Vægtstigning sund? – 25 bedste tips til naturligvis at øge kropsvægten

Hvordan man øger vægten er almindeligt spørgsmål blandt mange. Menneskekroppens evne til at udvinde næringsstoffer fra mad, omdanne overskydende energi til kalorier og gemme dem i kroppen, da fedt og muskler er kendt som vægtforøgelse. At være undervægtig kan også være en indikator på et underliggende problem. Vægtøgning afhænger stort set af den type mad, du spiser. Ideelt set bør mænd og kvinder tage på i vægt i form af flere muskler og mindre fedt. At have en træningsrutine hjælper yderligere med at opnå dette. Det skal også bemærkes, at kvinder har brug for et højere fedtindhold i deres krop end mænd.

hvordan man tager på i vægt

Den ideelle vægt for mænd og kvinder afhænger af deres alder og højde. En perfekt kropsvægt giver ikke kun god æstetik, men hjælper også med at producere hormoner, der er nødvendige for kroppen for at fungere korrekt. Den bedste måde at få kropsvægt på bør være i kombinationen af ​​god mad og øvelser.

BMI SOM EN MÅDE AT KENDE KORREKT MUSKEL OG BENVÆGT:

BMI -maskinen er et instrument, der hjælper med at bestemme kroppens sammensætning, hovedsageligt opdelt i muskler, fedt, vandindhold og knogletæthed. En BMI -maskine kan være håndholdt eller en vejemaskine, som begge fungerer på samme måde. En lille ladning af elektricitet bringes til at passere gennem din krop, som derefter læses af maskinen. Forskellige komponenter i kroppen leder elektricitet forskelligt. Fedt og knogler leder mindre elektricitet end muskler og vand. Resultaterne kan dog ændre sig og variere afhængigt af tidspunktet på dagen, sundhedstilstand og kroppens tilstand. Brug denne lommeregner for at beregne dit kropsmasseindeks (Åbn link i ny fane).

PERFEKT TID FOR GOD SUND VÆGT:

Selvom der er flere måder at øge vægten på, er den periode, det tager at tage på i vægt, subjektiv og afhænger af dit mål. Hvis dit mål er at øge muskelvægten, hvilket er langt den bedste måde at tage på i vægt, så ville det tage omkring 2-3 måneder i forbindelse med korrekt kost og vægttræning. Men hvis du vil tage på i vægt uden at være bekymret for, om det er fedt eller muskler, du tager på, vil du være i stand til at øge din samlede vægt på en måned.

HVILKEN ER DEN BEDSTE MÅDE TIL AT VINDE VÆGT:

Hvad er den bedste måde at få kropsvægt på? Den bedste måde at øge vægten på er mulig, hvis du kan indprente og følge en streng diæt og træningsrutine, vil du begynde at se ændringer lige ved udgangen af ​​den første uge. Du vil kunne tilføje et kilogram vægt hver uge. Men du skal forstå, at efterhånden som ugerne går, vil din krop tilpasse sig det nye kalorieindtag, og vægtforøgelsen vil blive stillestående efter den anden uge, og derfor bliver du nødt til at tilføje et overskud på 500 kalorier hver uge for at din løbende kost.

TOP SPØRGSMÅL OG BEMÆRK FOR UNDERVÆGT:

 • Genetik: En af de mest kendte årsager til at være undervægtig er genetik. Det kan let spores tilbage til dine forældre. Hvis begge eller en af ​​dine forældre også lider af undervægt.
 • Sygdomme som hiv, tuberkulose, kræft: De tidlige tegn på disse symptomer består af træthed og vægttab. Hvis de ikke behandles og passes på det rigtige tidspunkt, kan disse sygdomme ende med at tage dit liv, og derfor skal du søge lægehjælp, hvis du tvivler på at have nogen af ​​disse sygdomme.
 • Hypertyreose og diabetes: Det er tilstande, der påvirker et eller flere af dine organer, som gør, at din krop ikke behandler mad ordentligt, og til at udvinde tilstrækkelige næringsstoffer og mineraler og derfor skaber en ubalance i stofskiftet. I sådanne tilfælde skal man tidligst få diagnosticeret og lægehjælp. Hvis du ikke får den første behandling, kan du ende med at blive dødssyg.
 • Depression: Dette er en sindstilstand udløst af nylige begivenheder eller ændringer, der gør en person til at være lunefuld, træt og ude af stand til at udføre daglige aktiviteter og søvnighed. Tab af appetit er en anden bivirkning af depression, der vil medføre vægttab, og derfor er det vigtigt, at man får lægehjælp til både sind og krop.
 • Andre faktorer: Andre faktorer, der kan føre til vægttab, og undervægt kan være din livsstil. Medicin, overdreven træning, stress og enzymmangel kan føre til vægttab, og en ændring i din nuværende livsstil kan medføre ændringer vedrørende vægtøgning.

MÅDER TIL AT VINDE SUNDT:

Lad os se, hvordan vi får vægt på en naturlig måde.

Interne måder: En afbalanceret kost med tilstrækkelige næringsstoffer og kalorier vil sikre, at du tager på i vægt i et konstant tempo. Proteiner er velkendte for at være livets byggesten, og det er den vigtigste komponent, du har brug for i overskud for at øge muskelmassen. Ud over proteinet har du brug for vitaminer, der hjælper med at forarbejde mad. Du skal altid være i en tilstand af overskydende kalorier. Og du kan gøre dette ved at begrænse og passe på dit madindtag og kalorierne i kosten. Du skal have et overskud på 500 kalorier på et hvilket som helst tidspunkt, hvilket er en af ​​de lette måder at tage på i vægt

Eksterne måder: For dem, der spørger, jeg vil tage på i vægt, og hvordan du skal træne for at konvertere protein til muskelmasse. Træning i form af vægtløftning hjælper med at øge muskelmassen. Ud over kost kan du vælge kosttilskud for at få flere doser protein og vitaminer.

SUND VÆGT OPTAGER EN, DER SKAL VIDE OM:

Et almindeligt spørgsmål er, at jeg vil tage på i vægt, og hvordan jeg gør. For at spørge, hvordan kan jeg gå op i vægt, skal vægtforøgelse altid være sundt. De bør ikke være midlertidige eller gennem hurtige tips og genveje. Derfor altid have en afbalanceret og proteinrig kost. Man bør ikke tage på i vægt gennem usunde fedtstoffer og kulhydrater, da de ikke gør noget godt for din krop, men derimod vise det i form af dårligt og usundt fedt. Derfor er det tilrådeligt at have gode proteinfødevarer regelmæssigt for at øge og tage på i sundhed. Har også tørre frugter og nødder.

LIVSSTIL ÆNDRINGER FOR AT VINDE LET VED HJEMME:

Hvad kan jeg gøre for at tage på i vægt? Her er måder at tage på i vægt. Hver person har brug for 7-8 timers søvn/ dag. Sørg for, at du holder dig til et bestemt tidspunkt for din krop til at slappe af og hvile. Det er under søvn, at din krop forynger og nedbryder mad og omdanner dem til kalorier og behandler disse overskydende kalorier. Lad os se svaret på, hvordan du går op i vægt på en sund måde.

Kost:

Nemme måder at tage på i vægt er kost. Vægtforøgelsesprogrammet bør omfatte kost. At holde en afbalanceret kost er afgørende for vægtøgning. Specifik mad, der drastisk kan øge din vægt, er jordnøddesmør, nødder, mælk, kartofler, hjemmelavede smoothies er en god mulighed for at få den tiltrængte forfriskning og protein. Derfor er ernæring til vægtøgning vigtig for at balancere.

Træning:

Hvad kan jeg gøre for at tage på i vægt? Hvis træning i et fitnesscenter ikke er din kop te, så kan du også træne derhjemme, bare med kropsvægt. Fortsæt med at ændre din træningsrutine ugentligt, da kroppen har en tendens til hurtigt at klare ændringer og identificere dem som en vane. Undgå aerobe øvelser.

Kosttilskud:

Sunde måder at tage på i vægt inkluderer også kosttilskud. Her er trin til at tage på i vægt. Disse er en sikker måde at gå naturligt på i vægt. Valleprotein er et sådant proteintilskud, der har vist sig at have ingen bivirkninger og øger muskelmassen, når det tages tilstrækkeligt sammen med træning (1, 2).

25 FANTASTISKE MÅDER TIL HVORDAN DU OPTAGER VÆGT NATURLIGT:

Nu giver vi dig her en liste over nogle gavnlige tips til at tage på i vægt samt din selvtillid. De er som følger:

1. Spis tre måltider om dagen:

hvordan man tager på i vægt

Hvordan kan jeg gå op i vægt er meget ikke lignende spørgsmål. Men vi har forskellige typer svar på det problem. I disse første vigtigste ting er at spise stærkt, før du følger. Det kan varmt anbefales at indtage tre måltider samt to snacks hver dag. Forbrug på en almindelig tidsplan er meget nyttigt for at sikre, at du får tilstrækkelige kalorier hver dag. Det betyder, at du spiser generøst portioneret morgenmad, frokost og aftensmad, samt to snacks midt i det.

Når du spiser sådanne måltider, vil de have en tendens til at fordøje hurtigt. Og det er derfor, du skal holde din mave fyldt ved at give den tilstrækkelig mængde mad med bestemte tidsintervaller. Dette giver din krop mulighed for at blive fyldt med en vis mængde protein, næringsstoffer osv., Og det kan siges at være en af ​​de bedste måder at give dig næringsstoffer af god kvalitet. Dette giver dig mulighed for at tage på i vægt ved at forblive sund på samme tid. En anden vigtig ting er at huske på, at din kost kun bør omfatte alle de fødevarer, der rent faktisk giver din krop nogle naturlige modtagere, såsom frugt og urtedrikke. Disse vil fremme vægten og give dig mulighed for at blive ekstremt fit fra kernen.

2. Spis sunde fedtstoffer:

hvordan man tager på i vægt naturligt

Forbruge store mængder af sunde fedtstoffer. Har dine æggeblommer, kød med animalsk fedt, kokosolie og ekstra sunde fedtstoffer. Stig selvfølgelig kalorieindtag af den sunde slags. Derfor er disse bananer helt gode her, det er nyttigt til, hvordan man tager på i vægt for piger. At have så høje mængder sundt fedt hjælper dig sikkert med at tage en del vægt på. Dette kan siges at være en af ​​de bedste måder at gå naturligt op i vægt uden at forårsage skade på din krop. Disse er ikke trans- eller forarbejdede fedtstoffer, det er naturlige fedtstoffer, der faktisk er nødvendige for vores krop til en vis grænse.

Denne proces giver dig mulighed for at tage på i vægt ganske let og holde din mave fyldt og sund på samme tid. Hvis du indtager sådanne mængder mad hver dag, gør du dig selv en tjeneste, da der inden for få dage (eller måneder) vil være en betydelig ændring i din vægt.

3. Undgå at overdrive:

hvordan man tager på i vægt med mad

Serier med binging eller overspisning samt faste har været udsat for at have dårlige virkninger på glukose- og insulinniveauer. Det viser også sandsynligvis skadelige metaboliske processer. Som et alternativ til at grise ud ved et måltid, da du vil spise så mange kalorier som tænkeligt, kan du prøve at udvide den spisning ud over hele dagen. Hvad du end gør, gør af hele hjertet. Hvis du gør noget, som dit hjerte anbefaler, så gør det ikke. For eksempel kan ingen lide at spise for meget. Dette er en af ​​de største misforståelser, som folk har om vægtøgning. Mange mennesker har en tendens til at tro, at hvis du spiser meget, vil du øge vægten. Men det er ikke sandt.

Disse har naturligvis nogle dårlige bivirkninger som diskuteret før og hæmmer også kroppens daglige funktioner og aktiviteter, da din krop ikke er vant til den slags madindtag. I stedet for at anvende denne teknik er der én ting, du kan gøre, ved at spise den rigtige mad i den rigtige mængde på det rigtige tidspunkt. Dette vil helt sikkert give dig mulighed for at holde kroppen sund og organerne aktive, så alle kroppens indre aktiviteter er til din fordel, og de vil hjælpe med vægtforøgelse.

4. Opnåelse af muskelmasse:

Ryst for, hvordan du tager på i vægt

For det meste vil atleterne bulk op, og derfor tilføjer de protein samt tilstrækkelige kalorier ved siden af ​​korrekt styrketræning for at sikre, at de opnår bulk de rigtige steder. De indtager proteinrige forfriskninger såsom fedtfattig chokolademælk, proteinrig energibar eller en proteinshake direkte senere vægtøvelse for at sprænge musklerne den væsentlige energi efter træning. Entusiastiske motionister, der ikke er irriterende at opbygge muskelmasse, kræver også sunde hverdags snacks til at brænde deres kropslige aktivitet og holde eller øge vægten. Samtidig skal en ting huskes på, at når du indtager sådanne proteinrige drikkevarer, tillader du faktisk din krop at vokse.

Nu fungerer alle disse proteinrige smoothies eller proteiner ikke som etiketterne på produkterne lover. Den værste del er, at disse proteinrige fødevarer nogle gange har nogle bivirkninger. Så før du køber denne kunstige proteinleverandør, bør du helt sikkert anbefale din læge, og denne førerhus siges at være et af de vigtigste trin, du skal tage, før du indtager dem. Vær ikke uvidende og konsulter en ekspert i dette materie, da det handler om sundhed.

5. Forbrug flere kalorier:

hvordan man tager på i vægt

Dette inkluderer en vis beregning. Forbrug af flere kalorier er den perfekte metode til at tage på i vægt. Det anslåede sædvanlige daglige kaloribehov for en normal han, der opnår let bevægelse, er 2.200; for en kvinde er det 1.900. Du vil spise omkring 1.000 ekstra kalorier hver dag for at øge mindre end et halvt kilo om ugen. Gør beregningen. Indtag højere portioner og spis mindst 3 måltider om dagen. Dit reelle kalorieansvar kan ændre sig afhængigt af din højde, vægt, handlingsniveau og din krops metaboliske hastighed.

Nogle eksperter foretrækker at tilbyde deres klienter, der lider af lavvægtsproblemer, kostdiagrammer, der følger med måltider, hvilket yderligere giver dem mulighed for at have masser af kalorier i løbet af dagen. Men samtidig bliver de nødt til at træne lidt, så de kan forbrænde en del kalorier på samme tid. Dette er bare for at sikre, at den høje mængde kalorieindtag ikke skader deres indre krop.

6. Drik mælk:

hvordan man tager på i vægt

Hvis du vil øge kalorieværdien af ​​mælk, skal du øge 1 kop mælkepulver til en liter 2% mælk. På det tidspunkt supplerer du Spray Instant Breakfast, Nestles Quick, Oval tine, maltpulver eller andre essenser. Efter blanding af dette vil det blive forberedt og vente på dig i isboksen. Du kan også lave mixerdrikke såsom frugt smoothies, mælkeshakes og frappes. Det er bevist, at mennesker, der indtager mælk mere end tre til fire gange om ugen, har fået en betydelig tilvækst af deres kropsvægt (3). Nogle mennesker, der har problemer med flydende mælk, kan tilføje noget mælkeprotein vægtpulver til deres kost. Det hjælper også. Så længe du arbejder på din vægt ved at spise proteinrige fødevarer og mælk ganske ofte, vil din vægtvækst ikke stå over for nogen form for barrierer.

7. Bekræft regelmæssig og beroligende søvn:

hvordan man hurtigt tager på i vægt ved at sove

Husk én ting, at regelmæssig og afslappende søvn spiller en vigtig rolle for din evne til at øge sund vægt. Dine muskelceller vil have tid til at forbedre sig fra træning. For at udvikle overlegne såvel som hårdere har dine muskelceller brug for ideel fremstilling af væksthormon og testosteron; størstedelen af ​​dit væksthormon og testosteronforsyning er konstrueret og ud i dit kredsløb i løbet af stille søvn. Søvn spiller også en vigtig rolle for, hvordan man naturligt tager på i vægt. Når vores krop er i ro, har den en tendens til at akkumulere al mad, der er nedbrudt af tarmene og overfører dem til de forskellige organer i kroppen.

Dette kan siges at være en af ​​de bedste måder at øge vægten på ved at lade din krop også få god hvile. Hvis du har en ordentlig søvn, dem, der hjælper dig med at hvile maven og vågne op igen for at starte vægtforøgelsesprocessen.

8. Opret smarte valg:

Mejeriprodukter

For prøve, vælg mejeriprodukter, fisk og kød over brød. Pluk æg over kartofler. Har kost med et højt proteinindhold, f.eks. Bønner, bælgfrugter og ærter, og fødevarer med et højt stivelsesindhold, såsom ris, kartofler og tapioka. Denne type spisning er den bedste måde at tage på i vægt. At vælge den rigtige mad er en god proces til at lave dine egne dørplaner og inkludere de sunde fødevarer, du kan lide, og dem, der også vil være gode for dig. Dette er en af ​​de bedste måder at øge din vægt naturligt, da du skal træffe dine egne valg vedrørende mad. Hvordan får man en naturlig kost? Start med at inkludere nogle lækre fødevarer i din kost, så du kan gå op i vægt naturligt

9. Træn regelmæssigt:

Selv motion og bevægelse er ansvarlig for at gavne din krop for at få muskler såvel som ikke det irriterende fedt. For at øge vægten på en stærk måde skal du have dine knogler stærke og din krop tonet. Bekræft fast kropslig bevægelse i 30 minutter, 5 gange om ugen. Derfor prøver du at gå skarpt, spinde, trampe eller deltage i et motionscenter. Pas på og undgå at være overdrevent energisk. Fordi for meget energiudmattelse kan forbrænde kalorierne og reducere kropsvægten. Men prøv at leve nogle tunge vægte. Gør de tunge løft som dødløft, squats, bænkpres osv.

Maveøvelser 1

Hvis du er en person, der konstant er på benene, skal du oprette tid hver dag til at falde. Husk, at du skal indtage flere kalorier, end du kan forbrænde. Som løbende, tjek først med din læge, hvis du ikke har trænet i lang tid. Motion er afgørende for at få en tonet krop og involverer dermed en vægttræning, en afbalanceret blanding af cardio, elasticitetsøvelser hver dag.

10. Spis mindre:

Streng kost spiser grønt

Hvis du spiser midt i måltiderne, skal du skære det ud. Det anbefales at gå op i vægt, at du skal spise tre store måltider eller 5 til 6 små måltider om dagen. Indtag mindre er mere. Vælg mad med næringsrige kalorier og spis stivelsesholdige kostvaner som kartofler. Tænk på, den ekstra junkfood du spiser, jo mere tager du din krop væk med sunde næringsstoffer. En tynd person, der er afhængig af junkfood, vil føle smerte med den samme unaturlige betydning som en overvægtig person med dårligt spiseadfærd.

11. Forøg proteinindtag:

Protein

Under ingen omstændigheder leaser din proteinindtagelse mindre end 1 g eller lb. kropsmasse, når du leder efter at øge den langsigtede styrke. Det er musklens byggesten, og din krop accepterer ikke at have noget at spise for det. Proteintag er også en meget nyttig ting til, hvordan man tager på i vægt for kvinder.

12. Forbrug som en hest:

Du skal vide, hvor meget en hest spiser hver dag. Hvis du vil forbruge som en hest, så kræver du for mange og mange kalorier, end du er vant til at spise, hvilket betyder, at du skal indtage omkring 4000 kalorier om dagen. Det er kun stærkt at tabe eller tage op omkring 2,5 kilo om ugen, og hvis du opdager, at du opnår mere end det, skal du skrabe din daglige madspise tilbage med 500 kalorier og vente to uger.

Spis ordentligt

Du kan også tilføje 1000 kalorier ryst hver nat til dine almindelige måltider. På denne måde opnår du omkring 2 lbs. Per uge. Vej dig selv på samme tid hver uge; samme dag for at se, hvor meget du har opnået. Denne type spisning og tilføjelse af kalorier til vores krop er også gavnlig for, hvordan man tager på i vægt for kvinder.

13. Involver fedtstoffer i din kost:

Spis sund mad

Selvom fedtstoffer er det mest fokuserede kalorisystem, kan du effektivt og sundt tage på i vægt ved at vælge fødevarer, der bliver de fleste af deres kalorier fra stivelse i forhold til fedt. Hvis du fortsætter med at øge dine kalorier med store tunge fødevarer, skal du i det mindste skabe et sundt valg af hjerte, såsom forældet jordnøddesmør, majsoliesmør, rapsolie, olivenolie og salatbeklædninger tilberedt med olivenolie.Bind dit forbrug af mættet fedt, f.eks. som smør, bacon, kyllingeskind, saftige bøffer og også is. Disse alle fødevarer er meget effektive til, hvordan man tager på i vægt naturligt.

14. Tyg dine fødevarer godt – indtil væske er bedst:

Spiser kyllingesuppe

Ved at tygge dine fødevarer, mens du venter på væske, tager du last af dine fordøjelsesstrukturer og øger sandsynligheden for, at de fleste næringsstoffer i de fødevarer, du indtager, skaber deres vej ind i dit kredsløb. Dette er en af ​​de bedste metoder til madoptagelse til, hvordan man tager på i vægt for piger. En ekspertudtalelse ville være at drikke nul vand under de store måltider. Dette vil gøre det muligt for den faste mad at akkumulere og give fordøjelsessystemet til at fungere mindre i løbet af denne tid.

15. Konsistens er vigtig:

træning på stranden, yoga, jogging og løbende sund mad, frugt & amp; grøntsager

At tage på er ikke en stressfri opgave, fordi det tager lang tid at vise resultater. Nogle mennesker bliver modløse og går. Enhver ændring vil kun være indlysende, når man pålideligt holder øje med den. Så regulering af vægtforøgelsesprogrammet er afgørende.

16. Bekræft fysisk såvel som følelsesmæssig hvile:

Din mave, bugspytkirtel, tyndtarm, galdeblære og lever har brug for yderligere blodbevægelse for at fordøje et vigtigt måltid. Hvis du er fysisk energisk eller følelsesmæssigt bekymret, selvom du spiser, vender det blodet væk fra din fordøjelsesdel og din nervesystem og til dine skeletmuskler. Mangel på den ideelle blodtilførsel til din fordøjelsesdel i løbet af et måltid tager en nedgang i fordøjelseskanalen.

17. Fødevarer, der hjælper dig med at tage på i vægt:

Vægtøgning 5

Der er flere fødevarer, der er ansvarlige for, hvordan man tager på i vægt for kvinder. Nogle af dem er som følger;

 • Tunfisk: De dynamiske fedtsyrer i tun består af en mængde sunde fedtstoffer, som ikke kun hjælper med vægtøgning, men også understøtter vedligeholdelse af fysisk sundhed.
 • Hele æg: Det er billigt samt tynget med protein, vitamin A, D, E og anstændigt kolesterol.
 • Fuldkornsbrød: Du kan spise stærkt og pakke på pund på samme tid ved forbrug af fuldkornsbrød, der tegner sig for omkring 69 kalorier hver skive.
 • Smør: Smør er forbundet med omfattende periodevægtøgning. Spise af smør skal være under kontrol, da konstant indtagelse af smør er ødelagt for dit hjerte.
 • Normal frugtsaft: En stærk og næringsrig måde at øge nogle kilo på, drikke 100 procent frugtsaft, der er optaget af sukker samt yderligere næringsstoffer.

18. Yoga for vægtøgning:

Yogaen er en meget gammel træningsform, der har mange sundhedsmæssige fordele. Nogle af de yogastillinger, der hjælper med at tage på i vægt, er som følger;

Ramdev baba yoga til vægtforøgelse

Yoga vejrtrækning:

Disse vejrtrækningsbevægelser er afgørende, da de reducerer stress, hjælper som afslappende midler og giver anstændig søvn.

Sasangasana:

Denne asana -pose understøtter at balancere det metaboliske system og hormoner samt genopretter nedbrydning.

Løft af balder:

Denne vægtløftningstræning øger din muskelmasse samt styrke.

Suryaved Pranayam:

Mennesker, der er tynde, kan tjene betydeligt på denne pranayama, da den forbedrer både fysisk og mental kraft.

Sæt dig op:

Disse træninger øger muskelstyrken og ophidser din krop til udvikling.

Savasana:

En beroligende kropsholdning, der giver ro i sindet.

Pavanmuktasana:

Ved at lægge pres på maven understøtter denne asana at helbrede tarmproblemer som tyngde, dyspepsi og forstoppelse, på den måde øger sulten.

Benstigning:

Denne positur hjælper med at styrke ikke kun hofterne, men også mavemusklerne.

Ardha Kurmasana:

Din krop kan oplades ved at udføre denne asana ofte, og hvert organ i kroppen bliver overudvidet til det øverste.

Matsyasana:

Denne positur er også kendt som fiskestilling og er den bedste form for yoga til at tage på i vægt. Denne yogiske tilgang hopper stort set hver portion af kroppen og trøster i den samlede vækst.

19. Masser og masser af sunde grøntsager og kød:

Frugt og grøntsager

Hvis du hurtigt vil tage på, skal du involvere langt mere og mere kød og grønne grøntsager i din daglige kost. I mellemtiden er kropsarrangement 80% kost; du er rentabel at skulle proppe dig selv. Du skal tilbyde masser af proteiner til disse hormoner at producere.

20. Madvaner for hvordan man tager på i vægt for piger:

Junkfood

Der er nogle sunde såvel som usunde vaner, der gavner dig at tage på i vægt. Nogle af dem er angivet nedenfor;

 • Tilbered kraftigt ved hjælp af et stort skift af madvalg, der er nyttige for helbredet.
 • Tygg maden korrekt for at fremme fordøjelsen. Undgå ekstrem indtagelse af flydende forfriskning såsom kaffe og te direkte efter måltider, da dette forsinker interessen for mineraler som jern.
 • Vane en mangfoldighed af frugt og grøntsager for at skabe salater, og afhængig af stærke appetitvækkere.
 • Få en vej til din vægtforøgelse, da dette er afgørende; det er godt at stige omkring 5 til 6 kg. Vægt hver måned.
 • Nogle unaturlige vaner for at opnå usund vægt, er at spise i bilen, Food groove – indtage det samme dag ud og dag ind, engang kan mangel på søvn skabe dig tyk, afslutte det hele på din tallerken og gruppepres, “Kaffe shoppe ”eller for nogle af os er det” mødes for en drink ”og Forbrug foran fjernsynet.

21. Løftevægte for magert masse:

Gym tips til vægtforøgelse

Hvis du vil opbygge din krop og også vil lave en stærk fysik, skal du lave et antal tunge løft for at sætte på magert masse. Grundlaget for din rutine skal være de store komplekse elevatorer: Squats, pull-ups, dead lifts, presser bænk samt overhead, ketsjere, dips og power renser, snapper rene og støder. Disse involverer mange styrker, mens du starter dine hormonelle responsorganisationer.

22. Morgenmad, der hurtigt tager på i vægt:

En af de bedste måder at tage på i vægt er at øge dit forbrug af kalorier og dermed vælge de fødevarer, der er rige på kalorier. Denne form for morgenmad er især nyttig til, hvordan man tager på i vægt for kvinder.

Hakkede tærter

 • Tørret frugt og nødder.
 • Mælk eller appelsinjuice som drikkevarer.
 • Ristes med masser af smør.
 • Omelet med ost og grøntsager.

23. Frokost eller måltid, der hjælper med hurtigt at tage på i vægt:

Frokost eller måltid

Din middag eller frokost skal være ideel til f.eks. At tage på i vægt hurtigt;

 • Frisk fisk, fjerkræ, æg eller magert kød til protein.
 • Ekstra Dal eller Linser.
 • Fuldkornspasta med ekstra ost.
 • Tilsæt pulveriseret mælk til en flødesuppe.
 • Grøntsager såsom kartofler og majs. Stig forbruget af grønne og farverige grøntsager.
 • Ris.
 • Bælgfrugter, såsom sorte bønner.

24. Bedste snacks til vægtøgning:

Tørret frugt 3

Vi får en liste over sådanne snacks, der er meget gavnlige for vægtforøgelse. De er som følger;

 • Nødder og frø (4),
 • 100% frugtjuice,
 • Fuldkornskiks med osteskiver,
 • Æbleskiver med jordnøddesmør
 • Tørrede frugter
 • Jordnøddesmør, mælkepulver eller proteinpulver tilsat en frugtmælkshake.

25. Fødevarer ironiske i gode kalorier:

Der er mange fødevarer, der indeholder mange kalorier, og nogle af dem er følgende;

Jernrig mad

 • Frugter: Bananer, rosiner, dadler, ananas, tørrede abrikoser og andre tørrede frugter indeholder flere kalorier end vandige frugter som voldtægt, blommer, fersken. En banan indeholder næsten 100 kalorier.
 • Ost: En tallerken cheddarost indeholder godt 69 kalorier. Ost er anstrengende mælk, så det er fantastisk i proteiner og fedt, kolesterol, calcium og ostkalorier.
 • Varmt korn: Ved at tilberede varmt korn med mælk som et alternativ til vand, er det meget nyttigt at øge både kalorier og ernæringsmæssige værdi. Forbedre masser af mix-ins, såsom mælkepulver, hvedekim, margarine, valnødder, jordnøddesmør, solsikkekerner og tørret frugt.
 • Olier: Tilsætning af tilsat fedt til din mad er en rolig måde at forbedre kalorier på, vælge olivenolie, rapsolie osv., Som er anstændigt for dit helbred og også supplerer de meget ønskelige kalorier også.
 • Supper: Hjertelig linser, minestrone, split -ærter og bygssupper sørger for flere kalorier end kylling- og oksekødstyper.For at gøre konserverede supper som tomat eller chowder mere betydningsfulde, byt vand eller almindelig mælk med falmet mælk eller tilføj ekstra pulveriseret mælk. Forbedre med fedtfattig ost og croutoner.
 • Salater: Du kan også øge kalorierne i den lavt kalorieindholdige salat hurtigt forbedret til et omfattende måltid ved tilsætning af hytteost, rosiner, garbanzobønner eller kikærter, hakkede valnødder solsikkefrø, tunfisk, diverse grøntsager, magert kød, croutoner og salatdressing og om muligt baseret på olivenolie.
 • Kartoffel: Tilsæt smør og yderligere pulveriseret mælk til knust kartoffel. På bagt kartoffel, vane creme fraiche og sovs forsigtigt, fordi disse mættede fedtstoffer er frataget valg med hensyn til hjertesundhed.
 • Grøntsager: Ærter, majs, gulerødder, vinter squash og rødbeder indebærer flere kalorier end grønne bønner, sommer squash, broccoli og andre vandige grøntsager. Top med madolie, skiver mandler eller revet ost.
 • Juicer: Æble-, tranebær-, canape-, drue-, ananas- og abrikosjuice indeholder flere kalorier end grapefrugt, appelsin og tomat. For at øge kalorierne i isdækket appelsinsaft skal du øge mindre vand end vejledningen.
 • Energibarer: Det er belastet med god til dig nødder og havre. En skål består af omkring 500 kalorier, som både er velegnet og lækker til morgenmad.
 • Brød: Store og tykke brød, såsom fuld hvede, pumpernickel, havreklid og rug, er sundere end hvidt brød. Skær tætte skiver og fordel venligt med jordnøddesmør, honning, marmelade, hummus eller flødeost.
 • Desserter: Ved at vælge desserter med næringsværdi kan du lide en godbid samt opmuntre din krop. Prøv frosne yoghurt, havregryn rosin cookies, græskar tærte og chokolade sød, stuvet frugtkompot. Du kan også prøve blåbærmuffins, bananbrød, majsbrød ved hjælp af honning og yderligere søde brød kan fungere som dessert, ligesom alle de hyppige fedtfattige bagværk, der fås i købmandsforretninger.

DET SKAL I IKKE SPISE FOR SUND VÆGT:

Hvordan tager jeg på i vægt? Mad og drikkevarer, der hovedsageligt indeholder tomme kalorier, hvor den primære kilde til kalorier er sukker, bør helt undgås. Tilfør ingen værdi til din mad og krop, da kalorier fra sukker og sødt vil blive omdannet til fedt, hvilket igen er skadeligt for menneskekroppen. Fastfood bør også være for enhver pris, undgås, da de er gennemblødt i olie, og vil øge kolesterolindholdet i din krop. Dette kan yderligere øge din chance for hjertesygdomme og andre kardiovaskulære problemer. Forarbejdede fødevarer som popcorn har ingen næringsværdi og fylder maven og får dig til at føle dig mæt.

BIVIRKNINGER AF UHELSE ELLER HELT VÆGTSTIGNING:

Hvordan kan vi tage på i vægt? Sund vægtøgning er altid råd. Hvordan man let tager på i vægt er kun godt på en sund måde. Hvis du tager på i et hurtigt tempo, kan det være fordi du gør det forkert. Ideelt set skal du lægge muskler på, hvilket tager tid, og da du tager hurtigere på i vægt, kan det være fordi du tager på i vægt i form af fedt. Dette kan forårsage andre sundhedsproblemer som hjerte -kar -sygdomme og diabetes. Underernæring er en anden bivirkning ved at øge vægten i en alarmerende hastighed. Hvis du mangler ernæring, vil du have tab af energi, træthed og søvnighed vil være en anden bivirkning, der vil forstyrre livskvaliteten.

LIVSSTIP TIPS TIL KROPPSBYGNING:

Hvordan tager du på i vægt? Nøglen til at være normalvægtig og at bære en bodybuilder -livsstil er at være konsekvent og modstandsdygtig over for at nå dit mål. At blive disciplineret er det første, man skal gøre. Du skal have en rutine for dagen, lige fra at stå op om morgenen til at sove om natten. Indtagelse af tilstrækkelige fødevarer indeholdende protein og vitaminer og reduceret fedtindhold i kosten er afgørende. Dette er dit svar, for jeg skal op i vægt.

Hvad er den bedste måde at tage på i vægt? Efter en session med træning vil din krop have lyst til de tiltrængte proteiner og vitaminer for at reparere sig selv. Det er under reparationssessionen, at din krop får muskler. Det er tilstrækkeligt at træne i 45 minutter til 1 time seks dage om ugen. Du skal koncentrere dig om isolerede træninger eller en gruppe muskler, der skifter hver dag. Dette sikrer, at hver muskelgruppe er målrettet og får tilstrækkelig hvile den næste dag. At tage proteintilskud vil også hjælpe med at opretholde muskelmasse.

Håber vi svarede hvad vi skulle gøre for at gå op i vægt spørgsmål. Mens det almindelige spørgsmål er, hvordan man får vægtøgning, er det vigtigt at gøre det godt og sundt. Selvom det ikke er æstetisk tiltalende at være undervægtig og se tynd ud, og der er midler og måder at tage på i vægt. Selvom der er lette måder at tage på i vægt, udgør de langsigtede sundhedsrisici. Den bedste måde at tage på i vægt er at vedtage et vægtforøgelsesprogram samt en kostplan for at give de bedste resultater. Den naturlige måde at tage på i vægt vil derfor have en balance mellem vægttræning, kost og indtagelse af nødvendig ernæring. Ønsker du at tage på i vægt, skal du sørge for at inddrage ovennævnte rutine i dit daglige liv.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Bruger1: Jeg er nødt til at tage på i vægt, uanset hvad jeg spiser, er jeg ikke i stand til at tage på. Kan du foreslå mig, hvordan jeg tager på i vægt?

Ekspertråd: Kære bruger1 Nogle gange er det ikke nok at spise alene for at tage på i vægt. Derfor bliver du nødt til at begynde at træne. Hvis du kunne give os besked med dine kontaktoplysninger, kan vi hjælpe dig med at planlægge en kost og træningsrutine.

James Foster: Hvor ung er for ung til at starte vægtløftning?

Ekspertråd: Kære James Foster, børn, kan begynde at træne lige fra deres tidlige teenageår. Det er videnskabeligt bevist, at der er fordele ved at begynde at træne i teenageårene, da det bedre hjælper med at regulere hormonerne og også hjælper med at lægge muskler bedre. Sørg for at følge en ordentlig kost, som vil hjælpe på den samlede vækst af kroppen.

Barry Allen: Kan du foreslå en træningsrutine for at få muskler og reducere fedt. Jeg har meget mavefedt?

Ekspertråd: Kære Barry Allen, vær opmærksom på, at der ikke er nogen måde at få øje på at reducere fedt fra din krop. Fedtet, der er ophobet på din mave, kan kun reduceres ved at reducere den samlede fedtprocent i din krop. Nu, når det kommer til at få muskler og tabe fedt på samme tid. Nå, det er heller ikke muligt, for at få muskler skal du være på en kalorieoverskydende kost, og for at tabe fedt skal du være på en kalorieunderskudskost. Du kan enten vælge at tage på i vægt og muskler og skære ned for at reducere dit kropsfedt eller omvendt.