Naturligt vægttab: 10 bedste superfoods at spise!

Prøver du hårdt på at modstå mad for at tabe dig? Nå, ikke alle fødevarer er dårlige for dig! Nogle af dem hjælper dig overraskende med at tabe et par kilo naturligt ved at sænke dit sultniveau og fylde dig med ‘gode’ kalorier. I denne artikel vil vi diskutere de mange fødevarer til vægttab og deres fantastiske fordele for din krop!

Inden du planlægger at starte crash -diæter eller sulte dig selv for at reducere vægten, anbefaler vi at prøve disse naturlige vægttabsfødevarer til mænd og kvinder! Spis dem i sunde portioner, og tag et træningsprogram for at opleve mirakuløse resultater om et par uger.

Naturligt vægttab Fødevarer

Hjælper fødevarer dig med at tabe dig?

Ja, siger Science! Ifølge en undersøgelse kan udskiftning af kalorierige fødevarer med bestemte fødevarer som frisk frugt og grønt, fuldkorn, nødder og yoghurt fremme vægttab (1). Disse tal varierer forskelligt hos mænd og kvinder og mennesker i forskellige aldersgrupper, BMI og nuværende livsstil.

Chancerne for at opnå et positivt resultat er også mere ved at følge strategien “spis mindre og dyrk mere”, hvor ‘at spise’ betyder at indtage moderate portioner af naturlige fødevarer til vægttab.

Hvor lang tid tager det at lægge mærke til resultater med fødevarer til vægttab?

Vægttabsresultater afhænger af flere faktorer som alder, køn, sovevaner, aktuelle medicinforhold og familiehistorie! Du skal først sætte mål, der kan opnås, og indtage en sund, portionsstyret madplan afhængigt af den. I denne periode skal du være forpligtet til at skære ned med højt kalorieindhold som sukker, sodavand, forarbejdede fødevarer, bagværk osv. Og holde dig til diætdiagrammet. Også efter træningsplanen kan religiøst hjælpe dig med at smide mindst 1 til 2 pund om ugen uden at føre til nogen bivirkninger.

Hvad er procentdelen af ​​mennesker, der taber sig ved at spise vægttab?

Som nævnt tidligere er der flere faktorer, der bestemmer mængden af ​​vægttab hos en person. Her er nogle interessante observationer fundet ud af nogle videnskabelige undersøgelser:

 • I en 8-ugers undersøgelse blev det fundet, at mænd tabte 16% mere vægt end kvinder, efter at begge køn blev sat på en 800 kalorie diæt (2). Dette kan betyde, at mænd kan tabe sig hurtigere end kvinder, men der blev ikke udført mange undersøgelser af evnen til at opretholde det.
 • I mange andre undersøgelser blev det konstateret, at ældre mennesker (over 70 år) svært har tabt sig på grund af en 20% -25% sænket hvilemetabolsk hastighed (RMR) sammenlignet med yngre mennesker (3).
 • Mennesker, der er overvægtige, har en tendens til at tabe sig mere i de første par uger i forhold til dem, der er lettere end dem. Den samlede vægttabsprocent er imidlertid den samme ved udgangen af ​​kostperioden (4).
 • I en anden undersøgelse blev det fundet, at mennesker, der sov i gennemsnit 8,5 timer om dagen, tabte 55% mere kropsfedt og 60% mere fedtfri kropsmasse sammenlignet med dem, der kun sov i 5,5 timer om dagen (5).

Kort sagt, hvis du er ung, følger en sund livsstil og kost og får en uforstyrret søvn på 8,5 timer, vil du med stor sandsynlighed bemærke positive resultater i dit vægttabsprogram!

Hvad er de populære vægttab madkoster?

Der er mange slankekursprogrammer på internettet, og hver af dem hævder at være mere effektive end de andre. Nogle af disse fokuserer på at reducere kalorierne, de andre er målrettet mod appetitkontrol og begrænser kulhydrater eller fedt i mad.

Her er nogle af de mest populære kostvaner til vægttab efterfulgt af millioner over hele kloden:

 • Paleo kost
 • Vegansk kost
 • Keto diæt
 • GM kostplan
 • Atkins kost
 • Intermitterende faste
 • DASH kost
 • Faste juice

Bemærk, at hver af disse kostplaner har deres fordele og ulemper, og deres arbejde varierer fra person til person.

27 bedste fødevarer til vægttab:

Lad os se den mest effektive og hurtige vægttab ernæringsplan.

1. Grønne blade til vægttab:

Grønne grøntsager

De første ting, du skal indarbejde i din kost, er grønne bladgrøntsager. De er super sunde og har mindre end halvdelen af ​​kalorierne i forhold til andre grøntsager. En hel kop spinat har kun 15 kalorier, så hvis du tilføjer dette til din spisevaner; du kommer til at tabe dig meget. Men hvordan vil du tilføje dette til dine måltider? Enkel! Blot halvdelen af ​​din normale frokost, men reducer størrelsen med mindst 40%, og spis i stedet for en kop grønne grønne grøntsager. Du vil helt sikkert mærke en forskel.

2. Spise frugtsalat hver dag for at tabe sig:

Kostfødevarer til vægttab

Den næstbedste ting du skal gøre for at tabe dig tilføjer en masse frugt. Nogle mennesker klager over, at de ikke kan lide at spise den samme slags frugt hver dag. Men hvem siger, at du skal gøre det hele tiden? Tilføj lidt farve og sjov til din tallerken ved at have en god og sund skål fuld af frugt. Tag appelsiner, druer, jordbær, en banan og ananas og hak dem op. Tilsæt peber efter smag og rør lidt rundt. Dette hjælper peber med at sprede sig og gør din salat til en spiselig og dejlig ret, du har som aftensnack.

3. Fødevarer til vægttab, der følger med supper:

Fødevarer til at reducere vægten

De tredje bedste varer til vægttab er supper. Start dit måltid med at have en skål fuld af ren kyllingsuppe. fiber hjælper dig med at spise mindre i løbet af dine måltider. Hvis du vil, kan du erstatte din middag med denne. At have supper til middag har vist sig at være ganske gavnligt og sundt ifølge flere eksperter. De er magre, lette og noget der forhindrer dig i at føle dig oppustet eller have lyst.

4. Drikke grøn te til vægttab:

Grøn te at drikke til vægttab

Grøn te er den bedste slags mad du kan få, især når du prøver at tabe dig. De indeholder nul kalorier og er en fantastisk måde at øge stofskiftet på. Denne drink hjælper med at skylle alle toksiner ud af din krop og hjælper dig derfor med at få en klar, sund hud. Du vil også smelte meget fedt og tabe et par kilo mere, hvis du har 3 til 4 kopper hver dag

5. Spise grønne bønner for at tabe sig:

Fedt tab fødevarer

Bønner er fulde af proteiner. De er meget fiberrige og langsomme at fordøje. Da de er meget kaloriefattige, bør de være en del af din kost. At have en halv kop bønner som mellemmåltid hver dag hjælper dig ikke kun med at tabe sig hurtigere, men også fylde din mave. Dette er en så bedre mulighed i forhold til friturestegt fed mad og usunde drikkevarer.

6. Spise nødder, når du prøver at tabe dig:

prøv Nuts

En god måde at tabe sig og dræbe trangen på ulige tidspunkter på dagen er ved at tilføje nødder til din kost. En håndfuld mandler, jordnødder eller valnødder er alt hvad du behøver for at give dig selv en vis styrke og vilje til at arbejde hårdere hele dagen. Nødder er blevet rådgivet af flere læger og eksperter, og de er ikke kun kendt som en promotor for vægttab, men også som en hjælper til dem, der har brombærhukommelse. Så hvis du gerne vil skærpe din hjerne og tabe nogle kilo, skal du overveje nødder som en del af din daglige spisning.

7. Spise æg for at tabe sig:

Sunde fødevarer til at tabe sig

En proteinrig morgenmad er alt hvad du behøver for at holde dig væk fra uønskede trang hele dagen. Men hvordan får du et måltid som dette? Enkel! Tilføj æg til din kost. De er super sunde og en god måde at starte din dag på. Det eneste du skal gøre er at have den i form af en krybskytte sammen med lidt brunt brødskål og saft, eller hvis du gerne vil være lidt kreativ, lav en sund omelet ved hjælp af tomater, løg og paprika. Dette er så meget bedre end at have donuts, nudler, pizzaer eller sodavand.

8. Spise havre om natten for at tabe sig:

Måltider for at tabe sig

En anden måde at spise en sund morgenmad for at tabe sig på er ved at have havre. Selvom de måske ikke er den mest spiselige ret til at indtage det første om morgenen, kan du ofre lidt, bare for at nå dine mål. Hvis du stadig føler, at smagen kommer i vejen for dig, skal du hakke nogle jordbær og drysse dem over fadet. Du kan også tilføje sorte bær eller hakkede æbler.

9. Spise mørk chokolade for at tabe sig:

chokolade

Er du en chokoladeelsker, og vil du stadig tabe dig? Nå, vi bringer dig nogle gode nyheder. Du kan have disse op til tre gange om ugen for at nå dine mål. Men vi taler ikke om mælkechokolade eller wafers; vi taler om mørk chokolade. I stedet for at have den samme slags, skal du have en eller to terninger mørk chokolade. Ifølge en undersøgelse spiste folk, der spiste mørk chokolade, 15% mindre pizza sammenlignet med dem, der ikke gjorde det.

10. At spise æbler får dig til at tabe dig:

Æbler til vægttab

Æbler er de bedste vægttabsfødevarer. At have et æble hver dag eller drikke æblejuice vil helt sikkert hjælpe dig med at tabe dig. De bør spises mellem måltiderne for at øge dit stofskifte og smelte uønsket fedt.

12. At spise laks hjælper dig med at tabe dig:

Denne fed fisk er en meget mulighed for at sænke din vægt. Dette hjælper dig med at blive mæt i timevis med lave kalorier. Den er fyldt med godt protein, gode fedtstoffer og også mange vigtige næringsstoffer. Laks havde den rigtige mængde jod til at opretholde skjoldbruskkirtleniveauet, der kræves for en korrekt drift af dit stofskifte. Det er en af ​​fødevarerne i Omega-3 fedtsyrer, at lavere inflammation vides at reducere fedme og endda metabolisk sygdom. Du kan også inkludere andre gavnlige fisk til vægttab som makrel, sardiner, sild osv.

13. Fødevarer fra korsblomstret grøntsager:

Broccoli, kål, blomkål og rosenkål hører under disse kategorier mad til vægttab. De har et højt fiberindhold med masser af proteiner, så du føler dig mæt. De inkluderer protein, fiber med lav energitæthed hævder, hvilket er god mad, hvis du prøver at tabe dig.

14. Magert oksekød eller kyllingebryst:

Kød er ofte relateret til mange sundhedsproblemer, men det er en klar myte. Kun det forarbejdede kød er usundt, mens det uforarbejdede røde kød ikke fører til hjerteproblemer eller diabetes. Kød er faktisk en venemad af vægtvagter, da de har et højt indhold af protein. Dette kan hjælpe dig med at forbrænde 100 flere kalorier hver dag. Du kan også spise fedt kød, hvis du er på en kulhydratfattig kost.

15. Tabe dig ved at spise kogt kartoffel:

Kartofler har mange egenskaber reducere, hvilket gør det til en god mad for folk, der ønsker at tabe sig eller ønsker at bevare et godt helbred. De er rige på kalium, der er meget nyttigt næringsstof til at regulere blodtrykket. Når du spiser hvid og kogt kartoffel, har du en tendens til at føle dig mæt og dermed spise mindre. Du kan også inkludere sød kartoffel, majroer og andre rodfrugter til sin erstatning for at få de bedste resultater.

16. Spise tunfisk til vægttab:

Tunfisk har meget lavt kalorieindhold og er en fødevare med et højt proteinindhold. Denne magre fisk indeholder ikke for meget fedt og dermed meget berømt blandt bygherrer eller fitnessmodeller. Forbruger dette er en god måde at opretholde proteinet højt, med kalorier og lavt fedtindhold. Hvis du planlægger at reducere vægten, kan du vælge tun, der er på dåse i vand og ikke i olie.

17. Spise bælgfrugter for at tabe sig:

Bælgfrugter og bønner er de bedste venner af de mennesker, der forsøger at tabe sig. Du kan inkludere linser, kidneybønner, sorte bønner, der har et meget godt protein- og fiberindhold. Dette er med til at give dig mæthed og har også resistent stivelse.

18. Tab dig med at spise hytteost:

Hytteost indeholder en meget god mængde proteinindhold. De har et meget lavt kulhydrat- og fedtindhold, der gør det til en god mad at øge proteinindtaget. Dette er også mættende og lader dig føle dig mæt med meget færre kalorier. Hytteost har en god mængde calcium, der er nyttig til fedtforbrændingsprocesser.

19. Venlig vægttab Mad Avocado:

Avocado er ikke højt i kulhydrater, men indeholder mange sunde fedtstoffer. De er pakket med enumættet oliesyre, der findes i olivenolie. Dette har også en god mængde vand for at give dig energi til at dyrke motion. Avocado kan tilsættes salaten, så fedtstofferne øger næringsstoffet. Denne frugt har også fiber og kalium, der hjælper med vægttab.

20. Æblecidereddike til vægttab:

Fedtfattig er meget kendt blandt naturlige sundhedstjenere. Dette bruges i krydderier som dressinger eller vinaigretter. Du kan også fortynde dette med vand for at drikke det. Dette er også vist positive resultater for de mennesker, der forsøger at tabe sig. Eddike kan sænke højt blodsukker efter måltider og hjælpe med vægttab.

21. Spise fuldkorn til vægttab:

Få fuldkorn som havregrynflager er ikke-gluten og fyldt med fibre og den korrekte mængde protein. Du kan også inkludere brune ris og quinoa, der har beta-glucaner for at øge din mæthed og hjælpe med metabolisk sundhed. Brune og hvide ris har resistent stivelse, der også er nyttig. Undgå at bruge raffinerede korn, som er skadelige og også opfedning. Gør en meget lav-carb diæt? Så kan du springe korn over, da de har høje kulhydrater.

22. Chili peber til vægttab:

Chili peber er meget nyttig, når du laver en slankekur. De indeholder capsaicin, der sænker appetitten og øger fedtforbrændingsprocessen. De findes endda i nogle kosttilskud til vægttab.

23. Frugt til vægttab:

Bortset fra frugtsalat er frugt en meget sund mad, der hjælper med at tabe sig. De har sukkerindhold og har lav energitæthed. De har også fibre, der hjælper sukkeret med at blive frigivet meget hurtigt i blodbanen.

24. Spise grapefrugt til vægttab:

Dette er en fremhævet frugt for dem, der ønsker at tabe sig. Dette kan kontrollere vægtkontrol og fedme, når du indtager dem i din kost. Dette fastholder niveauet af diabetes og andre kroniske sygdomme.

25. Spise Chiafrø til vægttab:

Chiafrø er meget god mad at spise til vægttab, og som er fyldt med kulhydrater og fibre. Således er de kulhydratvenlige fødevarer og fiberrige fødevarer. Dette hjælper den med at absorbere 14 gange mere vægt i vand. De bliver gellignende og udvider sig i maven. De kan også reducere din appetit og hjælpe med vægttab.

26. Kokosolie til vægttab:

Denne olie har høje fedtsyrer, der øger din mæthed, i modsætning til andre fedtstoffer. Dette er også nyttigt til at reducere mavefedt med sine gode kalorier. Du kan dermed erstatte kokosolie med andre i din kost.

27. Spise yoghurt til vægttab:

Yoghurt er en fremragende mejeriprodukt, der har probiotiske bakterier til at forbedre din tarmfunktion. De lindrer betændelse og beskytter leptinresistens, der kan forårsage fedme. Forbrug fuldfed mejeri har også en lavere risiko for fedme og type 2-diabetes. Fedtfattig yoghurt har et højt sukkerindhold.

10 bedste fødevarer til vægttab på 30 dage:

Gad vide hvad du skal spise for at tabe dig? Lad os nu tale om de 10 bedste fødevarer til hurtigt at tabe sig, med fordele og eksempler på hver:

1. Protein Foods:

Protein styrker ikke kun kroppen, men hjælper dig også med at tabe dig. Grunden? Proteinfødevarer kan holde dig mæt i længere tid og reducere din appetit. Ved at undertrykke sultbehov begrænser de dit daglige kalorieindtag og fremmer fedtreduktion. En undersøgelse bekræfter også, at det at spise en kost med højt proteinindhold kan hjælpe dig med at tabe dig mere end en almindelig kost (6). Proteinfødevarer kan hjælpe med at opbygge magert muskulatur, når det kombineres med den rigtige træningsplan.

Her er de top 5 sunde fødevarer til at tabe sig i proteingruppen:

 • Sorte bønner
 • Soya
 • Æggehvider
 • Magert kød som kylling
 • Fisk og skaldyr

2. Vitaminfødevarer:

Under en slankekur er det vigtigt at øge mængden af ​​vitaminrige fødevarer for at få fuldstændig ernæring minus de høje kalorier. Vitaminer som B-kompleks, K osv. Øger din metaboliske hastighed og øger hurtigere vægttab. Vitaminer som C fremskynder fedtoxidation og hjælper dig med at forbrænde mere fedt under en fysisk træning. Andre næringsstoffer som D, B-12 beskytter vores immunsystem, styrer blodsukkeret og spiller en afgørende rolle for at opretholde en sund krop.

Her er de bedste vitaminberigede vægttabsforøgende fødevarer:

 • Dagbogsprodukter
 • Frugter som bananer, druer, appelsiner, vandmelon osv.
 • Grøntsager som spinat, ærter, rosenkål osv
 • Linser og bønner
 • Magert kød og skaldyr

3. Fiberrige fødevarer:

At spise mad, der er rig på fibre, kan fremskynde vægttab og fremme en sund krop. Vores krop har brug for to typer fibre – opløselige og uopløselige. Opløselige fibre som beta-glucan og glucomannan blandes med vand og danner et tykt, gelignende stof, der kan sænke LDL-kolesterolniveauer og blodlipidprofiler (7). De bremser også frigivelsen af ​​fordøjet mad i tarmen og forhindrer ophobning af mavefedt. Uopløselige fibre tilføjer derimod masse til din afføring og fjerner det uønskede indhold i din krop for at understøtte vægttab.

Her er en liste over fiberrige fødevarer, der fremmer vægttab:

 • Fuldkorn som hvede, byg osv.
 • Frugter som fersken, bær, pærer
 • Grøntsager som sød majs, gulerod og sød kartoffel osv.
 • Bønner og bælgfrugter
 • Nødder og frø

4. Fødevarer med lavt kulhydratindhold:

Spise en lav-carb diæt er kendt for at give dig bedre vægttab resultater. Lav-carb fødevarer er dem, der har lav i enkle eller komplekse kulhydrater. Disse fødevarer kan reducere din appetit, hjælpe med at sænke triglycerider og også forbedre HDL eller gode kolesterolniveauer i kroppen.

Sammen med det giver de også tilstrækkelige næringsstoffer til at give kroppen energi og understøtte daglige aktiviteter.

Dette er nogle af de bedste fødevarer med et lavt kulhydratindhold på et budget:

 • Magert kød som kyllingebryst, svinekød osv.
 • Grønne bladgrøntsager som spinat, amarant
 • Grøntsager som blomkål, Brocolli
 • Frugter som æbler og bær
 • Æg
 • Nødder og nøddesmør

5. Alkaliske fødevarer:

Indtagelse af alkaliske fødevarer i anbefalede portioner vides at fremskynde resultaterne af vægttab. Alkaliske fødevarer er dem, der balancerer kroppens pH -niveauer og regulerer mavesyrer. Visse teorier tyder også på, at disse lavsyreproducerende fødevarer kan hjælpe dig med at reducere vægten sammen med at beskytte din maveforing mod de skadelige virkninger af sure opstød.

Lad os undersøge nogle af de alkaliske fødevarer, der skal spises for at tabe sig:

 • Citron
 • Basilikum
 • Blomkål
 • Banan
 • Avacod
 • Sojabønner og tofu

6. Lavt kalorieindhold:

At reducere dit kalorieindtag er en sikker måde at tabe sig betydeligt på. Der er mange sådanne kaloriefattige fødevarer, der tilfredsstiller dit sultniveau uden at få dig til at føle dig skyldig i kalorier. Disse fødevarer er også rige på essentielle næringsstoffer som vitaminer, mineraler og kostfibre for at opretholde en sund, aktiv krop. At inkludere dem i din daglige kost kan sænke kalorieindholdet, øge din fylde og hjælpe dig med at tabe et par kilo naturligt.

Her er de bedste fødevarer til hurtigt vægttab:

 • Havregryn
 • Græsk yoghurt
 • Klar suppe
 • Laks
 • Bælgfrugter

7. Koffein:

Vidste du, at din daglige dosis koffein faktisk kan hjælpe dig med at tabe dig? Koffein, der normalt stammer fra kilder som kaffe, te eller kosttilskud, betragtes som et “fedttab” -middel af sundhedsentusiaster. En undersøgelse viser også, at øget koffeinindtag kan fremme større vægttab gennem termogenese og fedtoxidation (8). Der er imidlertid mange kendte bivirkninger af overdosering af koffein i kroppen og skal derfor indtages med måde.

Her er de bedste koffeinrige fødevarer til vægttab:

 • Sort kaffe
 • Grøn kaffe
 • Sort te
 • Grøn te
 • Mørk chokolade

8. Probiotika:

Det er meget vigtigt at opretholde en sund tarmflora for at opretholde din kropsvægt. Forskning viser, at forbrug af probiotika kan hjælpe med at bekæmpe fedme ved at hjælpe dig med at tabe overvægt (9). Det er også kendt, at at spise en probiotisk kost kan opretholde følelsen af ​​fylde i længere tid og bremse din appetit. Dette hjælper med at begrænse dit daglige kalorieindtag for at fremme vægttab.

 • Yoghurt
 • Kombucha
 • Miso
 • Tempeh
 • Kimchi

9. Essentielle fedtsyrer:

Essentielle fedtsyrer er afgørende for en sund krop og bedre vægtkontrol. Selvom de ikke direkte bidrager til vægttab, giver disse fedtsyrer energi og understøtter kroppen til denne proces. Indtagelse af essentielle fedtsyremadvarer som fiskafledte Omega-3 fedtsyrer kan undertrykke appetitten og holde dig mæt i længere timer.

Her er de bedste fødevarer til vægttab, der er rige på essentielle fedtsyrer:

 • Fisk som makrel, laks, tun
 • Fisk og skaldyr som østers, rejer
 • Tang og alger
 • Frø som Chia, Hør
 • Valnødder
 • Edamame bønner

10. Afgiftning af fødevarer:

Giftige stoffer i kroppen påvirker din vægttabsrejse på mange måder. De hindrer dine normale hormonelle aktiviteter, hvilket kan føre til dårligt stofskifte og vægtforøgelse. Den bedste måde at fjerne disse uønskede stoffer fra kroppen er gennem detox -fødevarer. Disse fødevarer sænker virkningen af ​​toksiner på kroppen og øger effekten af ​​sjove brændende hormoner som Leptin for at fremme hurtig vægttab.

Her er de bedste detox -fødevarer, der skal indtages til vægttab:

 • Citroner
 • Grøn te
 • Gurkemeje
 • Hvidløg
 • Ingefær
 • Hvedegræs

mad at spise til vægttab

Dette hjælper med at reducere kalorierne til det halve og viser dig i sidste ende kun inden for få måneder. Hvis du planlægger at tabe dig, kan du henvise til denne artikel, da dette vil give dig en grundlæggende idé om, hvilken slags mad du skal spise for at tabe dig.

Hvert enkelt emne, der er optaget her, har gavnlige egenskaber, som hjælper dig med at nå dine mål snart.

Nu hvor du har forstået de forskellige typer mad til vægttab, er det tid til at begynde at inkludere dem i din daglige kost. Som tidligere nævnt skal du også tage et passende træningsprogram sammen med at indtage disse fødevarer for at se synlige resultater. Det er også vigtigt at tale med en ernæringsekspert om din nuværende fysiske status og angive opnåelige mål at jage. Med dedikation opnår du det ønskede resultat- langsomt, men sikkert!

ANSVARSFRASKRIVELSE: Denne artikel er udelukkende til undervisningsformål og er ikke beregnet til at erstatte råd fra kvalificeret fitness- og sundhedsudbyder. Årsagerne til fedme varierer fra person til person, og resultaterne afhænger af madindtaget, stofskiftet og træningsniveauet, der følges. Hvis du har en underliggende medicinsk tilstand, skal du tale med din læge, før du tager en kostplan eller ny type mad for at fremme vægttab.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad skal fødevarerne undgås for vægttab?

Svar: Fødevarer, der er fyldt med kulhydrater, fedtstoffer og sukkerarter kan hæmme din vægttabsrejse og bremse resultaterne. At spise dem i store portioner kan ikke kun fremme vægtøgning, men også føre til uønskede bivirkninger på dit helbred. Her er nogle af de bedste usunde fødevarer, du skal undgå for at tabe dig:

 • Stegt mad som kartoffelchips
 • Sukkerholdige drikkevarer som Colas
 • Hvide fødevarer som hvidt brød, hvid pasta osv.
 • Konserveret frugtsaft
 • Bagværk og forarbejdede fødevarer

2. Gør krydret mad hjælp til vægttab?

Svar: Ja! Undersøgelser tyder på, at tilsætning af en moderat mængde krydderi til dine fødevarer kan fremskynde vægttab. Krydderier som peberfrugt, chilipulver, gurkemeje osv. Kan øge kropsvarmen og øge dit overordnede stofskifte. De øger også fedtforbrændingshastigheden, reducerer din appetit og efterfølgende sænker dit kalorieindtag for at fremme vægttab.

3. Hvad er de bedste mejeriprodukter til vægttab?

Svar: Mejeriprodukter er en rig kilde til proteiner og næringsstoffer som calcium, der kræves af kroppen. Men de er fyldt med fedt og det er vigtigt at vælge de rigtige mejeriprodukter til vægttab. Eksperter anbefaler at indtage græsk yoghurt, skummetmælk, hytteost osv. I moderate portioner for at tabe sig.

4. Hvad er de bedste ayurvediske fødevarer til vægttab?

Svar: Den gamle indiske Ayurveda -videnskab har nogle fantastiske fødevarer, der kan hjælpe dig med at tabe dig naturligt uden bivirkninger. De øger også dit stofskifte, forbedrer din fordøjelse og fremskynder fedtforbrænding i kroppen. Nogle af de bedste ayurvediske fødevarer til vægttab er Amla, ingefær, citron. Honning og sort peber

5. Hvad er de bedste Keto -fødevarer til vægttab?

Svar: Der er mange Keto-venlige fødevarer til vægttab, der er lav i kulhydrater og højt i godt fedt. Nærende fødevarer er også gode kilder til vigtige vitaminer og mineraler, der kræves af kroppen. Nogle af de bedste Keto -fødevarer, du kan prøve, er grønkål, brocolli, ost, avocado, skaldyr, kød, æg, kokosolie osv..

6. Hvad er de sunde restaurantmadsmuligheder til vægttab?

Svar: Hvis du planlægger at spise på en restaurant, men ikke vil gå på kompromis med dine vægttabsmål samtidig, skal du holde dig til nogle regler. Læs altid menuen omhyggeligt, og forstå ingredienserne i den, og bereg mentalt kalorierne. Nogle af de sikre kaloriefødevarer, du kan prøve, er salater (uden dressing), klare supper, bagte forretter, desserter uden mælkeprodukter, højt proteinindhold, lav-carb hovedretter.

7. Er der nogen specifik dagligvarerliste over fødevarer til vægttab?

Svar: Inden du rammer købmanden, skal du sørge for at skære usunde fødevarer ned fra listen. I stedet skal du erstatte dem med frosne grøntsager, fuldkorn og korn, lavnatriumfattige fødevarer, hirse, fedtfattigt mejeri, æg, tofu, fuldkorn, bær, nødder og frisk frugt og grønt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80