Tips til at tabe sig som en model

Hver enkelt af os længes efter den sexede kurvede figur, der kan bringe enhver mand på knæet, får dig til at føle dig ekstremt selvsikker og i øvrigt prale af timeglasset. ‘Jeg har det, derfor flaver jeg med det’- vi vil faktisk efterleve dette citat. En slank perfekt figur får os til at føle os trygge i et værelse fuld af mennesker. Uanset hvad man bærer, begynder det faktisk at passe og komplimentere kroppen.

Modellignende figurer er en drøm for mange, men over vægt og omfangsrige taljer kan fjerne dem fra deres skønhedsmål. Men at få disse kurver er ikke så let og lokkende, som det ser ud til. Man skal lægge en stor indsats for at erhverve. Bestemmelse er bestemt nøglen til succes, da man skal følge et kostregime, uden hvilket der ikke kan opnås noget. Læs videre for at vide, hvordan du taber dig som en model.

Tips til at tabe sig som en model

Model kostplan for at tabe sig:

Modeller følger en god næringsrig plan for at få den flauntværdige figur. Kosten er fra fed, junkfood for at undgå overskydende fedt. For at vide, hvordan modeller taber sig hurtigt, kan du tjekke nedenstående kostplan.

1. Grøntsager:

Grøntsager er en vigtig kilde til næringsstoffer som vitaminer og mineraler. De er fiberrige fødevarer. Det anbefales at indtage mindst 2-3 portioner grøntsager hver dag. Grøntsager kan tages i forskellige former som salater, dampede grøntsager eller grillede grøntsager. Det er bedst at bruge meget lidt eller ingen olie i tilberedningsprocessen. Også at inkludere grønne grøntsager i dit måltid hver dag kan hjælpe kroppen med at fungere godt.

2. Frugt:

Frugter er rige på antioxidanter og er næringsrige. De er fyldt med antioxidanter for at bekæmpe frie radikaler og reducere celleskader. Frugter som bær, æbler, meloner, pærer, grapefrugt er bedst til vægttab. Visse frugter som bananer, mangoer, vaniljesaus, chikoo indeholder imidlertid mange kalorier, og derfor er det bedst at begrænse deres indtag. Det anbefales også at spise frugt end at blande dem i juice eller smoothies for at undgå tab af kostfibre.

3. High Protein- Low Carb Diet:

Protein hjælper med at opbygge muskler. En model som figur kan opnås, når du skærer ned på kulhydrater og øger proteinindholdet. At vælge protein som bælgfrugter, linser, magert kød som kylling, kalkun, æg, fedtfattig græsk yoghurt, havmad osv. Kan give dig flere muskler minus fedtet. Det er bedst at undgå stivelsesholdige fødevarer som kartofler, søde kartofler, ris, hvede osv.,

4. Væsker:

Væsker udgør en vigtig andel i vægttabskosten. At drikke rigeligt med ferskvand er et must for at holde din krop hydreret. Sammen med vand anbefales det at starte dagen med et glas varmt citronvand, efterfulgt af maksimalt tre kopper urtete. Også at tage frugtsaft mellem måltiderne kan reducere appetitten og få dig til at føle dig mæt.

Models træningsplan:

Træning er afgørende for vægttab. Et sundt træningsregime gør dig ikke kun aktiv fysisk, men får dig også til at tabe de ekstra centimeter rundt om livet. Hvis du ønsker at opnå en veltonet model som figur, kan du tjekke følgende træningsplan:

  • At gå er den bedste motionsform. Det anbefales at opnå mindst 10.000 trin om dagen. Iført et fitnessband kan hjælpe dig med at spore dine bevægelser og tilskynde til en vellykket konkurrence om dine mål.
  • Co-Work out er den bedste måde at motivere dig selv på. En sund konkurrence mellem din kreds kan hjælpe dig med at fælde din dovenskab og bevæge dig mod at nå dine mål. Ugentlige målinger er den bedste måde at spore dine fremskridt.
  • Tidlige morgenøvelser som jogging kan hjælpe dig med at holde dig i form. Morgener er det bedste tidspunkt at varme din krop op og få dig til at tabe dig hurtigt.
  • Cardio øvelser som svømning, løb, dans, Zumba og aerobic forbrænder dine kalorier meget hurtigt. Disse intense træninger er obligatoriske for at opnå en model som krop
  • Styrketræning er hemmeligheden bag velbyggede og tonede muskler. Hvis du ønsker at opnå flad mave som modellerne, skal du bruge mindst 30 minutter i styrketræningsprogrammer, især for arme, ben, mavemuskler og ryg.

Vigtige tip til at tabe sig som en model:

Vægttab kræver meget motion i sæt som cardio kombineret med cross -træning og yoga. Hvis en person har fedt på bestemte områder af kroppen, skal de arbejde og fokusere på det. I dag vil vi se på nogle vigtige punkter, som er en forudsætning for at tabe sig.

1. Bestemmelse:

Det er meget vigtigt at forblive beslutsom. Mange gange bliver vi lokket af at kigge på timeglasfiguren på en model og begynde at træne, slankekure med det samme med at tabe sig. Efter en uge går beslutningen til et kast, og vi er tilbage til det normale. Dette påvirker vores krop negativt, da vi sætter vores krop under kostnedbrud uden grund. Man skal være meget regelmæssig i alt, hvad de laver og ikke bare lade det være i midten. Så før du begynder at udføre enhver aktivitet, uanset om du er udenfor eller hjemme, skal du forberede dig på, at du kommer til at gøre det mindst i 4-6 måneder, for før disse ændringer ikke kan ses.

2. Tålmodighed:

Vi starter, vi udfører øvelserne i en måned, og vi lader det stå imellem lad os sige efter en måned eller to. Hvorfor? Fordi vi ikke kan se ændringer. Dette er hvad der sker med de fleste af pigerne i deres teenageår. Så vær tålmodige damer. Giv din krop tid til at vænne sig til øvelserne. Det vil helt sikkert vise resultater.

3. Træning hver eneste dag:

Hvert forbillede, det være sig Deepika Padukone eller Katrina kaif, de træner hver eneste dag, uanset hvilken hektisk deres tidsplan er. Deepika mener, at hvis en film kræver at nå til sættet klokken 6, ville hun sørge for at vågne klokken 5 og komme ind i gymnastiksalen. Du skal ofre din søvn, hvis du vil tabe dig. Intet kommer let som de siger. Træn hver eneste dag i en time.

4. Sig nej til mad udefra:

Man bør følge en diæt, fordi dens 30% motion og 70% den kost, du følger for at tabe sig. Udenfor mad, stegt og opfedende mad er junkfood et strengt nej til dig.

5. Kostregime:

Kostregimet ændrer sig fra krop til krop. Så for en ordentlig kost bør man konsultere en diætist i gymnastiksalen, hvor du træner.

Det grundlæggende i kosten er herunder:

  • Morgenen skal starte med afgiftning og rensning. 2 glas vand religiøst hver dag. Man kan også have 1 glas vand sammen med 1 citron og 1 ske honning. Rensning af kroppen er den vigtigste del. Afføring frigivelse fra kroppen er det vigtigste trin.
  • Aftensmaden skal være lige så let som luft. Man bør ikke indtage kulhydrat på det tidspunkt. Bare noget proteinindtag bør gøres. Det fedt, der i sidste ende bliver lagret i vores krop, er det, vi spiser til aftensmad. Så hold det så let som muligt. Inkluder frugt og grønt.
  • Hvis du følger din kost strengt i løbet af hele ugen, kan man forkæle sig med deres yndlingsretter om søndagen.
  • Bliv ikke sulten. Fortsæt med at spise med korte mellemrum.

At opnå en model som figurer indebærer enorm tålmodighed. Det kan ikke ske natten over, og man skal have et fokuseret, opnåeligt mål. Ordet model er også undertiden forvekslet med ekstremt tynde, anorektiske figurer. Dette er slet ikke sundt og kan have negative virkninger. Selvom du er storbenet, kan du ligne en model ved at smide fedt og arbejde med at tonere dine muskler. Uanset om det er en model eller ej, er det at være fysisk aktiv med krævet udholdenhed og immunitet hemmeligheden bag et sundt liv.