Hvordan taber man sig?

I nutidens verden går optrædener og første indtryk langt i at indledningsvis dimensionere en person ansigt til ansigt. Faktisk er folk så besat af at tabe sig og opnå enten en størrelse nul eller seks pack abs, at de er villige til at gøre, hvad der skal til for at komme dertil. Det skal dog bemærkes, at der kun er få mennesker, der faktisk er fast besluttede på at lægge det nødvendige hårde arbejde i at tabe den ekstra vægt. Faktisk, hvis du nogensinde nævner ordet ‘kost’ for nogen, vil du straks modtage en meget modbydelig reaktion. Men på den anden side er der personer, der beslutter sig for at melde sig ind i fitnesscentre eller endda gå på en streng diæt for at sikre, at de taber sig gradvist.

Der er nogle mennesker, der ikke tror på at spilde tid og penge på at besøge fitnesscentre, i stedet foretrækker de slankekure derhjemme ved at sikre, at de spiser sundt og rigtigt. Statistikken rundt om i verden er ganske alarmerende. Over 60% af verdens befolkning er overvægtige, og det tal vokser med antallet. Med en vækst i antallet af fastfoodkæder og dårlige spisemønstre vælger de fleste mænd og kvinder bekvemmelighed og tilgængelighed frem for sundhed. Disse dårlige spisevaner har bidraget til den samlede skade for mænd og kvinder, der er overvægtige.

Sådan taber du dig

Faktisk skal det bemærkes, at ved at vedtage en sundere spisestil er det eneste, der kræves for at du kan tabe de ekstra kilo. At fratage dig selv mad og sulte dig selv er ikke en god måde at tabe sig på, i modsætning til hvad mange tror. Alt du skal gøre er at spise sund mad og binge en gang imellem. At spise med måde og små proportioner er, hvad de fleste sundhedsbevidste mennesker følger. Dette betyder ikke, at du ikke kan nyde kager og chokolade; det betyder bare, at du inkorporerer disse søde godbidder i din sunde kostplan.

Bortset fra at vedtage en sund spisestil, bør man også inkludere grundlæggende motion og morgenture for at fremskynde vægttabsprocessen. En morgentur eller løbetur er afgørende for at du skal føle dig sund og let. Det hjælper også i blodcirkulationen og holder andre lidelser væk. Hvis du ejer et løbebånd derhjemme, er alt du skal gøre at køre på det i mindst en halv time hver dag for at du skal føle dig i god form.

Hvis du ikke er den løbende slags, kan du altid lave en jogging derhjemme for at få dig i bevægelse og i form. Du kan inkorporere nogle strækninger, sit-ups og lunges. Ved at inkludere dette i din træningsrutine og opretholde en sund madvane, vil du være på vej til at tabe vægten på ingen tid. Et par aerobic -videoer eller endda det nye Zumba -fænomen er, hvad du kan følge. Disse øvelsesrutiner er sjove, og du kan gøre dem med venner. Det gør bestemt at træne sjovt

.

Derfor er der anført nedenfor nogle tips til at tabe sig og lektioner, som kan hjælpe dig med at tabe dig. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at disse midler er begrænset til hjemmet, og de er alle naturlige:

Restaurant mad

Hvis du vil tabe den nødvendige vægt, som du ønsker, skal du undgå at spise ude eller bestille regelmæssigt. Faktisk er det bevist, at maden, der serveres på restauranter, indeholder mere end 60% flere kalorier end den mad, der tilberedes derhjemme. Derfor anbefales det kraftigt at forberede sig på at spise hjemmelavede måltider, da kalorieindholdet kan overvåges. Hjemmelavet mad vil normalt kræve, at du spiser måltider, der indeholder magre proteiner, som kan være noget som kyllingebryst uden hud, tofu, flankebøf, bønner eller endda hvid fisk. Selvom disse retter måske ikke er appetitlige, sikrer de, at du lever et sundt liv ved at træffe sunde valg.

Kogte grøntsager

Nogle andre alternativer kan omfatte stegte, grillede eller bagte grøntsager. Hvis disse muligheder ikke lyder appetitligt nok, kan du altid gøre disse proteiner lidt mere interessante ved at krydre dem og tilføje krydderier og krydderurter til dem.

brune ris

Det skal også bemærkes, at brune ris og byg er gode valg, hvis du planlægger at spise sundt. På trods af hvad de siger, at børn er modvillige over for deres grønne grøntsager, er voksne ikke alt for langt bagud. Faktisk foretrækker flere og flere voksne individer at have kød hver uge i stedet for deres grønne. Det første skridt til at spise sundt er at lære at begynde at elske dine grønne grøntsager. Grønne grøntsager kan enten ristes, eller der kan også tilsættes fedt, men mængden bør begrænses.

En af de store fordele ved hjemmelavede måltider er, at proportionerne er reguleret, og mængden af ​​olie og fedt holdes på et minimum. Disse måltider giver også enkeltpersoner chancen for at spise næringsrige fødevarer, der ikke hjælper dig med at pakke kiloene. Det er bevist, at du kan tabe den nødvendige vægt, når du spiser i mindre portioner og undgår uforarbejdede fødevarer.

Sådan taber du dig med hjemmemedicin:

Drik meget vand:

Drik meget vand

Ved at drikke meget vand kan du være sikker på at tabe de ekstra kilo næsten med det samme. Faktisk er det videnskabeligt bevist, at vand spiller en vigtig rolle for at sikre, at en person kaster kiloene i løbet af et tidsrum. Ved at drikke vand hjælper du hele tiden med at holde maven fuld, og derved forhindrer du i at indtage meget mad. Det anbefales, at du indtager tæt på 4 til 5 liter vand om dagen.

Faktisk er den måde, du drikker vand på, jo større er chancerne for, at du vil tabe en betydelig mængde i løbet af en uge. Vand hjælper også med at afgifte systemet og skylle alle de skadelige toksiner ud, der kan ophobes over tid. Når du vågner i vandet, anbefales det også at indtage et glas varmt drikkevand sammen med en klat honning. Sørg for, at du tager denne blanding hvert par timer, så resultaterne er mere effektive i det lange løb. det er den enkleste måde at tabe sig på.

Karry blade?:

Karry blade

En af de andre mere effektive måder at tabe sig hurtigt den naturlige måde er at have tæt på 10 til 12 fuldt modne karryblade om morgenen, når du vågner. Selvom smagen kan være langt fra gunstig, viser resultaterne, hvis du fortsætter den i mere end tre måneder.

Tomater:

Tomater

Hvis du har prøvet alt for at tabe dig og har fejlet stort, er et af de andre effektive naturlige lette tip til at tabe sig at indtage mindst en eller to tomater hver morgen, helst på tom mave. Det skal dog bemærkes, at du kun må indtage disse tomater i stedet for at have en mere sund morgenmad. For at se bedre resultater bør du fortsætte med dette mønster i en del måneder. Jo længere du fortsætter denne rutine, jo bedre for dig og den vægt, du vil tabe.

Ginger-Lemon kombinationen:

Ingefær-citron kombinationen

Når du rejser et spørgsmål om, hvordan jeg kan tabe mig, skal du ikke bekymre dig om din vægt, bare følg kombinationen af ​​ingefær og citron.Hvis du ikke kan lide lyden af ​​at skulle indtage tomater om morgenen, kan du altid vælge at kombinere både ingefær og citron til et glas kogende varmt vand. Derefter skal du stamme vandet og forbruge begge ingredienser sammen. Hvad denne kombination gør, er, at den hjælper med at undertrykke din appetit og derved forhindrer dig i at spise meget mad.

Den tredobbelte trussel:

citronhonning og sort peber

Et af de andre populære hjemmelavede midler, som du kan følge for at tabe dig, er at lave en sammenkogning, der indebærer at tilføje tre teskefulde limesaft, en fjerdedel teskefuld sort peber ud over en teskefuld honning. Disse ingredienser skal tilsættes et glas varmt vand og derefter indtages tidligt om morgenen. Hvis du holder dig til denne blanding og indtager den mindst en gang om dagen i tæt på 2-3 måneder, vil du være godt i gang med at tabe kiloene på ingen tid.

Soak and Shed:

jujube

Et af de andre lidt kendte midler til at tabe sig næsten med det samme er at tage en god mængde jujube, der almindeligvis kaldes de indiske blommeblade og suge dem i vand i et glas hele natten. Når du vågner om morgenen, skal du sile vandet og indtage det på tom mave. Hvis du følger denne plan religiøst over godt 2-3 måneder, vil du helt sikkert tabe en god mængde i løbet af den periode. Du skal dog advares om, at du ikke nødvendigvis kan lide smagen af ​​det, da det kan være ganske surt eller bittert i smagen. Sørg for, at du følger det og holder dig til dette middel, da resultaterne på sigt vil være det værd.

Fordelene ved kål:

fordele ved kål

De fleste individer nyder ikke nødvendigvis at spise kål; dog skal det bemærkes, at kål har en hel del gavnlige egenskaber, der helt sikkert vil hjælpe dig i din søgen efter at tabe sig. En af de største fordele ved at indtage kål med henblik på vægttab er, at den indeholder vinsyre. Dette hjælper med at forhindre sukker og kulhydrater i at blive omdannet til fedt, hvilket kan forårsage alle slags vægtproblemer. Vær dog advaret om, at hvis du indtager en overdreven mængde kål, kan du derefter lide af et alvorligt anfald af forstoppelse, der kan efterlade dig fyldt og urolig. Nøgleordet her er regulering. Sørg for, at alt, hvad du spiser, er i forhold. Dette er en af ​​de bedste måder at tabe sig på.

Gulerodssaft:

Gulerodssaft

Der er en del individer, der også mener, at du skal indtage gulerodssaft med vand. Dette middel siges at være ret effektivt til at hjælpe dig med at tabe al den ekstra vægt, du måtte bære. Det hjælper også med at afgifte systemet, så du føler dig let og sund. Ud over gulerødder bør du også gøre det til en vane at spise sundt ved at indtage franske bønner, druer, figner, fersken og guava. Disse frugter hjælper dig med at holde kursen for et sundere liv, hvilket giver dig glæden ved at sige farvel til al den overvægt, du måtte have. En kop grøn te (helst om natten) er også en anden god testet metode til at tabe sig. Et andet punkt at bemærke er også, at grøn te også fungerer som et effektivt middel, når mælkebøtterødder er inkluderet.

Hvis du ikke har noget imod at overgive din krop til nogle små prikker fra en eller flere harmløse nål (er), så kan akupressur også være et godt hjemmemedicin for dig. Akupressur hjælper også med at lindre stress. Der er visse målpunkter, som kan omfatte midten af ​​overlæben, som ligger lige under næsen. Det andet trykpunkt kunne være lige over og endda under navlen i maven. Du kan altid ansætte en akupressurspecialist. Disse eksperter hjælper med at sikre, at de foreslåede trykpunkter trykkes mindst tre gange om dagen i op til fem minutter. Hvis du undrer dig over, hvordan akupressur kan hjælpe dig med at tabe dig, er svaret ret simpelt: det vil undertrykke din sult og holde dig væk fra at indtage store portioner usund mad. Det vil også forhindre dig i at binge unødigt på mad, der kan være skadelig for dig i det lange løb.

Agurkemedicinen:

Agurk Remedy

Det er en kendt sag, at agurker er et af de mest effektive hjemmemediciner, som du kan bruge til at tabe dig på den naturlige måde. Du undrer dig måske over, hvorfor agurk er et så effektivt vægttabsmiddel, ja svaret ligger i, at den består af omkring 90 procent vand og kun omkring 13,25 kalorier, hvilket gør det til et effektivt middel til ikke kun at hjælpe dig med at reducere vægten, men også ved at bryde fedtceller andre unødvendige kropsvæsker. Derudover besidder agurk antioxidant vitamin A, C og E, der hjælper med at fjerne skadelige toksiner fra kroppen og derved holder dig sund.

Fordelen ved at have en frugt smoothie:

frugt smoothie

Kan du lide at spise frugt? Nå, der er en måde, du stadig kan modtage fordelene ved frugt, men ved at drikke det. En frugt smoothie er en god tilføjelse til din morgenmad og betragtes som en af ​​de mest effektive måder at genoprette balancen i din krop, samtidig med at den hjælper med vægttab. De rigtige ingredienser skal dog blandes sammen for at sikre de rigtige fordele. Ved at have en frugt smoothie dagligt, vil du dagligt modtage en infusion af vitaminer, fibre, proteiner, mineraler og fedtsyrer. Det hjælper også med at undertrykke appetitten, da det er sundt. Alt du skal gøre er at vælge de rigtige frugter og blande dem i en blender. Du kan tilføje lidt sukker til sødme, men undgå det, hvis du kan. Denne rige drink vil holde dig sund og passe hele dagen og injicere dig med et boost af energi.

Æble cider eddike:

æble cider eddike

Hvis du vil have et godt naturligt middel, der hjælper dig med at tabe al overvægt, er økologisk æblecidereddike et af de bedste hjemmelavede midler, du kan vælge. Faktisk er det et velkendt faktum, at de fleste diætister over hele verden stærkt anbefaler æblecidereddike til fjernelse af overskydende fedt fra kroppen. Alt du skal gøre for at afprøve dette middel er at tage 3 spiseskefulde organisk æblecidereddike og tilføje omkring 7 ounce vand til det. Rør rundt og drik det. Hvis du beslutter dig for at tage denne blanding mindst tre gange om dagen, vil du let tabe den ekstra vægt på ingen tid.

Fersken:

Fersken

Du kan også slippe af med al den ekstra vægt ved at vælge at indtage en stor fersken regelmæssigt. Det er videnskabeligt bevist, at en fersken kun indeholder tæt på 68 kalorier og ikke har ekstra fedt. På trods af almindelige opfattelser af, at fersken er sød og derfor ikke er god for dig, tager du fejl. Ferskner kan spises som en erstatning for anden sukkerrig mad, der kan få dig til at tage på. Det er et af de bedste tips til at tabe sig.

Tranebærsaft:

Tranebærsaft

Det skal bemærkes, at bær har antioxidanter og har en overflod af C -vitamin, der betragtes som effektive til at hjælpe enkeltpersoner med at tabe sig. For hurtige resultater, lav en tranebærjuice derhjemme og tilføj citron eller eddike, som hjælper med at forbrænde fedtstoffer og også vil befri dit system for skadelige toksiner. Det er også en god drink at have om morgenen, da den giver al den nødvendige energi, som du kan have brug for hele dagen.

Ahornsirup:

Ahornsirup

Selvom ahornsirup passer godt til pandekager, kan de også være et fantastisk naturligt middel til, hvordan man taber sig. Alt du skal gøre er at blande ahornsirup i et glas varmt vand og drikke denne blanding tidligt om morgenen, så snart du vågner fra søvn. Denne velkendte sammensætning er en del af en detox-diæt, som de fleste berømtheder følger over hele verden, da den har vist resultater. Du behøver dog ikke kun at have denne blanding hele dagen. Du kan have det som en erstatning for mindst et måltid, da det er umuligt at holde på denne blanding hele dagen.

Kogt æble:

Kogt æble

Det skal bemærkes, at et kogt æble om dagen hjælper dig med at holde lægen væk. Det har mange sundhedsmæssige fordele, da det giver meget fiberindhold, jern og andre vitale mineraler. Det er også ret let at fordøje og vil fylde dig. At have et kogt æble om dagen vil hjælpe med at fjerne alle de skadelige fedtstoffer fra din krop.

Persille:

Persille

Det skal også bemærkes, at indtagelse af persille er en anden måde at tabe overvægt på. Persille besidder antioxidanter, der inkluderer luteolin, en on avonoid, der eliminerer frie radikaler i kroppen. Persille indeholder også to antioxidanter – RDA af vitamin C og vitamin A. Persille kan tilsættes som madsmag, salatblanding og kan også indtages i form af en juice.

Mælkebøtte:

Mælkebøtte

Mælkebøtte te betragtes som en af ​​de bedste diuretika, der hjælper med vægttab. En af de mange fordele ved denne te er, at den hjælper din krop med at smide alt det ekstra vand, den kan have gemt. Det er også effektivt til galdeproduktion og hjælper med at skylle fedt ud på en sund måde.

Cayennepeber med ingefær:

Cayennepeber med ingefær

Denne blanding betragtes også som en af ​​de mest effektive hjemmemediciner, der hjælper med at fremme vægttab. Det eneste du skal gøre er at knuse ingefær og cayennepeber på samme tid og spise det. Denne urteblanding er måske ikke behagelig at smage, men det hjælper dig med at tabe den ekstra vægt. Disse to krydderier hjælper med at skylle alt det overskydende fedt ud på den naturlige måde. Derudover hjælper det også med at rydde dine lunger ud.

Her er nogle andre naturlige og hjemmelavede midler, du skal følge, hvis du hurtigt vil tabe dig.

 • Det anbefales stærkt, at du indtager en lille portion flaskekalper mindst én gang om dagen. Du kan enten tilføje den til en salat eller knuse den i en blender og drikke den som en saft. Det skal bemærkes, at begge metoder er lige fordelagtige. En flaskepumpe har alle de nødvendige jern, proteiner og mineraler, du har brug for for at holde din krop fri for toksiner og hjælper dig i processen med at tabe den ekstra vægt.

junkfood

 • Alt du skal gøre for at reducere vægten er at ændre dine spisevaner. De fleste individer begår den almindelige fejl at udelukkende leve af junkfood. Dette kan forårsage alle mulige komplikationer. Sørg derfor for, at du erstatter junkfood med mere nærende mad.
 • For alle de mennesker, der ikke kan lade være med at spise slik og chokolade, kan også sige farvel til at tabe den krævede vægt. For at være sund skal du derfor begrænse mængden af ​​sukker, slik og chokolade, du indtager dagligt. Hvis du elsker chokolade, kan du altid vælge mørk chokolade, da det er gavnligt for dit hjerte og ikke vil tilføre ekstra fedt din vægt.

klaret smør

 • For dem, der nyder smør, og for dem, der tilbereder deres mad i klaret smør (ghee), bør du undgå at gøre det mere. Dette kan føre til forskellige komplikationer i fremtiden og vil aldrig hjælpe dig med at tabe al den overvægt, som du så desperat ønsker at tabe.

mælk te

 • Som nævnt før skal du også erstatte drikke mælkete med enten grøn eller citronte. Disse te -te har antioxidanter, der hjælper med at fjerne alt overskydende fedt.
 • For ikke-vegetarer, især dem, der ikke kan undvære at indtage rødt kød på daglig basis, er det en sikrere mulighed at indtage enten kylling eller fisk. Det anbefales også, at du vælger bagte retter i forhold til friturestegte retter, der indeholder en overdreven mængde olie.

snack på chips

 • Også for de personer, der elsker at snacke på chips og anden fed mad, der ikke hjælper dig på din rejse til vægttab.

salat

 • Gør det også til en daglig vane at have en salat til enten frokost eller middag. Salater indeholder urter og andre nyttige ingredienser, der er gode for dig

Æbler

 • Æbler er også gode appetitnedsættende midler samt en rig kilde til protein og mineraler. Sørg derfor for, at du har et æble, så du ikke spiser for meget.

Sådan taber du dig med kosttilskud:

Kosttilskud

Det er en bevist kendsgerning, at når en person taber sig, forbedres deres fysiske og psykiske sundhed også. Der er dog nogle personer, der ikke tror på at tabe sig på den traditionelle måde (ved at følge en streng diæt eller træne regelmæssigt). Der er nogle mennesker, der hellere vil vælge indtag af forskellige kosttilskud for at tabe den overskydende vægt. Der er mange, der advarer mod brugen af ​​disse kosttilskud, da de kan være ganske skadelige for en persons helbred.

Det skal dog bemærkes, at der er visse undtagelser. Faktisk er der en del dokumenterede vægttabstilskud, der er tilgængelige på markedet, som er sikre og har minimale bivirkninger. Det skal også bemærkes, at når du vælger et bestemt vægttabstilskud, skal du vælge et, der er sikkert at indtage under et kostprogram. Her er en liste over 6 lægemidler, der kan findes på de fleste apoteker og vil gøre underværker for at hjælpe dig med at reducere den overvægt, du vil slippe af med:

Kalk:

Calciumtilskud

Når man hører ordet ‘calcium’, bliver man straks mindet om de nyttige fordele ved mineralet for at sikre et godt knoglesundhed. Det skal dog også bemærkes, at calcium også kan tages for at hjælpe dig med at tabe dig udover at hjælpe dig med at bevare muskler.

Der er dog nogle forskere, der hævder, at calcium ikke har nogen sammenhæng med vægttab, og det er slet ikke nyttigt. På trods af argumentet for og imod calcium vil disse kosttilskud helt sikkert hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Faktisk er der nogle forskere, der har fundet ud af, at når kvinder, der er på diæt indtager omkring 1.000 mg calciumtilskud hver dag, tabte de sig. Derfor kan man med resultaterne af denne forskning roligt sige, at calciumtilskud er forbundet med vægttabet. Dette er endnu en af ​​de bedste måder at tabe sig på.

Grøn teekstrakt:

Grøn te

Det er nu almindelig kendt, at ekstrakter af grøn te er fyldt med gode og sunde antioxidanter, der hjælper med at afgifte dit system og frigøre det fra skadelige toksiner, der kan tage permanent bopæl i dit immunsystem. Hvad mange mennesker imidlertid ikke er klar over, er, at ekstrakter af grøn te også kan hjælpe dig med at tabe al den ekstra vægt, du vil slippe af med.

Der er dog visse forskere, der stadig ikke er sikre på fordelene og effektiviteten af ​​grøn teekstrakt som et levedygtigt vægttabstilskud. Der er visse komponenter i grøn te, der har en god effekt på at reducere vægttab. Det skal dog bemærkes, at koffeinfri grøn te ikke bør betragtes som en mulighed sammenlignet med almindelig grøn te, der er mere effektiv.

Imidlertid har visse undersøgelser vist, at daglige kosttilskud af grøn te ekstrakt spillede en meget vigtig rolle i at hjælpe overvægtige mænd og kvinder med at tabe den nødvendige vægt og reducere deres kropsmasseindeks (BMI – hvilket tjener som en indikator for mængden af ​​kropsfedt, et individ kan have). En anden fordel ved grøn teekstrakt er, at det hjælper med at minimere de store mængder mavefedt, som kan vise sig at være ret farligt, da det kan føre til en utidig død især blandt ældre mennesker. Grøn teekstrakt hjælper også med at sænke blodtryk og kolesterol på samme tid. Grøn te er det bedste hjemmelavede middel til, hvordan jeg kan tabe mig.

Orlistat:

Orlistat -tillæg

Inden vi nævner, hvordan Orlistat kan fungere som et effektivt vægttabstilskud, skal det bemærkes, at Orlistat teknisk set er en medicin og virkelig ikke kan betegnes som et supplement. Men for dem, der undrer sig over, om de er til salg, skal du ikke bekymre dig. Denne ‘medicin’ er FDA-godkendt og sælges uden recept (under mærket Alli). Derfor betragter mange individer rundt om i verden det som et kosttilskud.

Mange diætister og forskere er af den overbevisning, at disse kosttilskud har nok data, der understøtter dets ægthed. Det skal bemærkes, at disse kosttilskud er så effektive, at de hjælper med at blokere op til 25% af alle de kalorier, der spises på en dag, og forhindrer dem i at blive optaget af kroppen. Disse data, der er givet, er autentiske og kan stole på. Derfor behøver du ikke nogensinde at tænke to gange om at bruge dette supplement, hvis du vil.

Måltidsudskiftninger:

For dem, der ønsker at tabe sig hurtigt og leder efter kosttilskud, der hjælper dem med at komme dertil uden at spilde meget tid, så er måltidserstatninger vejen frem. Der er utallige eksperter fra hele verden, der også er af den opfattelse, at disse måltidserstatninger er effektive nok til at sikre, at du taber dig med det samme. Disse måltidserstatninger omfatter normalt shakes og barer, der skal indtages regelmæssigt af en person.

Vær dog advaret om, at disse måltidserstatninger kun er effektive, når de bruges som anvist og ikke på anden måde anses for egnede af enkeltpersoner. Disse måltidserstatninger bruges som en del af forskellige kostplaner og fungerer som en erstatning for alle de madmuligheder, der har masser af kalorier i sig. Disse måltidserstatninger bruges mere almindeligt enten til morgenmad eller frokost. Normalt tilsættes frisk frugt også til blandingen. Med disse kosttilskud kan du nyde et kalorikontrolleret måltid, der ikke krydser mere end 500 kalorier.

Chitosan:

Chitosan

Chitosan kan også fungere som et godt supplement til vægttab. Det er dybest set et sukker, der udvindes fra de hårde yderlag af krabber og hummer. Det hjælper med at blokere fedt og kolesterol for at blive absorberet.

Chrom Picolinate hjælper på følgende måder:

 • Minimerer appetitten
 • Forbrænder hurtigt kalorier
 • Reducerer kropsfedt
 • Forøg musklerne

Konjugeret linolsyre (CLA):

Dette supplement kan findes i fedtsyre linolsyre. Det hjælper med at undertrykke appetitten og giver dig en følelse af at være mæt

CLA hjælper på følgende måder:

 • Hjælper med at minimere kropsfedtmasse (BFM)
 • Hjælper med at øge lean body mass (LBM)

Glucomannan:

Glucomannan

Dette supplement er ekstraheret fra konjac -planten. Det hjælper med at blokere optagelsen af ​​fedt og vil derved hjælpe dig med at tabe den ekstra vægt. Dette tillæg skal have mindst 6-8 ounce vand.

Guargummi:

Guargummi

Dette supplement er fremstillet af guarplanten. Dette hjælper også med at blokere optagelsen af ​​fedt ved at opbevare dem i tarmen og derved få en person til at føle sig mæt.

Hoodia:

Hoodia

Dette supplement har et særligt ekstrakt, der er kendt som P 57, som hjælper med at undertrykke appetitten og derved hjælper med at skabe en illusion af fylde.

Senna:

Dette er blevet underskrevet af FDA som et meget kraftigt afføringsmiddel. Der er dog nogle individer, der indtager det som et vægttabstilskud. Dette bør dog tages mindst en gang om måneden.

Bitter appelsin:

Bitter orange

Dette supplement har synephrine, en særlig stimulans, der har tæt forbindelse til efedrin. Det hjælper med at øge mængden af ​​forbrændte kalorier.

Fiber:

Fibertilskud

Fiber betragtes som et af de mest effektive kosttilskud til vægttab, da det hjælper med at undertrykke appetitten og derved give dig en følelse af at være mæt. Det er bevist, at når fede mennesker tager et kosttilskud af fibre, falder deres madindtag drastisk. Du bør dog også drikke rigeligt med vand for at forhindre forstoppelse.

Hydroxycitronsyre:

Hydroxycitronsyre

Dette hjælper med at minimere fedtoptagelse, opbygger fedtstofskiftet og undertrykker appetitten, hvilket hjælper med at sænke kolesterol.

Valleprotein:

Valleprotein

Dette hjælper med at undertrykke appetitten og hjælper også med muskelopbygning for dem, der har en tung træningsplan.

Beta Glucan:

Beta Glucan kosttilskud

De er ekstremt effektive, når det kommer til at minimere kolesterol ud over at kontrollere diabetes.

Mangofrøfiber:

Mangofrøfiber

Fibrene fra det afrikanske mangofrø kan indtages alene eller kan blandes med andre kosttilskud. Det hjælper med at sænke kolesterol og reducerer fedt.

Capsaicin:

Det er forbindelsen, der giver varme peberfrugter deres ildsmag. Det hjælper med at forbrænde ret mange kalorier og hjælper med vægttabsprocessen.

Alpha Lipoic Acid:

Alpha Lipoic Acid

Denne syre findes i læsekød og orgelkød. Dette hjælper med at reducere betændelse og hjælper dig med at tabe al den ekstra vægt. Undersøgelser har vist, at folk, der fortæller dette supplement, reducerede deres kalorieindtag med mindst 600 kalorier.

Alli:

Alli kosttilskud

Dette håndkøbstillæg er godkendt til brug af FDA. Det besidder et enzym, der hjælper med nedbrydningen af ​​fedt i maven og derfor forhindrer mindst 25% af kalorierne i at blive absorberet. Derfor kan du ved at indtage dette særlige supplement være sikker på at tabe tæt på 40% mere vægt end gennem en streng diæt og træningsplan alene.

Fucoxanthin:

Fucoxanthin kosttilskud

Dette er en særlig form for antioxidant, der findes i spiselig brun tang. Dette supplement er effektivt til at hjælpe dig med at reducere mavefedt, hvilket viser sig at være det største bekymringsområde for de fleste mennesker.

Hvid bønnekstrakt:

Hvid bønnekstrakt

Phaseolus vulgaris, der almindeligvis kaldes White Bean Extract, kan beskrives som et naturligt stof, der normalt sælges i form af et supplement. Det hjælper med at blokere stivelse fra ophobning i maven. Der er andre forskere, der også mener, at det kan bruges til at nedbryde kulhydrater til sukker (glukose).

D -vitamin:

D -vitamin

Der er et par forskere, der også er af den udtrykte opfattelse, at D -vitamintilskud let kan hjælpe mennesker, der mangler dette vitamin, let tabe sig.

HCG:

hCG -supplement

Dette bruges almindeligvis som et supplement og kan beskrives som et humant hormon, der normalt produceres af moderkagen under en kvindes graviditet. Det hjælper med at sikre vægttab, da det fungerer som en appetitnedsættende, og derved øger stofskiftet og hjælper også med at reducere fedt i kroppen. Det kan også injiceres i en person; det foretrækkes imidlertid, at det bruges i den supplerende form, da det betragtes som mere sikkert.

Resveratrol:

Resveratrol

Dette er en populær antioxidant, der findes i huden på den røde druesort. Det hjælper med at øge stofskiftet og forhindrer væksten af ​​fedtceller, hvilket kan få en person til at tage hurtigt på.

Chia:

Chia

Et andet populært kosttilskud, der hjælper med vægttab, er Chia. Det er en plante, der findes i olie, kapsel og frøform. Dette særlige supplement har omega-3 fedtsyrer, ud over fiber, og også antioxidanter og anses af mange forskere for at være et godt vægttabstilskud.

Kokosolie:

Kokosolie

Kokosolie betragtes som et af de mest beskedne vægttabstilskud og hjælper med at øge stofskiftet og reducere vægten, når det indtages som kosttilskud. Det besidder mellemstore triglycerider, der hjælper med nedbrydning af fedt i kroppen.

Hvordan taber man sig?