9 bedste kostråd til vægttab

Det er altid bedre at spise klogt end at sulte dig selv for at tabe sig. Der er forskellige diæter, der anbefales af diætister til at tabe sig, som omfatter flydende kost, vegansk kost og mange flere. Men nøglen er at følge en kost, der består af ingredienser, som din krop er vant til og ikke en helt anden kost. Spis hvad der passer til dit system. Her er ni måder, hvordan du kan lave din bedste kost til vægttab,

Bedste kostråd til vægttab

1. Hold øje med, hvad du spiser:

Det ideelle kalorieforbrug ville være 1500-1700 kalorier om dagen. Det betyder, at du bliver nødt til at skære ned på alle de overskydende kalorier. Hold dig til kernenæringsrig og fibrøs kost, der indeholder minimal mængde fedt. Reducer størrelsen på dine måltider, og vælg små sunde snacks.

2. Ingen junkfood:

Den vigtigste synder for de overskydende kalorier er junkfood. Brande og sodavand tilføjer det meste af kalorier. Unødvendigt fedt ophobes med forbruget af junkfood. Fjern junkfood eller stegt eller forarbejdet mad fra din kost. Det har heller ikke nogen næringsværdi.

3. Tilføj grøntsager og frugter til din kost:

Tilføjelse af friske grøntsager og frugter til din kost vil opfylde kravet om vitaminer og mineraler i kroppen. Æbler, avocado og friske grønne bladgrøntsager er et must. De er fiberrige, og de holder dig mæt i lang tid.

4. Snack Smart:

Snack på tør frugt, nødder, fedtfattig yoghurt og frugt smoothies. De er et meget sundere alternativ til sodavand, der indeholder mange kalorier. Snack på frugt og stege, når du er sulten. Dette vil holde de ekstra kalorier i skak og vil genopbygge den tabte energi og nødvendige næringsstoffer i kroppen.

5. Drik ikke dine kalorier:

Vær klog, når du vil forbruge væsker. Vælg væsker, der er kaloriefattige. At drikke dine kalorier vil kun ødelægge din indsats for at tabe dig. Grøn te, sukkerfri juice og mælk er gode muligheder. Drik en god mængde vand, da det hjælper med at forbrænde kalorier og vil også skylle toksiner ud.

6. Sig nej til alkohol:

Alkohol er høj i sukker og kalorier. Du vil få det meste tilbage af det, du har brændt i løbet af dagen, i en pind eller to. Alkohol vil også bremse dit stofskifte. Uanset hvor meget de appellerer til dig, så sig nej til dem.

7. Power Food:

Der er fødevarer, der hjælper med at øge dit stofskifte. Mandler, æbler, avocado, fuldkorn, magre proteiner, chili er kendt for at have en opvarmet effekt på stofskiftet. Denne effekt kaldes termogen effekt. Så guml på disse for at øge dit stofskifte.

8. Spring ikke morgenmaden over:

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Det kompenserer for den tabte energi og næringsstoffer. At springe morgenmaden over får dig til at indtage mere mad eller binge i dit næste måltid. Endnu vigtigere kan det føre til udvikling af maveproblemer og forskellige andre fordøjelsesproblemer. Spis en skål med korn med skummetmælk og tilsæt en frugt til måltidet.

9. Følg planen:

Det bliver meget nødvendigt at opretholde denne kost i det lange løb for synlige resultater. Hvis du stopper planen, så snart du har tabt dig et par kilo og vender tilbage til din tidligere diæt, vil du sandsynligvis tage på i vægt hurtigere end den faktiske sats. Hold dig til din kernekost, det er i orden at forkæle din foretrukne kaloririge snack en gang imellem, men sørg for at have forbrændt den næste dag eller kontrolleret yderligere kalorieindtag. Den bedste måde at tabe sig på er at forstå og regulere, hvor meget mad din krop kræver.