Upeat pinnasängyt ilahduttavat jokaista pienintä

Fantastic pinnasängyt perustaa pojat punainen lopettaa ajamisen

Upeita autoja lapsille: kurpitsanmuotoiset sängyt ja kilpa-autot

Jos minulla olisi mahdollisuus suunnitella huoneeni yksin kasvavani, kaikki ideat todennäköisesti kiertyisivät Arielin sadun ympärillä. Haluaisin vedenalaisen teeman, jossa on runsaasti sinisiä kuvioita ja seinämaalaus, joka jäljitteli veden värinää.

Se oli unelmieni huone ja olen varma, että lapsillani on oma. Sen sijaan, että miettisit, mikä on heidän suosikki koristeensa, lue tämän päivän artikkeli ja valitse sänky, joka on kaikkea muuta kuin yleinen.

Upeat lasten vuoteet – päätä teema

Upeat lastensängyt viivat geometrisesti

Futuristinen lastentarha voi inspiroida jokaista pientä

futuristinen sisustus upeat lasten sängyt

Ennen kuin pääsemme melko hienoihin esimerkkeihin, katsotaan ensin joitain esimerkkejä, joissa perinteinen yhdistyy luovuuteen.

Jos et halua ryhtyä rohkeampaan sänkyyn, lapset rakastavat myös sänkyjä, joissa on tämänkaltaisia ​​teemoja.

Avaruusalus teleskoopilla on yksi hienoimmista makuuhuoneideoista, joita olen tähän mennessä nähnyt. Tämä sänky näyttää siltä, ​​että se otettiin juuri NASAn päämajasta. Tämä sopii epäilemättä lapselle, joka haluaa jonain päivänä tulla kosmonautiksi.

Autoteemat pienille supersankareille

batman fantastinen pinnasänky keltainen musta pojat

Jos lapsesi pyytävät sinua ostamaan Batmobilea syntymäpäiväänsä, he voivat täyttää tarpeensa alla olevan sängyn avulla. Alkuperäinen on kopioitu täällä. Se on paras valinta kaikille pienille lapsille, jotka haaveilevat rikollisuuden torjumisesta. Batman itsekin varmasti pärjää tässä.

Tässä näemme kuorma -auton muotoisen sängyn. Mukava ja tilava, se on oikean kokoinen kasvavalle lapselle, joka on nälkäinen toimintaurheiluun. Sängyn pyörät lisäävät ylimääräistä WOW -tekijää.

Se on paras neljällä pyörällä

pyörät auto Fantastic pinnasängyt kaunis taiteellisesti fantastinen

Pitääkö kukaan kurpitsavaunusta??

vaunu tyttö unenomainen Fantastic pinnasängyt

On lähes varmaa, että tytöt eivät arvosta kilpa -autoa. Mutta entä hevoskärry, joka täyttää heidän tarpeensa? Se voi olla Tuhkimo sekä toinen kuninkaallinen vuode, joka lisää satukokemusta.

Pikkuprinsessat rakastavat tätä sänkyä

vaaleanpunainen vaalea moderni pinnasänky dia tyttö

Haluatko jotain vähemmän ylellistä ja todella sopivaa kodin moderniin sisustukseen? Ehkä myös katkaistu henkilöauto tulee olemaan hitti.

Tämä vaaleanpunainen puinen sänky herättää kaikkien ihmisten huomion, jotka pitävät luovista ratkaisuista. Joten tytöllä on mahdollisuus nukkua ja saada todella laaja alue.

Kaikentyyppiset kuljetukset

sisäänrakennettu itämainen Fantastic pinnasängyt pyörät portaat

Haluatko hypätä vanhanaikaiseen pikajunaan päästäksesi Dreamlandiin? Voitteko kuvitella mitään mukavampaa kuin veturivuode lapsille? Sänky on integroitu seinään, mikä luo käytännöllisen mukavuuden. Kuninkaalliset verhot ja klassinen aristokraattinen muotoilu, joka on suunniteltu tarkasti yksityiskohtiin, vaikuttavat myös viehättävään ulkonäköön.

Maagisella matolla lentäminen voi olla todella väsyttävää. Mutta tämä ei koske tämänkaltaista arabialaista aavikon keidas, joka mielestäni on romanttinen lepopaikka.

Huoneessa on myös kultainen vuode, joka on suunniteltu täydellisesti.

Alakerran huoneessa on koottu kaikki pieniä unelmoijia kiehtova asia

itämainen pehmeä rakenne pinnasänky leposänky

Ennen kuin maagiset vaunut osuivat paikalle, siellä oli vaunuja ja kuormia pyöriä. Ensi silmäyksellä ne näyttävät erittäin alkuperäisiltä. Nämä maaseudun sängyt edustavat parhaita vaihtoehtoja ja ovat sekä mukavia että viihtyisiä.

Iloinen, eklektinen asuinilmapiiri

vilkas iloinen lastenhuoneen muotoilu pinnasänky

Kuumat pyörät liikkeessä

socal urakoitsija portaat moottori Fantastic lasten sängyt

Kilpa -auton sängyt ovat ehdottomasti mukana. Ne ovat tyylikkäitä ja liikkuvat erittäin nopeasti. Nämä kaikki ovat ominaisuuksia, joista pienet lapset nauttivat. Ehkä on aika antaa huoneilleen muutama pyörä, polttoainetta ja roskaa.

Minkä kilpa -auton haluat valita?

kuljettajakokoelma saksalaisia ​​huonekaluja

Sopii tuleville kilpa -ajajille

kompakti fantastinen pinnasänky punainen auto pojat peli

Englantilaiseen elämäntapaan

brittiläinen elävä tyyli lippu pinnasänky