Anjaneyasana (Crescent Moon Pose) – Sådan gør du og fordele

Vores hverdag er ikke kun travl, men også fyldt med stress. At dyrke yoga viser sig ikke at være gavnligt for dit helbred, men giver også ro i dit sind. Det revitaliserer ikke kun din krop, men holder dig også frisk og energisk hele dagen. Anjaneyasana, mest kendt som halvmåne er meget almindelig blandt mennesker, der er til sportsaktiviteter.

Hvis du vil forbedre dine løbeevner, så begynd at øve Anjaneyasana fra i dag. Navnet Anjaneyasana stammer fra ordet “Anjani”, der var mor til herren Hanuman. Dette er grunden til, at nogle gange folk også kalder det Hanuman Pose. Nedenfor er de trin, hvor du nemt kan gøre Anjaneyasana.

Anjaneyasana (halvmåne) Hvordan man gør og fordele

Sådan gør du Anjaneyasana:

1. Læg en måtte på gulvet. Stå nu lige på måtten. Efter at have stået lige, skal du bare løsne din krop og gå i bjergstilling.

2. Bøj nu langsomt din krop i adho mukha svansana (hund nedadvendt).

3. Start forsigtigt din venstre fod fremad på en sådan måde, at den placeres mellem dine hænder.

4. Begynd nu at sænke dit højre ben, men sørg for at det er lige. Undgå at bøje den. Hvis du kan se det i spejlet, skal det være i skrå linje. Lad dit højre ben hvile på gulvet.

5. Begynd nu langsomt at løfte dine hænder op i luften. Stræk så meget som du kan. Mens du strækker dig, skal du også prøve at holde fingrene fra hinanden.

6. Mens du strækker dig, skal du også prøve at strække dine arme. Du kan se, at mens du strækker dine arme, kan brystet automatisk bule ud.

7. Hold dit ansigt i opadgående position, vendt mod himlen.

8. Efter at have sat dig selv i denne position, skal du bare prøve at sænke din krop meget lidt fra hofterne.

9. Bliv i denne position i cirka et minut eller to, og begynd derefter langsomt at frigive din krop.

10. Slip først dine hænder og vær forsigtig, når du slipper, ikke have travlt, ellers kan du bare skade dig selv.

11. Sørg for at gøre denne asana også med den anden side

At dyrke Anjaneyasana -positur kan ikke kun forlænge, ​​men også styrke hele din krop. Men mange mennesker gør ikke denne stilling i korrekt justering. Hvis opstillingen af ​​posen ikke er korrekt, kan det ikke gavne praktiserende læge. Mennesker, der står over for hjerte- og forhøjede blodproblemer, bør undgå denne særlige stilling.

Hvis du har en form for medicinsk skade eller rygmarvsskade, skal du kontakte en læge for denne stilling. Prøv at lave denne pose 5-6 gange om dagen. Det hjælper med at genoprette din energi og reducere træthed.

Fordele ved Anjaneyasana:

Hver asana har sin egen fordel. Det er op til dig at vælge, hvilken asana der passer bedst til din krop. Anjaneyasana er enhver god asana for enhver menneskelig krop. Det hjælper med at opretholde en perfekt kropsholdning.

Det hjælper også med at strække dine arme, skuldre, ben og hofter. Det hjælper også med hurtigere blodcirkulation. Desuden, hvis du inkluderer denne positur på din daglige aktivitetsliste, skal du muligvis aldrig møde nogen form for smerter i knæets skulder eller mave.

Anjaneyasana øger også fleksibiliteten og udrydder stivheden fra din krop. Så at øve denne særlige asana regelmæssigt vil helt hæve alle slags sygdomme og holde dig fuldstændig rask og sund. Så uden at tænke start denne asana fra i dag. Men sørg for at du øver denne pose i de tidlige morgentimer. Det vil ikke kun forynge dit liv, men også tilføre friskhed i din krop.