastiksalen. Denne vest har løst materiale. Drenge bærer dem normalt med enten shorts eller pyjamas. Vesten er nyttig, når du træner i fitnesscentret. Generelt er det blevet en trend at bære en vest i gymnastiksalen.

8. Funky vest top til mænd:

Funky vest

Det er et funky design trykt i en vest til de mennesker, der kan lide funky tøj. Trykket på vest ligner virkelig et ægte på en gang. Drenge kan bære det selv på en picnic og strandfest.

9. Slogan trykt vest:

Slogan trykt vest9

I en vest trykkes der en slags slogan, som enten er gode eller dårlige. Det er et valg af mennesker, hvilket slogan de kan lide. Selv seeren kan læse den. Nogle kan lide trykt slogan, mens andre ikke gør det. Nogle gange kan der være et inspirerende slogan i det.

Veste foretrækkes mere om sommeren eller når du går ud nær stranden. Veste er valget af seje mennesker, der kan lide at nyde deres liv. Der findes en masse designs og udskrifter i disse veste. Den fås i alle størrelser. Den er normalt lang i længden. Det definerer en sej holdning. I veste får mænd afslapning.