15 bedste urtete til vægttab – virker effektivt

Vi ønsker alle at forblive i form, og for mange af os betyder sundhed en slank krop. At tabe sig er ikke så alvorligt længere. At drikke urtete til vægttab er meget nyttigt. Te stammer fra Kina og Sydøstasien. I hundredvis af år har forbruget af urter været gavnligt for vores helbred og har en fremragende smag. Naturligvis koffeinfri, forskellige urter og krydderier i urtete og de fordele, det giver, gør det sjovt over hele verden, selv i dag.

Bedste urtete til vægttab

Undersøgelser dokumenterer, at kineserne har brugt urtete som medicin i omkring 2000 år. Til sidst introducerede opdagelsesrejsende urtete til Europa i 1600 -tallet. Så fjernelse af det overskydende fedt kan være lige så let som at sidde tilbage og drikke te hele dagen. Ja, urtete har faktisk potentialet til at hjælpe os med at tabe sig. Her er vores 15 bedste urtete til vægttab, der fungerer effektivt.

  • Hvad er urtete?
  • Typer af urtete til vægttab
  • Hvordan hjælper urtete i vægttab?
  • Bedste tidspunkt at drikke urtete til vægttab
  • Hvor meget vægt kan du tabe med urtete?
  • Bedste urtete til vægttab

Urte -te til vægttab

Hvad er urtete ?:

I modsætning til traditionelle drikkevarer er urtete ekstrakter fra tørrede frugter, blomster, krydderier eller urter. I stedet for sukkerholdige drikkevarer er urtete en sund og velsmagende måde, der hjælper med vægttab. Urtete giver naturlige midler mod en række lidelser. Urtete er ekstrakter fra alle dele af planter, der fordøjes hurtigt. Forskere er begyndt at finde beviser, der understøtter nogle af de traditionelle anvendelser af urtete.

Typer af urtete til vægttab:

Fordelene ved forskellige urtete er forskellige afhængigt af de planter, de ekstraheres. Efter vand drikker mange mennesker urtete mest i verden. Anis, grøn te, oolong urtete er nogle populære typer urtete. Denne artikel giver dig mange flere sorter af urtete til vægttab.

Hvordan hjælper urtete i vægttab?

Urtete består af mælkebøtte, fennikel eller brændenælde, som har vanddrivende egenskaber. Urter med vanddrivende egenskaber er ansvarlige for at reducere overskydende vand og reducere vægten. Polyfenolerne i urtete er fyldt med antioxidanter, som hjælper med at smide de ekstra kilo. Bare ved at tilføje urtete i vores kost gør magien. Ja! Det hjælper med at reducere kropsvægt og kropsmasse. Vores kroppe producerer naturligt antioxidanter frie radikaler forårsaget af oxidativ stress, nogle gange er de antioxidanter, vi leverer, ikke nok, så vi har brug for et boost fra andre kilder.

Bedste tidspunkt at drikke urtete til vægttab:

Urtete er infusioner, der er kendt som “tisanes.” Urtete har nogle fantastiske egenskaber med ingredienser, der nedbringer de hormoner, der forårsager sult. Og føre til at forbrænde flere kalorier. Fedt lagret i cellerne frigives for at holde trit med stofskiftet. Da koffeinindholdet i urtete er mindre i forhold til andre drikkevarer, er alt du skal gøre at nippe til en varm urtete når som helst på dagen.

Hvor meget vægt kan du tabe med urtete:

Hvad gør du efter en lang udmattende dag? En slurk varm urtete kan ikke kun lindre stress, men også hjælpe med at smide de ekstra kilo omkring taljen. Urtete fremmer mindre kalorieindtag og fedtoxidation, hvilket stiger med 17%og derfor forbrænder fedt (1). Konsekvent drik af urtete giver resultater. Nedenfor er de 15 bedste urtete til vægttab.

Bedste urtete til vægttab:

Her er 15 bedste urtete til vægttab, der er effektive til fedtforbrænding. Lad os tage et kig på dem.

1. Feiyan te:

Feiyan te er en kinesisk urtete, der har ekstrakter af lotusblade, grøn te, cassiafrø og grøntsagssvamp. Denne te indeholder minimal koffein og tilbyder rig smag og betydelige slankende fordele for drikkere. Det forbedrer stofskiftet, krymper blodfedt og kolesterol, afgifter kroppen og styrer din appetit. Gravide kvinder og ammende mødre rådes til at konsultere en læge, inden de tager denne te.

2. Grøn te:

Grøn te er en af ​​de mindst forarbejdede te og er fremstillet af ikke-oxiderede blade. Derfor indeholder den flere antioxidanter og gavnlige polyfenoler. Usødet brygget grøn te er en kaloriefri drik. Det øger kroppens stofskifte, der hjælper mennesker med at tabe sig ved at forbrænde massive 70 kalorier om dagen !. Grøn te hjælper med at behandle kræft, forhøjet kolesteroltal, hjerte -kar -sygdomme, leddegigt, nedsat immunfunktion og infektion.

3. Okinawa -te:

Oprindelsen af ​​Okinawa te er fra et sted i Japan kaldet Okinawa. Okinawa te er en anden form for grøn te. Undersøgelser viser, at fedtforbrænding (termogenese) stiger med op til 40%hos mennesker, der drikker denne slags te hver dag! De aktive polyfenoler EGCG i te kan bidrage til at øge energiniveauet. Det hjælper med at lagre overskydende glukose som kropsfedt.

4. Oolong urtete til vægttab:

Oolong te er en blomster-urtete til vægttab, som også indeholder catechiner. Den stærkere effekt skyldes, at drikken er halvgæret, sammenlignet med grøn te. Disse hjælper med at fremme vægttab. Det øger metabolismen af ​​lipider. Oolong urtete sænker kolesterolniveauet og angriber direkte kroppens fedttæthed. At drikke denne te 4 til 5 gange om dagen i seks uger kan hjælpe med at tabe op til 6 pund. Og hvad mere er, det hjælper også med at reducere det utilgivelige mavefedt.

5. Pebermynte -te:

Der er ingen direkte beviser for pebermynte -teens rolle i vægttab; mynte kan undertrykke sult. Er det ikke fantastisk? Tilbered dig selv en kop pebermynte -te for at undertrykke trangen til usund mad. Denne lette og forfriskende drik er lige hvad du har brug for for at løfte humøret. Pebermynte kan tilberedes ved at tilføje en spiseskefuld tørrede pebermynteblade i kogende vand og derefter lade det brygge i fire til fem minutter.

6. Porangaba urtete til vægttab:

Porangaba -te udvundet af bladene på et lille træ i de brasilianske regnskove. Det mest fremtrædende aspekt af Porangaba Tea er dens appetitnedsættende fordele. Selvom det ikke stopper appetitten helt, har folk en tendens til at blive mætte af mindre mad, når de drikker te. Og spis mindre måltider i løbet af dagen. Vægttab er nyttigt, når man spiser mindre måltider oftere, frem for færre store måltider. Det fjerner naturligvis ekstra væske fra kroppen ved at ødelægge fedtsyrer. Drik en kop af denne te 30 minutter før servering af mad, og du føler dig mæt.

7. Rose Tea:

Rose te er ekstrakter fra friske rosenblade og rosenknopper. Selv lyden af ​​det bringer smag og duft ind i vores liv. Sammen med at forskønne huden giver den perfekt detox. Den indeholder alle de store vitaminer, såsom vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin D og vitamin E. Det har også egenskaber, der letter menstruationssmerter, øger immunsystemet, forbedrer fordøjelsen og regulerer vores søvncyklus. Når afføring er regelmæssig, fører det til et sundt vægttab.

8. Stjerneanis urtete til vægttab:

Stjerneanis er en frugt af en stedsegrøn plante kendt som Illicium verum. Det er en krydderi og helbredende urt. Stjerneanis har en lakrids- eller anislignende smag. Det er et svampedræbende middel, og det har også antibiotiske og antioxidantegenskaber. Stjerneanis te lindrer generelt fordøjelsesproblemer som diarré, opkastning og andre mavesymptomer. For at tilberede stjerneanis urtete, infunder en hel pod i en kop varmt vand i 10 minutter.

9. Kinesisk urtete til vægttab:

Vi har alle hørt om kinesiske naturlægemidler. Nogle af urterne er kraftfulde og giver hurtigere resultater. Ingefær er hovedingrediensen i at skabe sådanne fantastiske kinesiske urtete til vægttab. Sammen med sundhedsmæssige fordele tilføjer ingefær også en zing til drikken. Som vi alle ved, er mavefedt ikke let at gå glip af. Kinesisk urtete indeholdende ingefær er effektiv til bekæmpelse af mavefedt. Cortisol er et stresshormon, der er ansvarlig for fedtophobning. Ingefær har egenskaber, der undertrykker dets produktion og derved brænder fedt fra uønskede områder som hofter, arme og lår.

10. Urtete med himmelsk krydderi til vægttab:

Himmelske krydderier er blandinger af forskellige botaniske stoffer for at udtrække en uovertruffen række smag af urtete med fantastiske sundhedsmæssige fordele. Disse har flavonoide antioxidanter for at befri vores kroppe for de uønskede radikaler.

11. vægttab i Himalaya urtete:

Himalaya urter er essensen af ​​traditionel ayurvedisk medicin. Forskellige urter, der bruges i denne blanding, har forskellige medicinske egenskaber. Blandingen af ​​Himalaya urtete har naturlige soltørrede urter uden kunstige smag. Det er en helt naturlig måde for en slankende krop.

12. Vægttab i Lotus urtete:

Lotus -te er en blanding fremstillet af lotusblade, blomster, rødder, frugt, frø eller embryoner. Lotusser er naturskatte. Lotus urtete fremstillet af bladene giver især en betydelig effekt på vægttab og gastrointestinal sundhed. Store mængder fiber og nuciferin i lotusblade fremmer fedtoptagelse og akkumulering. At drikke te ofte kan forbedre virkningerne af alle de usunde trang, vi har.

13. Vægttab i citronurt urtete:

Fordelene ved enhver urtete forstærkes ved at tilføje en klemme citron. Ja, citron har C -vitamin og er også et naturligt vanddrivende middel. En kop varm urtete med citronskal er perfekt til afgiftning af leveren. Egenskaberne ved citron- og urtete kombinerer fordøjelsesprocessen mere behagelig, og en kop te vil tage dig langt.

14. Vægttab i Herbalife Hindbærte:

Hindbærblade bruges friske eller tørrede i urtete. De har en sammentrækkende smag. Nogle midler i traditionel og urtemedicin, blade af hindbær bruges. Genopfind dig selv med forskellige varianter af Herbalife urtete, der hjælper dig med at tabe disse kilo.

15. Vægttab i Herbalife -koncentratte:

Urtekoncentrat har koffein, som stimulerer dit stofskifte og giver et boost til at genoplive dig selv. For den bedste oplevelse blandes lidt mere end ½ tsk med 8 ounce vand. Denne energigivende te med lavt kalorieindhold fås i forskellige varianter. Det forstærker metabolisk aktivitet. Det er en kaloriefattig drik, som du kan nyde når som helst på dagen.

Uanset om du er en ivrig tedrikker eller nybegynder, urtete, med lækre smag og naturligt er fri for sukker og kalorier. Prøv disse 15 urtete. Selvom urtete hjælper med at tabe uønsket vægt, kan te alene ikke være en optimal løsning. For et gyldigt resultat skal træning og en ordentlig kost sammen med urtete være en del af vores rutine. Fortæl os, hvordan du har det, herunder urtete i dit vægttab.