Vægttab: Hvordan hjælper Aloe Vera Juice dig med at tabe dig?

Leder du efter en sund måde at tabe sig på? Aloe vera er en af ​​de planter, der hurtigt har gjort sin plads i skønheds- og sundhedsindustrien. Men vidste du effektiviteten af ​​Aloe vera juice til vægttab? Aloe vera har vitaminer, mineraler, enzymer, sukker, aminosyrer, salicylsyrer, lignin og saponiner, herunder 75 potentielt aktive bestanddele, der hjælper med at tabe de ekstra kilo sundt (1).

Aloe vera juice til vægttab

Aloe vera kaldes Ghritakumari på hindi, Kalabandha på Telugu, Kathalai i Tamil og Kattar Vazha i Malyalam. Denne artikel præsenterer dig fordelene ved at drikke Aloe vera juice til vægttab og potentielle bivirkninger. Læs videre!

Er Aloe Vera god til vægttab ?:

Aloe vera understøtter et godt helbred, da det er fyldt med vigtige næringsstoffer. Det hjælper dig også med vægtkontrol, da det også er et kraftcenter for flere antioxidanter som flavonoider og polyfenoler (2).

Aloe vera hjælper med at sænke kolesteroltalet, især triglycerider, der understøtter vægttab, der indeholder mange vigtige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer (3).

Vigtigste fordele ved Aloe Vera:

Lad os gå igennem det følgende afsnit for at kende fordelene ved forbrug af Aloe vera juice, der fremmer naturligt vægttab:

1. Afgiftningsmiddel:

At holde dig hydreret er nøglen til at opretholde en sund krop, især efter en træning. Da 99% af Aloe vera består af vand, kan det holde din krop hydreret naturligt.

Ifølge en italiensk undersøgelse er Aloe vera juice meget effektiv til at skylle toksiner og affald ud af din krop (4). Derudover forbedrer den hepatobeskyttende aktivitet af Aloe vera juice yderligere afgiftningsprocessen i din krop ved at øge leverens funktionalitet (5).

Forbrug af Aloe vera juice hjælper med at øge funktionen af ​​dine nyrer og opretholde en sund kropsvægtbalance ved at fjerne toksiner i form af urin.

2. Øger stofskiftet:

En af de betydelige fordele ved at drikke aloe vera juice til vægttab er, at det hjælper med at øge antallet af kalorier, du forbrænder i løbet af dagen ved at øge dit stofskifte.

Administration af tørret aloe vera gel til rotter på en fedtholdig kost har øget antallet af kalorier, de forbrændte, og derved reduceret akkumulering af kropsfedt i en 90-dages undersøgelse (6).

I en anden dyreforsøg forhindrer indtagelse af aloe vera ophobning af mavefedt ved at påvirke kroppens fedt- og sukkermetabolisme (7). Men mere forskning er nødvendig for at bestemme de gavnlige virkninger af aloe vera på mennesker.

3. Naturligt afføringsmiddel:

Forkert fordøjelsessundhed er en af ​​grundene til, at det kan resultere i vægtforøgelse. At drikke aloe vera juice er effektivt til vægttab og en passende løsning til at håndtere kronisk forstoppelse.

Aloe vera har en phenolforbindelse kaldet anthraquinoner, der kan håndtere problemet fra rødderne. Disse forbindelser gør denne rod til et naturligt afføringsmiddel, der gør dine afføring glattere ved at frigøre dit fordøjelsessystem for indtaget toksiner (8).

4. Lavt kalorieindhold:

Vi er alle på jagt efter drikkevarer, der lindrer vores tørst uden at tilføje for mange kalorier. Aloe vera juice er ekstremt lavt i kalorier og hjælper derfor med vægttab. En kop portion Aloe vera juice indeholder kun 15 kalorier uden at skulle gå på kompromis med nogen ernæringsmæssige komponenter. For at dæmpe appetitten skal du indtage aloe vera juice før måltider, og det resulterer i et sundt vægttab.

5. Bekæmper vandretention:

Vandophobning er en af ​​hovedårsagerne til, at mange af os har øget vægten. Aloe vera juice er en ideel løsning til bekæmpelse af vandets vægt, fordi det er et naturligt afføringsmiddel. Selvom Aloe vera er født, er det bedst ikke at overskride den mængde, du indtager, da det kan forårsage bivirkninger.

6. Kan understøtte blodsukkerkontrol:

Aloe vera juice har næringsstoffer som chrom, magnesium, mangan og zink for at forbedre insulineffektiviteten. Derudover er der ifølge foreløbig forskning en forbedring af blodsukkerniveauet med aloe vera juice (9). Imidlertid er mere forskning nødvendig for at bevise dens sikkerhed i denne henseende.

Sådan forbruges Aloe Vera Juice til vægttab:

Flere mærker på markedet tilbyder færdige versioner af Aloe vera geler eller juicer til forbrug. Vi præsenterer dig for nogle enkle opskrifter, der hjælper dig med at forberede forskellige versioner af aloe vera juice til vægttab i dit hjem..

1. Fortyndet eller almindelig Aloe Vera Juice:

Fortyndet aloe vera juice fungerer som en fremragende fedtforbrændende drink og kan have en lidt bitter smag. Stimuler dit fordøjelsessystem ved at drikke dette aloe vera -vand til vægttab hver morgen på tom mave.

Ingredienser:
 • To spsk Aloe vera gel.
 • Et glas vand.
Sådan forbereder du:
 • Fjern frisk aloe vera gel fra bladet og tilsæt det til blenderen.
 • Tilsæt vand og blend dem grundigt.
 • Hæld det i et glas og spiser det med det samme.
 • Drik denne sammensætning en gang om dagen for effektive resultater.

2. Aloe Vera Gel:

Selvom aloe vera gel er let tilgængelig på markedet, er den fyldt med konserveringsmidler. Så forbered en frisk aloe vera gel til dig selv ved hjælp af friske stilke. Du kan køle denne gel i en uge eller to. Sådan kan du ekstrahere aloe vera gel til vægttab:

Ingredienser:
 • En stor Aloe vera stilk.
Sådan forbereder du:
 • Skær forsigtigt bladet med en kniv.
 • Hvis der er en gul eller grøn farve væske i bladet, lad det flyde ud et stykke tid.
 • Vask forsigtigt stilken.
 • Lav en vandret slids i midten.
 • Skrab forsigtigt gelen fra bladet med en ske.
 • Sørg for, at der ikke er spor af svær ved at vaske gelen med vand.
 • Stil gelen på køl efter opbevaring i en ren glasbeholder.

3. Aloe Vera og citronsaft:

Aloe vera hjælper med at rense din krop for toksiner på grund af dets afgiftende egenskaber. Antioxidanterne i citronsaft hjælper med hurtigt vægttab. Kombinationen af ​​disse to ingredienser holder din afføring glat og sund ved at rense dine tarme.

Ingredienser:
 • To spsk Aloe vera gel.
 • Et glas vand.
 • En spsk citronsaft.
Sådan forbereder du:
 • Tilsæt vand og gel til blenderen og blend dem grundigt.
 • Fjern eventuelle klumper og si saften.
 • Tilsæt citronsaft og bland det godt.
 • Drik denne sammensætning en gang om dagen for effektive resultater.

4. Aloe Vera og honningjuice:

Mange føler måske ikke, at Aloe vera er velsmagende på grund af dens ubehagelige smag; hvis du er en af ​​dem, vil tilsætning af honning forbedre smagen og tilbyde yderligere sundhedsmæssige fordele. Denne sammensætning giver energi til din krop, styrker dit immunsystem og er en af ​​de bedste aloe vera -drikkevarer til vægttab.

Ingredienser:
 • To spsk aloe vera gel.
 • Et glas vand.
 • En spsk honning.
Sådan forbereder du:
 • Læg aloe gel og vand og blend dem grundigt.
 • Hæld det i et glas og tilsæt honning.
 • Kombiner indholdet og drik det frisk.
 • Drik denne sammensætning en gang om dagen for effektive resultater.

Bivirkninger:

Selvom aloe vera er meget gavnligt for en sund vedligeholdelse af vores krop, kan det forårsage nogle bivirkninger, når det indtages for store mængder. Lad os vide, hvad disse effekter kan være:

 • Aloe vera fungerer som et vanddrivende middel, da det er et naturligt afføringsmiddel, der er effektivt til vægttab. Men på sigt kan det føre til kaliummangel.
 • Undgå indtagelse af aloe vera, hvis du er gravid eller ammer, fordi det kan være farligt.
 • Aloe vera kan have allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Hold øje med diarré, mavekramper, rød urin eller forstærket forstoppelse.
 • Det er bedst at undgå Aloe vera juice, hvis du tidligere har haft nyreproblemer.
 • Når det tages i overskud, kan aloe vera juice føre til forstoppelse på grund af dets afførende virkning. Derudover kan det forårsage diarré, elektrolytubalancer og muskelsvaghed hos nogle mennesker.
 • Hvis du har leverproblemer, skal du sørge for at tage aloe vera i moderate mængder, fordi det kan forårsage skade og toksicitet i leveren, hvis det indtages for meget.
 • Hvis du tager medicin mod eksisterende medicinske tilstande, skal du kontakte en læge, før du indtager Aloe vera juice.

Selvom Aloe vera gel og juice har de samme fordele, er væsken let at indtage og bære rundt. Der er meget forskning, der understøtter de gavnlige virkninger af aloe vera juice til vægttab. Men hvis du kombinerer aloe vera juice med den korrekte træningsrutine, bliver resultaterne mere effektive. Hvis du er i tvivl om virkningerne, skal du tale med din læge, inden du inkorporerer aloe vera juice i din daglige rutine. Glem heller ikke at give os besked, hvis du fandt denne artikel nyttig.

Aloe Vera til vægttab

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad skal du huske på, når du køber aloe vera juice fra markedet?

Svar: Farvet aloe vera juice kan have anthraquinoner, som kan forårsage bivirkninger, så prøv at vælge renset og misfarvet aloe vera juice. Derfor, hvis du køber aloe vera juice, skal du huske på følgende ting:

 • Kontroller, om det er testet for sikkerhed.
 • Affarvet.
 • Renset.
 • Økologisk.

2. Er forbruget af Aloe vera juice godt for hudens sundhed?

Svar: Selvom der er behov for mere forskning i denne henseende, forbedres din huds sundhed ifølge anekdotiske beviser betydeligt med forbruget af aloe vera juice. Men med den eksterne anvendelse af Aloe vera gel kan du behandle hudsygdomme som psoriasis og eksem på grund af dets antibakterielle egenskaber.

3. Er aloe vera juice sikkert at indtage for alle?

Svar: Forbruget af Aloe vera juice er sikkert, så længe forberedelsen er gjort rigtigt. Men hvis du har allerede eksisterende medicinske tilstande, gravid eller ammer, skal du kontakte din læge, før du tilføjer Aloe vera til din kost for at undgå reaktioner.