Hvordan Zumba -dans hjælper til vægttab

Vidste du, at det ikke længere er en kedelig rutine at tabe sig? Ja! Med Zumba kan vægttab være lige så sjovt som at danse. Zumba til vægttab er en aerob træningsrutine inspireret af latinamerikanske dansestile, der hjælper med at forbrænde alle de ekstra kalorier på en sjov måde.

Normalt starter det med en opvarmning for at hjælpe med at bøje dine muskler og giver dig langsomt mulighed for at komme ind i rillen på det, hvor den vigtigste træning for din krop. Gå gennem denne artikel for at vide, hvordan Zumba -danstræning til vægttab fungerer.

TOC:

 • Hvad er Zumba?
 • Typer af zumbadans
 • Tips til at lave zumbadans til vægttab hjemme for begyndere
 • Fordele ved Zumba Dance
 • Hvor mange kalorier kan du forbrænde med zumbadans
 • Hvor lang tid tager Zumba at tabe sig
 • Ofte stillede spørgsmål

Hvordan Zumba -dans hjælper til vægttab

Hvad er Zumba?

Zumba vinder popularitet blandt mennesker i alle aldre, da det har træningsrutiner, der passer til alle, der ønsker at prøve. Det involverer latinamerikanske danse som tango, salsa, marengs osv. Fremtrædende, og Bollywood -stil og bhangra kan også inkluderes, hvilket giver din kardiovaskulære muskel en ganske træning! Du kan ikke stoppe dig selv fra at ryste dine ben til de iørefaldende melodier og slå.

Typer af zumbadans:

Alberto “Beto” Pérez er opfinderen af ​​denne berømte fitnessøvelse i begyndelsen af ​​halvfemserne. Det har været populært i årtier, der hjælper dig med at træne sammen med at lære et par nye dansetrin. Der er typer i denne danserutine, der appellerer til alle aldersgrupper med forskellige behov. Her er eksemplerne:

1. Zumba guld:

Det er den type, der er bedst egnet til ældre demografiske og begyndere.

2. Zumba -trin:

Latinsk dansrytme er sammen med trin aerobic indarbejdet i Zumba-rutiner, der påvirker din underkrop.

3. Zumba toning:

Dette er en type Zumba, hvor folk bruger toning sticks, hvor dine lår, mavemuskler, arme og andre muskler er målrettet. Styrketræning og konditionstræning er de koncentrerede dele af denne træning.

4. Aqua Zumba:

Som navnet antyder, er det en session, der udføres i en swimmingpool.

5. Zumba i kredsløbet:

Dette er træningssessionerne, der varer 30 minutter, og som kombinerer kredsløbstræning og dans, der fokuserer på styrkeøvelser.

6. Zumba Kids:

7 til 11-årige børn er hovedfokus for denne Zumba-træning.

7. Zumba Gold-Toning:

Træningssessionen, der hjælper med koordination, kropsholdning, mobilitet, styrke og toner muskler hos ældre mennesker.

8. Zumba Sentao:

Dette er en træning, der toner din krop ved hjælp af din kropsvægt, der kan udføres ved hjælp af en stol.

9. Zumbini:

Dette er en træningssession for plejere og børn i alderen 0 til 3 år.

Tips til at lave zumbadans til vægttab hjemme for begyndere:

Zumba er en træningssession med høj intensitet, der kan få træning til at ligne en fest. Hvis du føler dig genert ved at træne i en gruppe eller ikke har råd til at gå i fitnesscentret, kan du gøre det derhjemme.

 • Tal med din læge, før du starter Zumba, hvis du bruger medicin til vedvarende medicinske tilstande. Det er en smuk træningsrutine for begyndere, når du får en ok fra en læge.
 • Du kan tage en klasse i et fitnesscenter for at observere, hvordan Zumba kan udføres, så du nemt kan gøre det derhjemme.
 • Zumba kan være meget sjovere, hvis du har et firma. Bed en ven om at deltage i træningen, så du føler dig motiveret.
 • Selvom du kan bære alt, når du laver Zumba derhjemme, er det at foretrække, hvis du bærer løst bomuldstøj sammen med ordentlige sneakers.
 • Alle i enhver aldersgruppe kan lave Zumba. Du skal besøge en læge, hvis du har intense brystsmerter med åndenød.
 • Selvom der er mange typer Zumba, skal du vælge den, der passer til din fitness og langsomt ændre bevægelserne.
 • Du kan også vælge den musik og bevægelser, du kan lide og er behagelige. Du kan også prøve forskellige stilarter til sjov og varieret træningssession.
 • Du kan udføre dette arbejde i seks dage om ugen i cirka en halv time.

Fordele ved Zumba Dance:

Vægttab: Zumba hjælper dig med at tabe dig fra kernen af ​​din krop ved at forbrænde store mængder kalorier. Det er overvejende en intervaltræning, der involverer aerobic og cardio, der resulterer i forbrænding af overskydende fedt. Zumba inkluderer også dans, huk, glidning og mange andre bevægelser, der hjælper dig med at forbrænde omkring 500 til 1000 kalorier på en time.

1. Toner din krop:

Det er let at tabe nogle få kilo, men det bliver svært at fastholde den målvægt. Zumba til vægttab kan være en effektiv måde at tabe samt støtte dig selv, da det indebærer modstandstræning med kardio, der målretter muskelgrupperne for at hjælpe dig med at tabe sig. Du kan føle dig øm i starten, men når du har vænnet dig til rutinen, vil du have en tonet krop.

2. Holder dig stressfri:

Mange af os føler sig genert over at gøre noget foran mange mennesker. Zumba kan hjælpe dig med at slippe af med dine hæmninger og giver dig mulighed for at slappe af fra daglige spændinger. Da det udføres i en gruppe, forbedres dine sociale færdigheder meget sammen med fysisk træning og mental skarphed. Zumba hjælper med at øge din tillid samt en afstressende aktivitet.

3. Holder dig koordineret:

Koordination spiller en fremtrædende rolle, mens du udfører Zumba. Det er helt naturligt for yngre mennesker at være i stand til at lave Zumba på en gang, men for ældre demografisk balance er vanskelig. Men ved gentagen øvelse vil du ikke kun nyde denne aktivitet, men du vil også se en forbedring af din kropskoordination.

4. Frigiver endorfiner:

Vores krop har en måde at fortælle os det og få os til at føle os lykkelige. Zumba hører under denne kategori, hvor musikken sammen med de koordinerede dansebevægelser ikke kun hjælper dig med at tabe dig, men producerer endorfiner i din krop, så du føler dig glad og entusiastisk.

Hvor mange kalorier kan du forbrænde med zumbadans:

Zumbadans hjælper dig typisk med at forbrænde omkring 500 kalorier på en time. Flere typer Zumba hjælper dig med at forbrænde flere kalorier; du kan vælge den med mere intensitet. Da der vil være et kalorieunderskud efter den intense træning, er det vigtigt at spise et sundt måltid, så du kan få alle de næringsstoffer, du har brug for. Men mængden af ​​vægttab afhænger af flere faktorer. Nogle af dem er:

 • Vægt.
 • Alder.
 • Nuværende fitness.
 • Intensiteten af ​​træningen.

Hvor lang tid tager Zumba at tabe sig:

Træning i 60 minutter om dagen er nødvendig for vægttab, men hvis du ikke kan spare en time, kan du udføre Zumba for vægttab i mindst ti minutter i løbet af dagen. Du kan udføre Zumba tre dage om ugen og skifte til aktiviteter som svømning, power walking. Den sjove måde at udføre denne øvelse på, får dig til at tabe kalorier så hurtigt, at Zumba hjælper med et betydeligt vægttab på 30 dage.

Zumba kan være en sjov kærlig måde at træne på, der inkluderer aerobic i din rutine og kan kontrollere dit vægttab hver uge. Tilføj en sund kost sammen med Zumba for effektive resultater. Inden du starter Zumba for vægttab, er det bedre at konsultere en læge, før du starter en ny træningsrutine. Du skal være begejstret for at deltage i en Zumba -klasse med alle de oplysninger, vi har givet.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er blot forslag. Det er bedre at konsultere en læge for at kontrollere din helbredstilstand, før du starter noget nyt. Hjemmesiden er ikke ansvarlig for eventuelle bivirkninger.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er det let at tabe mavefedt med Zumba?

Ans. Zumba er en højintensiv træningssession, der hjælper med at forbedre konditionen i dine kardiovaskulære muskler, der hjælper med at forbrænde dit mavefedt hurtigt. Det hjælper også med at opretholde et sundt blodsukker og reducerer kolesterol.

2. Giver Zumba bivirkninger?

Ans. Du kan hurtigt tabe dig med Zumba, men hvis der ikke er nogen konsistens, kan du også tage på i vægt. Uden ordentligt fodtøj og balance er der en chance for at glide, hvilket resulterer i en skade.

3. Hvilket er bedre, Zumba eller et motionscenter?

Ans. Gym og Zumba hjælper med at forbrænde næsten den samme mængde kalorier. Zumba er en sjov måde at tabe kalorier, der også giver dig mulighed for at give en sund, tonet krop.