50 hjemmelavede vægttab kost mad opskrifter

Feriesæsonen er et tidspunkt, hvor vi kommer til at hvile lidt, men når det er sagt, har vi en tendens til at forkæle næsten alt, hvad vores mund kan være fyldt med. Hvad der derefter sker, er, at vores tøj ikke passer, og vi indser fejlen ved at hengive sig til frosseri. Hjælp! Hjælp! Hjælp!

Hjemmelavet vægttab kost mad opskrifter

Hvad gør vi nu, skal vi bringe den sexede slanke figur tilbage, og alligevel elsker vi vores mad. Svaret er enkelt, ikke sulte, spise sundt og planlægge dine måltider i overensstemmelse hermed. I dag vil vi gerne dele med dig 50 meget nemme hjemmelavede opskrifter, som ville hjælpe dig med at nedbringe din vægt og talje på en sund måde. Så hvis du er klar til at gå stien og nå det nye dig, bedes du læse videre og være velinformeret om det samme.

Hej nye ME:

lette hjemmelavede opskrifter

Overfladen af ​​halvtreds ideer her er en blanding af drikkevarer til detox, mad at spise, sundhedsoplysninger om nemme hjemmelavede opskrifter og mere. Så vælg dem, der passer bedst til dig, da de er en blanding af ikke-vegetabilske, veganske og veganske planer.

Te til detox og kost:

Te til vægttab og kost

Med alt det, du har proppet dig med, har leveren slået et slag. Hvis du har tilføjet masser af alkohol og vin, mens du fester og nyder feriesæsonen, har leveren brug for hjælp og kan godt lide det. Derfor hvorfor ikke begynde med at drikke til detox og til at skylle affald og toksiner ud, der forårsager skade og medfører en lang række uønskede lidelser og sygdomme?

1. Tranebær og Citrus Detox:

Tranebær og Citrus Detox

Tag en kop hver af tranebær og enhver citrusfrugt, du ønsker at juice, blend dem godt uden sukker. Du kan bruge en teskefuld rå honning og et strejf mynteblade til smag. Kombiner det med vand, hvis du vil, eller bare få det frugtkød. Sammensætningen serveres bedst kølet og på tom mave. Det hjælper også med at skylle systemet og rydde fordøjelseskanalen.

2. Citron og Cayennepeber:

Citron og Cayenne peber

Du skal bruge tre spiseskefulde frisk limesaft med en spiseskefuld cayennepeber. Dette skal blandes godt og havde på tom mave. Opskriften er kendt for at være en potent detox -plan og hjælper også med at sænke vægten. Selv dit stofskifte ville blive givet en hjælpende hånd.

3. Papaya Detox Plan:

Papaya Detox Plan

En moden papaya er, hvad du har brug for sammen med vandige frugter efter eget valg, såsom vandmelon eller druer og limefrugter. Blend dem efter din ønskede mængde og få det før hvert måltid. Dette hjælper med at fylde maven, slår sukkertrang, giver dig den fiber du har brug for og laver også en fantastisk smoothie.

4. Ananas og ingefær Detox:

Ananas og ingefær Detox

Ananas med et stykke ingefær og et strejf timian eller mynte, godt blandet gør et fantastisk vægttab og en detox -drink. Saften renser kroppen indefra og ud og får også din hud til at gløde.

5. Shake Shake Shake:

Shake Shake Shake vægttab diæt

Hvem elsker ikke at have shakes? Det gør vi alle, og derfor tager vi en let shake -opskrift med dig, så du også kan rense systemet og bringe vægten ned. Det fantastiske ved denne plan er, at du også kan blande og matche frugttyperne og mængderne. Blandingen ville hjælpe dig med at være på rette spor og ville være sjovt at tjene andre også.

Du kan tilføje garnering efter dine behov og smag, og glem ikke at bruge knust is. Dette er en vægttabsshake, der kan tilpasses efter dine behov, og vi insisterer på at bruge rå honning her i stedet for sukker. En klat Himalaya pink salt ville gøre det mere lækkert!!

 1. Du kan også bruge jordbær, hindbær og blåbær, kokos, ananas eller mango. Hvis du vil bruge gulerødder og tomater, er valget helt dit.
 2. Brug en teskefuld hvilken som helst essens efter eget valg, for eksempel vanilje til aroma og smag.
 3. Bitter usødet chokolade har masser af antioxidanter, hvilket ville være rart at bruge, kun en spiseskefuld.

Bland nu ingredienserne efter eget valg godt, og opbevar det i køleskabet i ti minutter. Server med pynt efter eget valg.

6. Den simple ryste:

Den simple ryste

Til dette skal du have en halv kop skummetmælk, en halv kop ostemasse, en banan og et par kirsebær. Blend dem godt i et minut af to og server med knust is. Brug enhver garnering efter eget valg. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser.

7. Banan og jordnøddesmør shake:

Bananen og jordnøddesmør Shake vægttab diæt

Tag en halv banan og en halv kop fedtfattigt jordnøddesmør til denne shake. Tag en blender en halv kop skummetmælk og en spiseskefuld valle i, og indsæt dem godt med en kop vand. Brug enhver pynt efter eget valg. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser.

8. Immunforstærkeren:

Immunforstærkerskuren til vægttab

Hvis du har en halv kop bær, skal du bruge to bærtyper til denne shake, der øger immunsystemet. Tilsæt et halvt æble eller en pære, og lidt honning efter smag. Bland ingredienserne med en kop vand, og brug eventuelt garnering. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser.

9. Fat Blaster Shake:

Fat Blaster Shake

Du skal bringe til bordet en spiseskefuld kakaopulver, som er usødet, en halv avocado, en halv kop bær, en banan og lidt spinat, honning og peber efter smag. Blend dem alle med en halv kop vand, og brug eventuelt pynt efter eget valg. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser.

10. Æble og Lime Shake:

Apple og Lime Shake

To æbler skåret og hakket med en kop limesaftkoncentrat. Bland de to godt med knust is, og tilsæt en spiseskefuld cayennepeber. Bland dem godt, og brug enhver pynt efter eget valg. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser.

11. Proteiner er nyttige:

Proteiner er en nyttig diæt til vægttab

Dette er en hjemmelavet kost og har vist sig at være meget nyttig for mange, da den er smertefri og kun varer i seksogtredive timer at følge. Da det har masser af proteiner i det, er det godt for din krop.

Morgenmad-to æg tilberedt i din stil

Frokost-formalet kød efter eget valg, skal være magert kød med et strejf af tørre krydderier og kun Himalaya pink salt

Aftensmad-en bøf efter eget valg i en meget lille mængde, uden bordsalte og ingen ketchup eller dressing.

Hvad du kunne gøre er at have en sund salat langs siden, som ville holde dig glad. For at vaske det ned efter hvert måltid kan du bruge limonadekuren som følger

12. Lemonadekosten:

Lemonade diæt til vægttab

Du skal bruge en spiseskefuld limekoncentrat, ahornsirup af klasse B, en knivspids peber og vand. Bland dem alle godt sammen i en blender, og brug eventuelt pynt efter eget valg. Blandingen ville være meget nyttig, hvis den havde været før et måltid, en time før du spiser. Hvis du ønsker at bruge multivitaminer, skal du fortsætte, da det ville hjælpe med at holde tyktarmen ren.

13. Den berømte indonesiske rissalat:

Den berømte indonesiske rissalat

De fleste ville se på denne nemme hjemmelavede diætopskrift som et tilbehør, men det er det faktisk ikke. dette er en opskrift, der holder dig mæt og også er perfekt til vegetariske tilhængere. Her er hvad du har brug for;

 • to kopper brun ris kogt.
 • En tredjedel kop jordnøddeolie.
 • Tre spiseskefulde kinesisk sesamolie.
 • En halv kop appelsinsaft.
 • To fulde fed og hvidløg.
 • En teskefuld salt.
 • To teskefulde sojasovs.
 • En halv tsk knust rød peberfrugt.
 • To teskefulde cider eddike.
 • En kop knust ananas.

Kom den kogte varme ris tilsat alle de nævnte ingredienser, og lad den stå til side et stykke tid. Efter cirka fem minutter, når retten er ved stuetemperatur, skal du dække den og opbevare den i køleskabet for at afkøle. Inden du serverer fadet, hakkes et par løg og steger dem med selleri og grøn peberfrugt, kastanjer, bønnespirer, ribs og cashewfrø, kun et par stykker af hver. Dette er lidt arbejdskrævende, men meget let at lave, og det vil holde dig slank og fit som det indonesiske folk.

14. Salat af sød kartoffel:

Salat af sød kartoffel kost til vægttab

Dette er en sund salat, der vil vare seks måltider eller servere seks personer. Til dette skal du bruge følgende;

 • To pund søde kartofler, som skal skæres og skrælles.
 • To kopper ananas.
 • Et fuldt løg hakket.
 • En halv kop paprika.
 • Et stort æg.
 • Fire teskefulde limesaft.
 • Lidt af rapsolien.
 • En tsk sojasovs.
 • To teskefulde sesamolie.
 • En tsk hakket og hakket ingefær.
 • Salt, cayennepeber efter smag.
 • En halv kop koriander.

Lad nu kartoflerne koge til de er møre og afdryp dem under koldt vand. Kombiner de nævnte ingredienser med de skårne og hakkede kartofler. Herefter tager du limesaft og ananas og blender de to, mens olien tilsættes. Når blandingen bliver tyk, tilsættes også sojasovsen og de andre olier. I et minut eller derom fortsætter blandingen, så blandingen kombineres godt. Hæld denne sunde fedtfattige dressing på den søde kartoffel og rør med koriander. Serveres kølet.

15. Spaghetti Squash:

Spaghetti squash

Vil du føle dig mæt og glad, så prøv denne opskrift. Til dette skal du bruge følgende;

 • En spaghetti squash.
 • Et par tomater i tern.
 • En teskefuld tørret oregano.
 • En halv kop oliven.

Få squashskåret og frøene fjernet, og læg det derefter i komfuret, og hold den udskårne side vendt mod loftet. Tag nu de ternede tomater, og tilsæt dem i squashens hulrum, og drys krydderier efter eget valg, såsom hvidløg, koriander, peber og salt. Oliven kan du sprede på den som pynt.

Serveres varmt!

16. Bacon og rosenkål:

Bacon og rosenkål kost til vægttab

En fantastisk måde at spise og være sund uden fedt, så prøv dette i dag og bliv mæt. Til dette skal du bruge følgende;

 • En halv kop strimlede rosenkål.
 • Én strimmel bacon.
 • Lidt olivenolie.
 • Et løg.
 • Timian, salt og peber efter smag.

Rør ingredienserne med løg for at saute først efterfulgt af strimlen bacon og derefter spirerne, en efter en i et dybt fad, der har en spiseskefuld olivenolie. Steg i otte til ti minutter, og brug enhver garnering efter eget valg. Dup lidt mynte på den for aroma!!

17. Veggie Roast:

Veggie Roast

Lyst til stege og en veggie, der også, godt her er en plan, som kan hjælpe dig med at holde dig mæt og også holde din vægt i skak. Til dette skal du bruge følgende;

 • En kop zucchini.
 • En kop gul squash.
 • En kop grøn og rød paprika.
 • En kop løg.
 • En kop svampe.
 • En spiseskefuld olivenolie.
 • En spiseske cider eddike.
 • Salt og peber efter smag.

Hæld olien i en dyb skål ved langsom ild og varm den med et par basilikumblade. Kom nu eddiken i, og smid løgene til sauteringen. Efter et minut smider du grøntsagerne i en efter en. Drys peber og salt på det efter fem minutters aggressiv omrøring, tilsæt lidt hvidløg og ingefærpulver, hvis det er nødvendigt. Lad det køle af i ti minutter, og sæt det derefter i ovnen i tyve minutter. Lad være med at koge for meget, hold den sprød og nyd dit lavt kalde måltid.

18. Cidersteg med kål:

Cider Steget Med Kål

Kål har masser af fordele at drage fordel af, og til denne opskrift vil vi bede dig om at holde klar følgende:

 • En kop sauteret og hakket rødkål.
 • En halv kop hakkede æbler.
 • En tredje liter vand.
 • En liter æblecidereddike.
 • Peber og salt efter smag.

Det er meget enkelt at lave denne ret, alt du skal gøre er at tage en dyb pande og hælde alle væskerne i. Lad det simre, og tilsæt det hakkede kål. Når væskerne tørrer, lad fadet køle af og bag det derefter i en ovn i kun fem minutter. Pynt med lime, salt og peber.

Kager og desserter, der hjælper med at tabe sig:

Kager og desserter kost til at tabe sig

Hvem sagde nu, at vores spisevaner skal være kedelige, når vi er på en diæt? I dag vil vi gerne vise dig nogle interessante opskrifter på desserter og kager, som faktisk har alt det gode og fordele, og også ville hjælpe dig med at tabe dig.

19. Græskar og chokolade:

Græskar og chokolade

Til denne opskrift har du brug for en æske med kagemix, vi bruger chokolade. En dåse græskar, en halv kop vand, tre æg (kun hvide). Blend dem alle godt og kom dem i en gryde dækket med kagepapir og ikke smør (husk vi taber os her). Kog i en halv time, og kontroller lejlighedsvis for stigningen.

20. Chocolate Pie Af Pat:

Mange har fortalt os om Pats berømte chokoladekage med lavt kalorieindhold og har svoret, at det også hjælper folk med at tabe sig. Til dette skal du bruge to kopper skummetmælk, sukker og fedtfrit chokoladepulver, en halv kop pisket topping, som er sukker og fedtfri, fedtfri tærteskorpe.

Blend pulveret og mælken i to minutter, indtil det er skummende, og kom lidt af det på skorpen. Tilsæt blenderen den piskede topping og blend igen, og tilsæt nu også resten til skorpen. Drys pulveret på dessertens overflade og lad det fryse i en halv time. Server kølet og nyd uden at føle skyld.

21. Lime Pie Low Calorie:

Kalk er en velsignelse for dem, der ønsker at tabe sig, og til denne lavkalorieopskrift skal du have en æske sukkerfri lime gelatine, en liter kogende vand, fedtfri fløde med citronpasta, fedtfri pisket topping, fedt fri tærtebund og lidt salt efter smag.

Få gelatinen opløst i vandet, der er varmt, og brug et piskeris til at røre fløden ved siden af. Fold nu den piskede topping med en træske og hæld indholdet på tærtebunnen. Tag citronsmag og tilsæt fløde og topping, tilsæt dit salt og bland godt. hæld alt på skorpen og brug enhver garnering efter eget valg. Frys i fem timer eller natten over, før du serverer!!

22. Blåbæryoghurt og klidmuffins:

Vi elsker muffins, og som snacking er de også sunde. For at lave disse skal du bruge en kop korn, der har meget fiber i, to æggehvider, en kvart kop vegetabilsk olie efter eget valg, aromatiseret sukker og fedtfri yoghurt efter eget valg, en kop klid og en kop fuld hvedemel. Føj til denne liste, en spiseske brunt sukker, en kvart tsk bagepulver, en knivspids salt og en kop friske blåbær.

Få ovnen opvarmet til 400 ° F, og brug kagepapir på en bagekop. Knus nu kornene i en anden skål og tilsæt æggehviderne. Mens du gør det, blandes olien, melet, yoghurten og det aromatiserede sukker for at gøre det dejligt fugtigt. Kom bærene i lidt ad gangen og hæld dejen til at fylde halvdelen af ​​koppen for at lave muffins. Bag dem i tyve minutter og server dem varme!!

Fishy Meaty Low Cal Delights:

Ja, vi hørte dig, det bliver kød eller andet for at tabe den genstridige vægt, så her er et par opskrifter, vi gerne vil dele med dig. Disse er opskrifter, der er blevet givet videre i generationer over hele kloden og har gjort underværker for dem, der også gerne vil tabe sig. Derfor skal du vælge og nyde at grave dine hugtænder ind i de kødfulde vidundere.

23. Laks enhver:

Fisk har omega 3 fedtsyrer, som er gode for kroppen, og det hjælper kroppen også med at tabe sig. Det er derfor laks er meget populær i mange husstande, og fitness -trænere sværger også til det. Laks er velsmagende og tilberedt i enhver form også. Du kan også vælge at bruge en fisk efter eget valg, hvis du ikke finder laks omkring dit sted.

Til dette skal du have følgende

 • En kop tomater i tern.
 • En kop artiskokker hakket.
 • En kop løg hakket.
 • Et par baby spinat.
 • Fed og hvidløg så meget du vil.
 • En kop grøntsag eller ikke-grønt bouillon.
 • Græske oliven til pynt.
 • Peber og salt efter smag.

Kog en liter vand på lav ild og læg laksen i den, dæk fadet. Når fisken er tilberedt, skal du tage spinaten og dampe dem med bouillon og hvidløg. Fortsæt med at kontrollere fisken, så den ikke tørrer helt ud, hvis du ser, at vandet bliver mindre, skal du tilføje mere bouillon til den. På ti minutter var fisken færdig.

Læg den dampede spinat et andet sted som bund og læg bouillonfisken oven på den. Pynt med tomater, artiskokker, lidt ost, oliven og løg. Drys salt og peber efter smag.

24. Fisk i folie:

Fisk i folie

Varm ovnen op til 350 grader, og lad os begynde på denne lækre lavt kalorieopskrift. Til dette skal du lave en simpel salat efter eget valg, ved hjælp af friske grøntsager og slet ikke salt. Tag stykker laks og gnid det med sennepspulver, chilipulver, peber og lime. Læg fisken på folien, som har sprøjtet lidt olivenolie på. Dæk fisken med salaten ovenpå. Dæk nu folien og bageren i en halv time. Tro os, når vi siger, at dette er sundt, nærende og lækkert.

25. Chicken Crockpot Mexicano:

Kyllingebryst er de bedste stykker at spise, for de er magre og har masser af protein. Til denne opskrift skal du have fire stykker kyllingebryst, en dåse nyrebønner, sorte bønner, marinebønner, en kop tomater og krydderier.

Kylling Crockpot Mexicano vægttab kost

Læg kyllingen i en gryde med en skefuld olie, og hæld bønnerne oveni, en ad gangen. Tilsæt nu dine krydderier og krydderier og rør hvert femte minut i en halv time. Lækker og lav kal er denne ret, vi forsikrer dig

26. Frogmore Stew:

Frogmore Stew til vægttab

Frogmore gryderet er berømt som en lav kalorieopskrift, og i dag vil vi gerne dele denne diæt med dig. Til dette skal du have fem kopper vand, en halv kop gammelt krydderurter, fem kilo rå rejer med skallerne på, fem runde kartofler, tre stykker af magert kød og en kop friske kerner.

Kog vandet, og tilsæt det gamle bay -krydderi til det i en stor gryde. Når det koger, tilsættes kartoflerne og koges uden låg i ti til femten minutter. Tilsæt nu kødet og majsen til kogning i yderligere ti minutter. Nu ville kartoflerne være møre, så du kan tilføje skaldækkede rejer til det og koge i ti minutter mere. Hæld blandingen fra, og server med frisk spinat.

27. Vegetabilsk quiche af Lee og Jackie:

Meget lavt indhold af fedt og kalorier, ideelt til ethvert måltid, dette er en favorit blandt dem, der ønsker at tabe sig på en sund måde. Til denne ret skal du have en kop frossen spinat, en halv kop sammenpisket æg, fedtfri ost, et par peberfrugter i enhver farve, en kop løg og et strejf peber.

Vegetabilsk quiche af Lee og Jackie

Svits løgene i en gryde, og lad dem blive bløde. Tilsæt nu spinaten og fjern vandet. Tag en muffinsform og brug et kagepapir til at bage. Brug det sammenpiskede æg, peber og ost med løg og spinat, godt blandet og i skålen. Temperaturen til at bage ville være 350 grader og i tyve minutter. Sund og lækker!

28. Cannelloni og tun:

Fisk hjælper altid en med at tabe sig og forbliver mæt på samme tid. Denne gang ville vi bruge tun, eller du kan bruge enhver fisk, du ønsker. Til denne opskrift har du brug for en stor tun, en dåse cannelloni bønner, en halv kop kapers, et stort løg i skiver, tomater i tern, en spiseske olivenolie og fem spiseskefulde rødvin, peber og salt sammen med hvidløg til smag.

Cannelloni og tun

Bland alt ovenstående i en skål, tilsæt olie og krydderier og rør det godt. Bages nu i ti minutter og serveres varm. Bunden af ​​tallerkenen skal have spinat eller salat til crunchiness.

29. Lav cal Chop Suey af Pat:

Kylling eller kalkun ville være bedst til denne ret, så brug et pund af enten. Du skal også bruge selleri med blade, fint hakket, en halv kål finhakket, et stort løg hakket fint. Til saucen skal du bruge to kopper renset vand og to spiseskefulde majsstivelse.

Lav cal Chop Suey af Pat kost til vægttab

Kom kød, grøntsager og løg i en bradepande med olien og svits dem godt. Bland saucen deri og steg stege. Dette skal gøres på ti minutter, og det har lave kalorier for at holde din mave fuld indtil det næste måltid.

30. Havregryn i en Crockpot af Elaine:

Til denne opskrift skal du have to og en halv kopper skummetmælk. Du skal også bruge en pakke brunt sukker, lidt smør og salt efter smag sammen med en knivspids kanel. Føj til denne liste en kop havre, en kvart kop tørre nødder og rosiner.

Havregryn i en Crockpot af Elaine

Bland ingredienserne godt i aften og næste morgen, smør crockpotten. Kom de blandede ingredienser i crockpotten og kog i lav temperatur i tre timer. Bliv ved med at røre af og til.

31. Bagt kylling:

Til denne opskrift skal du bruge fire stykker kyllingebryst, seksten ounces surkål og et par fedtfattige osteskiver.

Bagt kylling

Tag en bradepande og sprøjt den med lidt olie, kom surkålen og kyllingen i lag, kom osten og salaten i, dæk den til med en folie og lad den bage i to timer ved 300 grader. Drys et strejf lime, når det er færdigt og server.

32. Bagt fisk:

Til denne opskrift har du brug for fire pund laks, en halv kop fedtfri fløde eller mayonnaise, to spiseskefulde parmesanost, skiveskåret løg og purløg og en spiseske Worchester -sauce.

Bagt fisk til vægttab

Rens og tør fisken, og tilsæt ost, mayo, purløg og spidskål sammen med saucen. Tag et fad og sprøjt det med olivenolie, kom den marinerede fisk deri og dæk med en folie. Bag fadet i femten minutter ved 450 grader.

Tilsæt et strejf lime på den for smag.

33. Hjemmelavet frugt smoothies:

Ved morgenmad bør der ikke være noget kompromis, og hvis du vil tabe dig, skal du gøre det på en sund måde. En smoothie ville klare sig fint, da den balancerer kroppens behov og også hjælper med vægttab. Smoothies med de rigtige ingredienser ville også hjælpe kroppen med at få vigtige fibre, mineraler, fedtsyrer, vitaminer.

Hjemmelavet frugt smoothies

Til denne opskrift skal du bruge en kop rismælk, sojamælk og appelsinsaft hver. Føj til denne liste en banan, en kop bær, en teskefuld aloe vera juice, kirsebærjuice og rå honning og en teskefuld hørfrø.

Bland hele blandingen sammen i fem minutter og server med knust is.

34. Kødtærter:

Hakkede tærter til vægttab

Magert kød hele vejen får dig til at forblive slank og fit. Så hvad vi vil bede dig om at bringe her, er et pund magert kød efter eget valg. Føj til denne liste et hakket løg og urter efter eget valg med en teskefuld Himalaya salt og peber efter smag. For at holde tærterne sammenhængende og ikke går i stykker, kan hvidt af et æg blandes. Bland nu alle ingredienserne i en skål, og tilsæt brødkrummer til det, lav små kugler og dæk til med folie. Dyp de folierede kugler i en skål med varmt vand, der er ved langsom ild, og lad det dampe i ti minutter. Server med citronsauce og nyd!

35. Fiskeboldsuppe:

Fiskeboldsuppe

Tun eller laks hakket godt ville også være godt for tallerkenen og taljen. Føj til denne liste et hakket løg og urter efter eget valg med en teskefuld Himalaya salt og peber efter smag. For at holde kuglerne sammenhængende og ikke går i stykker, kan hvidt af et æg blandes. Bland nu alle ingredienserne i en skål, og tilsæt brødkrummer til det, lav små kugler og dæk til med folie. Dyp de folierede kugler i en skål med varmt vand, der er ved langsom ild, og lad det dampe i ti minutter. Server grøntsagsbouillon og pebersauce.

36. Enkel kyllingsalat:

Enkel kyllingsalat

Ingen forbindinger er nødvendige her. Det eneste du skal gøre er at rive fem stykker kyllingebryst og tilsæt cayennepeber og røde chiliflager, lidt koriander og timian. Rør det godt og fordel det med strimlet kål eller spinatblade. Lækkert og sundt!!

37. Grillet kyllingesalat:

Grillet kyllingesalat

dette kan være den resterende grillede kylling, hvortil der tilsættes et moset kogt æg. Hak de to godt i en blender og form en pasta. Skær grøntsager efter eget valg, gør det farverigt og tilsæt en teskefuld olivenolie. Bland pastaen og grøntsagerne, rør med koriander og timian, og gum væk.

38. Tun salat:

Tun salat

Tun er en delikatesse, der også hjælper med at tabe sig, og du kan makulere fisken og tilføje et par urter efter eget valg. Damp fisken med krydderurter og hold til side, tilsæt et strejf lime med peber og lidt salt efter smag. Læg spinatblade på en tallerken og server delikatessen.

39. Oksesteg:

Oksesteg til vægttab

Magert rødt kød som oksekød ville også hjælpe med vægttab. Til dette skal du bruge oksekød i tern eller tern så meget du vil, og gennemblødt i ostemasse natten over. Næste morgen tilsættes krydderier som peber, hvidløgspulver, chiliflager og sennep. Rør godt med rå løg og tomater, og lad det dampe i to timer ved langsom varme. Yummy og oliefri, hvilket betyder, at ingen fedtstoffer gør dig tyk

40. Salat og æggesalat:

Salat og æggesalat til vægttab

Hak et par blade salat og stil det i køleskabet. Skær et løg, en tomat og en skive et kogt æg. Tilsæt salt og peber med krydderurter efter eget valg til dette indhold efter smag. Vend dem godt, og fordel det på de sprøde salatblade. Holder dig glad og fyldt hele vejen.

41. Baconindpakninger:

Baconwraps til vægttab

Vælg et par baconskiver fra markedet, dog ikke de forarbejdede. Vask og rengør dem, og tilsæt et hakket løg og tomat med koriander og basilikumblade. Salt og peber efter smag, hvis du skal, da bacon ville have de salte, du har brug for. Pak bacon rundt om krydderierne og damp godt i fem minutter, fedtstofferne smelter, og du har godhed i en pakning.

42. Æg- og fiskesalat:

Æg og fiskesalat

Tre kogte æg i tynde skiver og en stor tun eller laks strimlet i stykker. Damp dem begge sammen og tilsæt salt, peber og et strejf lime. Dæk til i en folie og brug spinat og salatblade i en separat skål som bund. Hæld krydderierne på den og stil den på køl i en time. Spis det kølet!!

43. Sandwich med æg og tomat:

Brunt brød halvt ristet med et strejf smør på. Tilsæt et lag spinatblade og kogte ægskiver herover. Tag tre skiver friske tomater og læg dem imellem, og grill det hele.

Husk, at der ikke er nogen piller og crashkost, vi vil anbefale, da de enten er kemisk fremkaldt til at reducere din vægt eller vil være dårlige for dit helbred.

Æg og tomat sandwich

Intet slår fornøjelserne ved at tilberede dine egne fedtfattige måltider derhjemme, spise dem og også være i form.

Hjemmelavede kosttilskud til vægttab:

Det ser ud til, at verden er gået amok og vil bruge vægttabstilskud, der findes i håndkøb, for at tabe sig. Vidste du, at de fleste kosttilskud faktisk er en flok baloney, og de ville gøre mere skade end gavn for dig i det lange løb.

Derfor er vi her for at hjælpe dig med at finde naturlige kosttilskud og alternativer til at tabe sig og komme i den form, du ønsker. For at vide mere, bedes du læse videre og være velinformeret.

1. Kaffe Alle?

Kaffe til slankekur

Kaffe to gange om dagen og før et måltid kan være et vidunderligt naturligt supplement til at tabe sig, da det hjælper med at øge stofskiftet i kroppen og også udløser fedtsyrer. Under din læges råd kan du også indtage 150-300 mg koffeinpiller, f.eks. EGCG.

2. Æblecidereddike:

Æble cider eddike

En kop æblecidereddike blandet med en frisk frugtsaft efter eget valg uden sukker og drukket fem gange om dagen kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt, siger eksperter. Du kan tilføje en lime til det eller et krydderi også, eller endda også mælkebøtterod, og dette ville hjælpe med at stabilisere blodsukkeret i kroppen, vægttab og fjernelse af toksiner også.

3. Hjemmelavet proteinshake:

Proteinrystelser mellem måltiderne ville være den bedste snacking, der ville hjælpe dig med at holde dig i form. Til dette skal du have en kugle valleprotein med otte ounces skummetmælk og en banan, en kop husk og knust is. Blend dem alle til en smoothie og få den om morgenen, du ville ikke have lyst til at blive fyldt til sent på eftermiddagen, siger eksperter.

4. Rød peber og Cayennepeber:

De to peberfrugter har masser af L -carnitin og aminosyrer i sig. eksperter mener at forbruge dem før et måltid, da det også ville hjælpe med termogenese og fedtforbrænding. L-carnitin kan fås tre gange om dagen, og styrken til det samme ville være forskellig for alle, så tal med din sundhedsekspert.

5. Fiskeolie:

Intet slår fiskeoliens magt, når det kommer til at forbrænde fedtstoffer i kroppen, siger eksperter. Det bedste sundhedstilskud med fiskeolier ville være 2 g ms CLA, men tal med dine sundhedseksperter, før du indtager dem

6. Aften primroseolie:

I oldtiden var gladiatorer og kurtisaner berømt for deres skulpturelle kroppe og talenter. De fleste af dem brugte naturlige kosttilskud og brugte dem også i deres daglige kost. For eksempel har aftenlysolie olie egenskaber til at forbrænde fedt, svarende til æbleeddike, siger kilder. Aftenlysolien hjælper snart med at forbrænde fedt og kalorier. Kapslen skal tages om morgenen eller om natten, før du træner på cardio, siger eksperter.

7. Grøn te kapsler:

Hvis du ikke er en tedrikker, ville du ikke også nyde grøn te, og derfor ville det være godt at indtage kapsler fremstillet af urten. De ekstrakter, der findes i kapslerne, vil hjælpe med at øge stofskiftet, hvilket ikke tillader kroppen at trang til mad. 50 mg kosttilskud er bedst at bruge EGCG, og en halv times træning om dagen, der skal følges, er et must for at tabe sig. Tre gange om ugen, når det tages og hyppighed som beskrevet af eksperterne, vil du se, hvordan din talje løber lille.

50 hjemmelavede vægttab kost mad opskrifter

Bliv sund og bliv smuk!!