14 bedste yogastillinger til glødende hud og ansigt

Ikke alene gør Yoga dit sind mere aktivt og åbent, men det giver dig også mulighed for at få en god, tonet krop. Dette øger også blodgennemstrømningen og skyller vores kropstoksiner ud. Yoga praksis vil styrke din kerne og hjælpe med at forbedre din immunitet. Du kan også lave yoga for glødende hud. Luftforurening, UV -stråler, svingende vejr og din krops hormonelle ubalance tager hårdt på din hud. Det får dig til at se kedelig og usund ud. På markedet lover flere cremer og lotioner at bringe den glødende hud tilbage, men vi ved alle, hvor effektive disse cremer er, og hvis du ved at dyrke yoga kan få en sund, glødende hud naturligt, hvorfor skulle du så gerne gå til noget dyrt? hudbehandlinger? Der er mange yogastillinger til glødende hud. Derfor, for at få en lysende glødende hud, læs videre for at forstå yogaen til en lys hudfarve.

Bedste yogastillinger til glødende hud og ansigt

Leder du efter Yoga til glødende hud? Her er fantastiske yoga -asanas til glødende hud og yoga til hudblegning. Disse positurer har mange andre fordele end at få huden til at gløde.

For at få en smuk og glødende hud har vi alle brug for at lave nogle hudyoga -asanas. Det har været praktiseret i flere år og er kendt for at give strålende resultater. Hvis du leder efter nogle yogastillinger til glødende hud og glødende ansigt, har vi udarbejdet en lille guide lige til dig.

Effektiv yoga til glødende hud og ansigt:

Der er flere yogastillinger for at få en sund og lys hud, men her nævner vi nogle enkle og bedste yoga til glødende hud og ansigt.

1. Åndedrætsøvelse (Pranayama):

Åndedrætsøvelse (Pranayama

For at lave vejrtrækning yoga for glødende hud, her er trin af yoga til glødende hud. Sid først på gulvet, og kryds dine ben. Hold ryggen lige og træk vejret normalt. Nu kan du trække vejret dybt ind ved hjælp af begge dine næsebor. Tæl til ti. Hold vejret. Tæl i yderligere ti sekunder, og slip derefter. Du kan udføre denne øvelse i fem minutter. Sådan gør du ansigtsyoga til lys hud.

2. Headstand Pose:

Headstand Pose

For at gøre denne simple Yoga til glødende hovedstand, skal du holde en yogamåtte på gulvet og sidde på den i en nedknælet stilling. Før derefter dine hænder til hovedet med albuerne på jorden og håndfladerne i indgreb. Tag et par vejrtrækninger og løft din krop til en bjerglignende position. Herefter løftes det ene ben langsomt og naturligt også det andet. Gør dette kun med professionel hjælp.

3. Ligpose:

Ligpose

For at lave Corpse Pose eller Savasana kan du ligge på gulvet fladt med lukkede øjne. Fjern alle negative tanker og slap af permanent. Stå nu op lige med dine ben fra hinanden og tag ti hurtige vejrtrækninger med dit ansigt dækket med dine hænder. Gnid huden på dine øjne, ansigt og pande, og tag ti vejrtrækninger igen. Gnid derefter dit ansigt med fingrene og træk vejret ordentligt igen. Dette er en glimrende yoga til en sund krop og glødende hud. Dette er fantastisk ansigtsyoga til glødende hud

4. Surya Namaskar:

Surya Namaskar

Surya Namaskar har omkring 12 forskellige positurer og er en fantastisk afslapningsøvelse. Det fjerner al stress og toksiner fra din krop og giver en naturlig glød til din hud til sidst. Surya Namaskar er også gavnlig for kvinder. På denne måde kan du lave yoga for glødende hud med træning. Dette er også god yoga til kropsform og hudglød.

5. Skulderstandsstilling:

Skulderstativ Pose

Her er en anden fremragende ansigtsyoga -øvelser til glødende hud og til kropsform. Shoulder Stand er også kendt som Sarvangasana. Det er en ShilpaShetty Yoga til glødende hud. Det involverer hele kroppen. Derfor har det fået dette navn. Posen er ikke særlig let at gøre og kræver, at hele din krop står. Gør dette efter råd fra en ekspert.

Denne yoga for en sund krop og glødende hud ligner stort set hovedstanden, men det er en skulderstativstilling og er til at få en sund, ungdommelig og glødende hud og ansigt. For at udføre denne kropsholdning skal du holde din ryg lige, mens du bringer dine ben opad og dit hoved i den modsatte retning, og der vil være et intens pres på skuldrene. Folk, der opretholder en ordentlig kost og ikke har maveproblemer, udfører denne asana problemfrit.

Skulderstativ Pose 2

For at udføre denne avancerede og traditionelle yogastilling og for at få en glødende hud med yoga, skal du først ligge ned og holde kroppen ved lige. Bring derefter langsomt den del af kroppen, der starter fra taljen til fødderne opad. Støt ryggen og underkroppen ved hjælp af håndflader og albuer. Dette er en glimrende yogastilling og har masser af andre fordele end hud, hvis du kan holde kroppen i skulderstanden i et stykke tid. Dette er sandsynligvis en af ​​de mest udførte yoga til et glødende ansigt.

6. Twisted Sitting Pose:

Twisted Sitting Pose

The Twisted Seated Pose er Yoga til glødende hud og sundt hår. For at gøre den snoede siddende pose sidde på måtten på tværs af benene med dine hænder udstrakt til siderne. Træk vejret dybt og flyt din venstre hånd på dit højre lår og vrid din torso. Ånd ud, mens du vender din krop. Hold i tredive sekunder, og gør derefter det samme på venstre side.

Se mere:Yoga for godt hår

7. Dhanurasana:

Dhanurasana

hvordan glød hud ved yoga? For at udføre buen skal du ligge på maven med hænderne ved din side. Dine håndflader skal vende opad. Bøj dine knæ og bring dine hæle til din bagdel. Nu kan du tage dine hænder og holde dine ankler. Prøv at trække i dem, så hele din torso stiger. Din krop vil nu ligne en bue. Træk dog vejret meget normalt nu. Sådan får du glødende hud ved yoga.

8. Plovstilling:

Plov Pose

Læg dig på yogamåtten med armene ved din side. Løft nu benene på en sådan måde, at der dannes en ret vinkel mellem din øvre og nedre torso. Løft nu langsomt dine hofter fra gulvet og balancér dig selv med dine hænder. Fortsæt med at hæve dem på en sådan måde, indtil dine ben rører gulvet ud over dit hoved. Nu skal det ligne en bue. Træk vejret normalt og hold derefter denne pose i femten sekunder og vende tilbage til normal position.

9. Børnestilling:

Barnepose

For at udføre barnet, skal du sidde i en knælende stilling, men dine balder mod dine hæle, mens du begynder at strække din krop ned og fremad. I denne position hviler dine arme på gulvet og din mave på dine lår. Hvil derefter panden på måtten. Gør denne asana i fem minutter for at få en sund og glødende hud.

10. Marichyasana:

Marichyasana

Betydningen af ​​ordet “mariachi” er “lysstråler”. Sage position yoga holdning er temmelig populær blandt kvinder på grund af dens største fordel.

For at udføre denne yoga bliver du nødt til at sidde på gulvet eller en flad overflade og strække dine ben. Bøj nu dit højre knæ på en sådan måde, at tæerne forbliver flade til jorden, men de forbliver tæt på bækkenet. Nu bring det venstre knæ tæt på brystet – en ting du skal sørge for, at tæerne forbliver opad.

Hold din rygsøjle lige og stærk, og stræk begge dine arme på hver side. Tag dybe indåndinger, og vrid din overkrop langsomt fra taljen til venstre. Nu vikle armene og langsomt bøjet knæet og holde lidt pres dem, så de forbliver oprejst. Almindelig vejrtrækning under denne særlige stilling vil hjælpe dig på forskellige måder.

En anden ting, du skal sørge for, er, at dit hoved vender mod venstre og dine skuldre vender i den modsatte retning. Bevar den samme position i et stykke tid for at få ordentlige yogafordele for huden fra denne Yoga til huden. At udføre denne kropsholdning dagligt om morgenen vil helt sikkert give dig en glødende hud.

Se mere: Yogaøvelser for at øge højden

11. Cobra -stillingen:

Cobra -stillingen

Denne kropsholdning åbner brystet og reducerer tryk, spændinger og træthed. Denne kropsholdning vil give dine organer passende mængder ilt og vil også øge din levetid. For at gøre denne asana bliver du nødt til at lægge dig på din mave, derefter med hjælp af armene langsomt strække overkroppen opad ved at tvinge hovedet mod loftet. Håndfladerne skal vende mod jorden. Dette er en af ​​de bedste yogaøvelser til glødende hud.

12. The Camel Yoga Pose:

The Camel Yoga Pose

For at gøre kamelyoga -stillingen skal du først knæle og bøje ryggen på en sådan måde, at dine håndflader rører ved fødderne. Dette er en af ​​de populære yogastillinger til glødende og lys hud.

13. Triangle Yoga Pose:

Triangle Yoga Pose

Triangle Yoga Pose er en af ​​de bedste yogastillinger, der gav sind og krop støtte. Det giver ro i sindet og slapper af i kroppen. Dette er populært kendt som en af ​​de mest succesfulde yoga til lys hud. En masse tung vejrtrækning bør ledsage denne Yoga for at få det bedste ud af denne teknik.

14. Vindlindrende yogastilling:

Den vindaflastende yogastilling

Sig hej til en af ​​de mest effektive yoga til lys hud. Den vindaflastende yogastilling strækker musklerne korrekt og bruges ofte til at komme væk fra en skade. Denne kropsholdning er kendt for sin mest populære fordel, som er hudglød. Mens du laver denne pose, skal du være opmærksom på dit åndedrag og drage fordel af fordelen ved Yoga og Pranayam til glødende hud.

Håber disse yogastillinger til glødende hud var nyttige for jer alle! Efterlad dine forslag og feedback.

Ved at integrere disse yogastillinger til glødende hud i din daglige rutine, vil du ikke kun forbedre din huds udseende, men også styrke dine muskler og slappe af dit sind. Omfavn yoga og bring positivitet til dit liv og nyd de mange gavnlige aspekter af det. Vi håber, at du kunne lide vores artikel om Yoga til lys hud og glød. Vil du have, at vi deler oplysninger om et emne efter eget valg? Hvis ja, så del din feedback og et emne af din interesse i kommentarfeltet herunder.