Sådan taber du dig på 10 dage: 7 nemme tips

Kan jeg tabe mig på 10 dage? Dette er et mest almindeligt spørgsmål blandt individer i hele verden, der lider af fedme. Vi alle elsker mad og foretrækker derfor ikke slankekure for at tabe sig. “At spise sundt” og “dyrke mere motion” er gode ordsprog, men lejlighedsvis vil folk bare fortælle, hvad de kan gøre, uden at ændre deres livsstil for meget. I dag fortæller vi i denne artikel nogle af de bedste måder at tabe sig på 10 dage.

Mens der er masser af fad-kostvaner, der kan gavne dig for at tabe dig, giver de dig også sult og mangel på mad. For alle personer, der ikke har tid eller lyst til at antage en crash -diæt eller endda gå i fitnesscentret, har vi nogle overdrevne nyheder. Hvis du sulter for at slanke den stærke og lette måde, kan du prøve de næste planer. Endelig er det ikke hvad du spiser, men på hvilken måde du spiser. Ved at følge dette, vil endda producere meget hurtigt, intens vægttab.

Sådan taber du dig på 10 dage

Bedste tips til at tabe sig på 10 dage:

Nu her fortæller vi dig nogle bedste tips til at tabe dig på bare 10 dage. De er som følger;

1. Sæt realistiske mål:

Tæl de kalorier

I stedet for at koncentrere dig om det samlede beløb, du vil tabe, skal du lave opnåelige mål i 10 dage ad gangen, som du ved kan være opnåelige. Overvej din træningsrutine. Hvor mange kalorier peger du på at forbrænde om dagen? Hvis du forbrænder 400 kalorier om dagen, er det 2.800 kalorier om ugen. Et pund er 3.500 kalorier.

2. Tyg mere, spis mindre:

Spis sund mad til vægttab

Undersøgelser viser, at jo længere tid du bruger på at tygge, jo mindre kalorier spiser du. At tygge for længere holder op med at spise, ved at give hjernen mere tid til at få signaler fra maven om, at den er pakket. Det er ikke kun utalligt til behandling, men det har også fordele ved at kontrollere din hjælpestørrelse. Prøv at spise din mad 35 til 50 gange for hver mundfuld.

3. Drik vand:

Drikkevand til vægttab

Forøgelse af dit vandindtag vil føre til vægttab. Det bevarer din sult i skak og giver dig mindre chance for at sluge de sukkerholdige drikkevarer, der er så lokkende. Faktisk øger det dit stofskifte næsten øjeblikkeligt. Derfor tilrådes det for hver person at drikke omkring 8 til 12 glas vand hver dag.

4. Løftevægte:

Håndvægt Stiv benet dødløft

Styrketræning er afgørende for vægtkontrol, da personer, der har mere muskelmasse, har en større metabolisk hastighed. Muskler er energisk væv, der indtager kalorier, mens deponeret fedt bruger meget lille energi. Styrketræning kan give op til en 15% stigning i stofskiftet, hvilket er enormt nyttigt for vægttab og langsigtet vægtkontrol.

5. Frugt før måltider:

Frugt og grønt

Det er ønskeligt at indtage frugt mindst 30 minutter før et vægtigt måltid. På denne måde fordøjes frugterne hurtigt. At spise frugt på tom mave afgifter dit system og giver dig en masse energi til at tabe dig.

6. Gå ikke glip af morgenmad:

Spis din morgenmad

Undgå at gå glip af morgenmad, fordi det kaldes dagens mest betydningsfulde måltid. Din krop (lidt din hjerne) mener at blive genopfyldt et par gange hver dag, så når du hopper morgenmad, føler du dig så sulten, at når frokosttiden nærmer sig, overdoserer du eller måske vælger madvarer, der ikke er de stærkeste valg. Manglende morgenmad reducerer din metaboliske hastighed. Mere væsentligt spiser du konstant din morgenmad i en times vågne, da din krop er gået uden mad hele natten.

7. Spis mindre måltider, oftere:

Måltidsplan

Perfekt skal du spise fem til seks gange hver dag, med en to til tre timers pause mellem hvert måltid og snack. At spise mere regelmæssigt får dit stofskifte i gang og holder det ansat på et forhøjet niveau kontinuerligt hele dagen.

Så det er nogle nyttige tips til at tabe sig på 10 dage, og jeg håber, at du kan lide denne artikel og finde den både samarbejdsvillig og informativ!