Acro Yoga Asanas og fordele

Yoga har rørt flere liv over hele kloden. Acro yoga er en praksis, der er blevet opdaget for nylig. Som navnet antyder, er det en unik blanding af akrobatik og yoga. Det indser, hvordan yoga og akrobatik supplerer hinanden og udnytter dette aspekt til at skabe en særlig form for partneryoga.

Acro Yoga Asanas og fordele

Det har to store skoler – Acro yoga Inc., som blev skabt af Jason Nemer og Jenny Klein i Californien og Acro yoga Montreal, som blev startet i 2001 af Jessie Goldberg og Eugene Poku. Førstnævnte udnytter visdom inden for akrobatik, yoga samt forskellige helbredende kunst, herunder thaimassage. Sidstnævnte kombinerer på den anden side akrobatik og yoga med forskellige danseforestillinger.

Acro yoga Inc. har tre hovedkomponenter. Disse er Solar Acrobatic Practices, Lunar Healing Arts Practices og Yogic Practices.

Solar akrobatisk praksis omfatter undervisning af disciplens akrobatiske bevægelser, der indskyder tillid og sjælsstyrke. Partnerakrobatik er en praksis, der er lige så meget baseret på tillid som på praksis og dygtighed. De forskellige hold, hovedstande, håndstande og lifte kræver fuld tillid til din partner med din mest værdifulde besiddelse, din krop. Således hjælper akrobatisk praksis dig med at stole på andre og også få dem til at stole bedre på dig.

Denne praksis styrker også ånden i teamwork. De fungerer som byggesten for din krops styrke. Rutinemæssige øvelser som Push ups, down dog push ups, maveøvelser og partner condition øvelser hjælper med at styrke dine muskler og forberede dig på yderligere mere strenge rutiner. Denne praksis har tre hovedmål – basen eller at lære dig rudimentær akrobatik, flyer eller lære dig at stole på dansetræk, der giver dig mulighed for at flyve og spotteren, der hjælper dig med at opnå ovenstående sikkert.

Lunar Healing arts omfatter viden om massage og deres helbredende kræfter og partneryoga. Massage har været kendt for deres forfriskende og afslappende egenskaber. Dog kan massage bruges til at balancere vores kroppe og igen helbrede den. Partner yoga omfatter at bruge hinandens vægt, åndedrag og ånd til at afbalancere ens egen. Det gør brug af tyngdekraft, følsomhed, kærlig venlighed, følelse og frigivelse og påskynder også tillid.

Yogapraksis fungerer som det manglende led, der forbinder solakrobatik og månehealende kunst. Yoga som vi alle ved er mere end bare et sæt øvelser, det er en livsstil. Øvelse af yoga hjælper os med at kende os selv bedre. Det hjælper os med at låse op for vores skjulte kræfter. Mens solakrobatik handler mere om tillid mellem partnere og ved at bruge dine styrker til at afsløre de andres, hjælper yoga praksis dig med at kende dig selv. Yoga tilskynder ydmyghed, dedikation og hengivenhed.

Acro yoga praktiseres i lokalsamfund. Når du forbedrer og når højere niveauer, modtager du certifikater, der markerer dine fremskridt! Det er et system baseret på en delikat balance mellem at modtage og give og styrke og følsomhed

Acro yogas Montreal -sekt så sin oprettelse i Special Blend -rundvisningen i Eugene Poku og Jessie Goldberg, da de indså, at forbindelserne mellem yoga og akrobatik gik langt dybere end en konsekvens af principper.

Så de kombinerede de forskellige bandhas (interne låse) dristi (blik) ujiay åndedrag (lød åndedrag) og vinyasa flow, med forskellige danseformer som moderne, jazz, ballet, improvisation og maskearbejde. Yoga og akrobatik fremmede en tillid til sig selv såvel som sin partner, der er afgørende for al slags dans. Da Eugene og Jessie så dette, opdagede de essensen af ​​Acro yoga.

Acro yoga Montreals mandat er, at “Ligesom b-boying vil Acro Yoga blive en holdning og livsstil-ikke bare trin eller former, men en stadigt skiftende kamæleon, der tilpasser sig udøveren og deres miljø.”

acro yoga


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80