Tips til at tabe sig på et stramt budget

På grund af den nuværende livsstil stiger fedmefrekvensen. Junkfood, mangel på ordentlig søvn forårsager vægtøgning hos mennesker. Den ekstra masse, der dannes omkring taljen, kan få dig til at se akavet ud. Ekstra vægt er ikke kun behagelig at se på, men kan også forårsage alvorlige helbredsproblemer som hjerteproblemer, astma osv. En af de effektive løsninger til vægttab er at tilmelde sig dyre fitnesscentre og ansætte personlige trænere. Dette er dog muligvis ikke budgetvenligt for alle. Ikke alle har råd til at investere i fitnesscentre og særlige diætprogrammer. Denne artikel afdækker nogle fantastiske tips til alle dem, der ønsker at vide, hvordan man taber sig på et budget.

Tips til at tabe sig på et stramt budget

Sådan taber du dig på et stramt budget?

Vægttab kræver meget motion i sæt som cardio kombineret med cross -træning og yoga. Hvis en person har fedt på bestemte områder af kroppen, skal de arbejde og fokusere på det.

11 gode råd til at tabe sig på et stramt budget:

Vi ser, at mange mennesker ikke er villige til at betale store beløb på et fitnesscenter, da de ikke har råd til det. Men de vil gerne tabe sig. Det er lidt svært at tabe sig derhjemme, selvom intet er praktisk talt umuligt. Så her er en artikel til folk med et stramt budget, men alligevel vil af med de ekstra kilo.

1. Drik masser af vand:

Vand er det vigtigste element i vægttabsprogrammet. Det er 200 procent kaloriefrit, og at drikke rigeligt med vand kan hjælpe med vægttab. Vand øger din stofskifte og hjælper også med at fjerne toksiner fra kroppen. Det kan også fremme en god funktion af fordøjelsessystemet. At drikke masser af vand lige før et måltid kan dæmpe appetitten og reducere madlysten. Det er imidlertid ikke tilrådeligt at drikke vand mellem måltiderne eller umiddelbart efter måltiderne, da det kan forårsage fordøjelsesbesvær og forhindre absorption af næringsstoffer fra maden.

2. Spis langsomt:

At spise langsomt er en god praksis, der følges i mange lande som Japan. Hemmeligheden bag denne regel er, at når du spiser langsomt, har du en tendens til at nyde madens smag og værdsætte den. Dette resulterer i en fuldstændig følelse af tilfredse sultniveauer. At spise langsomt reducerer dit samlede indtag ved at skære ned på ekstra kalorier.

3. Rationér dine portioner:

Portionskontrol er et must, når du planlægger vægttab. At forkæle tunge måltider og store portioner mad kan øge dit kalorieindtag og gøre det svært at fordøje. Langsommere stofskifte kan få den overskydende energi, der er lagret i form af fedt i kroppen. Mindre portioner hjælper dig med at få en følelse af fuldstændighed snart. Ved at vælge små portioner af flere elementer kan du få en næringsrig mad med lavt kalorieindhold.

4. Planlæg dine måltider på forhånd:

Med stramme arbejdsplaner får man muligvis ikke tilstrækkelig tid til at tilberede måltider derhjemme og derfor stole på fastfood. Dette resulterer i højt kalorieindhold, junkfoodindtag. Dette forårsager ikke kun vægtøgning, men øger også kolesteroltalet. Ugentlig planlægning af måltider kan spare meget tid, og du kan nyde et lækkert nærende hjemmelavet måltid med minimal indsats.

5. Spis det samme hver dag:

At spise det samme hver dag er et almindeligt vægttabstrick. Selvom det måske lyder lidt kedeligt, kan du ved at holde dig til den samme madplan hver dag hjælpe dig med at fokusere på, hvad du gerne vil købe, og hvad du kan undgå.

6. Køb ikke junkfood

Junkfood er den største fjende for dem, der ønsker at tabe sig. Fastfood som slik, chokolade, burgere og pizzaer er bare spildkalorier, hvilket fører til blokerede arterier og øger taljen. Hold dig væk fra junkfood.

7. Spis frugt:

Frugter er næringsfyldte fødevarer. De er fremragende kilder til vitaminer, mineraler og kostfibre. Frugter er også rige på antioxidanter til reparation af tabte celler. At spise en frugt før måltider kan få dig til at føle dig mæt og hjælpe dig med at indtage mindre mad. At spise en hel frugt er bedre end at drikke juice.

8. Spørg dig selv, om du virkelig ønsker det?

Mange gange er den almindelige fejl, man laver, at ty til unødvendige fristelser. Fancy emballage og nye varer på hylden kan få dig til at købe ting, der kan vende dine sundhedsmål. Brug god tid på at bedømme, om du virkelig vil have denne vare, og hvordan den kan påvirke din vægt.

9. Bevar et madbudget:

Folk ender ofte med at bruge mere på mad end på deres månedlige EMI’er. Mad i flotte restauranter og hypermarkeder er dyrt, især hvis det er eksotiske versioner. Reglen er at fastsætte et stramt budget til mad og kun købe sunde, økonomiske varer. Få den budget kostplan til at tabe sig!

10. Spis sunde ting først:

HVIS du har et køleskab, der er stablet med frisk frugt og et stort stykke kage, hvad skal du først vælge? At spise sunde fødevarer som frugt og grønt kan fylde din mave op, og du har ikke plads til kagen. Planlæg godt for at stable ugens forsyning af måltidsplan for vægttab på et budget.

11. Motion:

Dette er det vigtigste aspekt af et vægttabsprogram. Motion behøver ikke altid at være i dyre fitnesscentre. Du kan tage konditionstræning som at svømme, gå, løbe, jogge og springe over for at tabe dig uden at bruge meget.

Punkter at huske på for hurtigt vægttab:

Nogle af de vigtigste punkter, du skal huske på, før du planlægger et vægttabsprogram, er:

1. Bestemmelse:

det er meget vigtigt at forblive beslutsom. Mange gange bliver vi lokket af at kigge på timeglasfiguren på en model og begynde at træne, slankekure med det samme med at tabe sig. Efter en uge går beslutningen til et kast, og vi er tilbage til det normale. Dette påvirker vores krop negativt, da vi sætter vores krop under kostnedbrud uden grund. Man skal være meget regelmæssig i alt, hvad de laver og ikke bare lade det være i midten. Så før du begynder at udføre nogen aktivitet, uanset om du er udenfor eller hjemme, skal du forberede dig på, at du kommer til at gøre det mindst i 4-6 måneder, for før disse ændringer ikke kan ses.

2. Tålmodighed:

Vi starter, vi udfører øvelserne i en måned, og vi lader det stå imellem lad os sige efter en måned eller to. Hvorfor? Fordi vi ikke kan se ændringer. Dette er hvad der sker med de fleste af pigerne i deres teenageår. Så vær tålmodige damer. Giv din krop tid til at vænne sig til øvelserne. Det vil helt sikkert vise resultater.

3. Træning hver eneste dag:

køb en cd, der viser kardio- og yogaøvelser. Forskellige stjerner som shilpashetty og bipasabasu har deres cd lanceret på markedet for deres seere og fan. De kan købes i enhver musikbutik, da det vil give dig vejledning om, hvordan du starter med, hvilke øvelser du skal gøre. Træning hver eneste dag om morgenen efter afspilning af cd’en. Men spring ikke over at træne. En times træning er vigtig, da intet er let som de siger.

4. Kostregime:

du har et stramt budget. Har ikke råd til en dyr diætist. Bare rolig. En simpel netforskning ville hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal spise og hvad du ikke skal gøre.

  • Start med at rense din krop. Afgiftning om morgenen er afgørende. Start med 2 glas vand eller 1 glas lunkent vand med honning og citron. Det virker vidunderligt.
  • Aftensmaden skal være lige så let som luft. Man bør ikke indtage kulhydrat på det tidspunkt. Bare noget proteinindtag bør gøres. Det fedt, der i sidste ende bliver lagret i vores krop, er det, vi spiser til aftensmad. Så hold det så let som muligt. Inkluder frugt og grønt.
  • Fortsæt med at spise med korte mellemrum. Forkæl dig med frugt, juice og nødder. Kiks som fordøjelse, marieguld kan også indtages.
  • Der må ikke spises mad udefra. Man skal ofre på junks og stegt.

Når du er fast besluttet på at opnå noget, bør penge aldrig være en barriere. Selvom penge kan købe dig godt udstyr og en træner, er mangel på det aldrig en undskyldning for ikke at tabe sig. Vægttab vil kun ske ved selvmotivation og kontrol af sanser. Ved at planlægge dine mål og holde dig til dem, kan du hurtigt blive fit som en fele. Som de siger, kan penge ikke købe dig al lykke. Der er meget du kan gøre uden at bruge en bombe.