Adho Mukha Vrksasana (håndstandsstilling) – Sådan gør du og fordele

Der er nogle, der foretrækker morgenløb med vandflasker og de dampende aftengymnastiksessioner, og så er der de andre slags, der foretrækker en morgenmåtte spredt foran den åbne altan og gennem en række vendinger, der i det væsentlige er samlet med reguleret vejrtrækning, opnår deres kropsbalance og mental ro. En stor del af yogaregimet bruges på at arbejde din krop gennem en rolig og samlet proces og startede derfor den brande, der nu er en eminent del af kropspleje. Der er en bred vifte af yogaøvelser til rådighed, netop denne kaldes Adho Mukha Vrksasana eller den klassiske håndstandsstilling.

Hvordan gør vi det?

Adho Mukha Vrksasana (håndstand Pose

Denne kropsholdning er i det væsentlige en fuld håndstand, som for begyndere måske ikke er en let prøvelse. Det er af allerstørste betydning, at du forstår kompleksiteten af ​​posen og uden at opgive den øve din ufuldkommenhed til perfektion. Med praksis vil dette være lige så let som alle andre, du kender.

3 For begyndere vil du måske for begyndere vælge et sødt sted et sted nær en væg, der kan understøtte din balance. Vend tilbage til væggen, kom ned i alle dine fire og kom til den nedadgående hundestilling. På dette tidspunkt skal dine håndflader presses til jorden forberedt på at tage kroppens vægt. Skulderen skal udvides for at udjævne vægten. Nu skal du bøje knæene og øve humle, før du stiver dig op til en omvendt opretstående stilling. Inden støtten skal du sørge for, at dine arme er lige adskilte for at afbalancere vægten.

De første par gange er altid de værste, da du mister balancen eller opbygger din selvtillid. Væggen og på dette tidspunkt kan hjælpe dig, men når du er en professionel, har du måske ikke engang brug for hjælp i nærheden. Når du har formået at gå helt op, skal du rette din krop op, men ikke for stærkt. Lås positionen med nogle dybe vejrtrækninger i nogle sekunder, der sandsynligvis går i et minut, når du er vant til det. Slip langsomt stillingen efter dette og gå let tilbage til den nedadgående hundestilling.

Hvordan hjælper det os?

Adho Mukha Vrksasana 1

Den første til mange liste er kropskoordination, som kan udledes af denne øvelse. Mennesker, der lider af problemer med kropsbalance, synes måske, at dette er en rigtig solid løsning på problemet. Når du først begynder at bevare den omvendte holdning, vil din kropskoordination perfekt af sig selv.

Det bankende hjerte kan nu ikke længere være i fare med denne yoga til din redning. Mens du trækker vejret på hovedet, er der en enorm mængde blodgennemstrømning, der styrter mod dit hjerte, og åbner arterierne og ventriklerne, der sætter dem igennem en kraftig runde med dunker. Dette er dybest set en løbetur for hjertet, sundt og i top af sin fart.

Kroppens fleksibilitet kan opnås ved at udføre denne asana over tid. Ofte efter et par måneder ville du indse, hvor let fleksible dine engang hårde fibre er. Balancering af din krop på din hånd har hjulpet de genstridige sener til at frigive sig og derved reducere muskelstivhed.

Vægttab kan holdes i skak med denne yoga, da dette er en form for strækøvelse, hvor du strækker dine mavemuskler og sætter dem i en tryksituation, når du balancerer din underkrop. Dette er en gennemprøvet fedtforbrændingsmetode parret med dyb vejrtrækning.

Yoga har altid været relateret til ro i sindet og er en dokumenteret måde at slippe depression og irritabilitet på. En tung uge kan gøres op med nogle weekendmorgenstands.