Ayurveda Yoga Asanas og fordele

Ayurveda er fuldstændig videnskabelig, og dette område refererer hovedsageligt til helbredelse af en persons lidelse gennem naturlig behandling. Det betyder, at i stedet for at indtage tabletter eller anden medicin, vedtages en naturlig procedure. forskellige slags blade og juicer bruges til at behandle personen. Det var oprindeligt en gammel praksis og har mistet sin relevans i de seneste dage, men denne videnskabelige metode har igen fået sin betydning. Det blev udviklet som en disciplin, hvor personen denne metode først prøves og eksperimenteres, først derefter praktiseres den kommercielt.

Ayurveda Yoga Asanas og fordele

folk forvekslede generelt denne metode til kun at være anvendelig på fysiske problemer, men sandheden er, at den er lige så nyttig, når det kommer til mental stabilitet. Denne metode anses for at være ekstremt afslappende for kroppen såvel som for sindet. Det skaber dyb ro i sindet og hjælper personen til at gøre op med dagligdagens problemer og se et større kig på livet.

Yoga på den anden side refererer til at forbedre kroppens forhold ved at udføre visse kropsstillinger, øvelser og åndedrætsøvelser. Ayurveda yoga refererer til den praksis, hvor både yoga og ayurveda udføres sammen. Visse stillinger eller øvelser ordineres til personen i henhold til de problemer, der finder sted i patientens krop.

ayurveda yoga

De fleste af de fysiske problemer, der opstår i kroppen, er relateret til ubalancen i doshsaen, det er de tre energier, der siges at være eksisterende i en persons krop, der er ansvarlig for de fysiologiske lidelser. Kort sagt kan ubalance eller forstyrrelser i en af ​​de tre doshaer forårsage fysiske problemer. Dette kan igen behandles af ayurveda og ved at vedtage forskellige holdninger og øvelser. øvelser hjælper kroppen med at genoprette ubalancen og får kroppen på rette spor. Personen bliver naturligt behandlet, og der er heller ingen bivirkninger.

I alt er der tre slags energier, der formår at kontrollere alle vores fysiske funktioner intakt. Forstyrrelser i nogen af ​​disse energier kan forårsage problemer. alle de tre doshas er blevet nævnt nedenfor med deres bivirkninger-

Pitta Dosha:

Denne energi er ansvarlig for forbruget af alle næringsstoffer og mineraler. det fører også til en korrekt funktion af det metaboliske system og holder personen aktiv hele dagen lang. Dette hjælper også med at fordøje maden ordentligt og ekstraherer alle de nødvendige vitaminer og mineraler, som kroppen kan kræve for at blive ved med at fungere korrekt.

Enhver form for ubalance kan imidlertid føre til uro og frustration. personen kan føle sig urolig og også deprimeret. Forkert fordøjelse af mad kan føre til uønskede sår og bylder. personen kan også føle sig svimmel. Den bedste måde at behandle dette på er at have naturlige fordøjelsestabletter og udføre øvelser, der kan føre til fordøjelse af mad.

Vata Dosha:

Vata dosha er hovedsageligt ansvarlig for den korrekte cirkulation af blod i kroppen. Denne energi hjælper kroppen med at bevæge sig ordentligt og giver den korrekte bevægelsesfunktioner. Faktisk afhænger selv hjertets funktion og den mindste bevægelse som blinkende øjne eller vridning af tæerne også af denne dosha. ubalance i denne energi kan forårsage alvorlig angst. Personen kan blive spændt på grund af forkert bevægelse. Dette har imidlertid også en løsning. Regelmæssig øvelse af visse øvelser kan bringe energiniveauet tilbage til det normale.

Kapha Dosha:

Kapha Dosha henviser til den energi, der er ansvarlig for balancen af ​​vand i kroppen. Det holder huden hydreret og leverer også vand til forskellige organer i kroppen. Ubalance i denne energi kan forårsage utryghed, hvor den korrekte balance kan holde personen rolig og kærlig. personen vil forblive omsorgsfuld og vil også have en tilgivende karakter.

Ayurveda yoga er ikke en ny teknik og accepteres verden over af sine videnskabelige årsager. Man skal regelmæssigt øve stillingerne og indtage de naturlige lægemidler for at forblive gran og også for at holde de tre vitale energier i balance.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80