Chakra Yoga Asanas og fordele

Chakraer er de energicentre i vores krop, hvorigennem energi strømmer. Der er otte grundlæggende principper for chakrayoga, nemlig rodcentret, nedre del af maven, flådcentret, hjertecentret, halscenteret, øjenbryncentret, månecentret og kronecentret. Mens det første niveau er fysisk, er det andet niveau astralt. Det påvirker din krops bevidsthed og hjælper dig med at skelne mellem godt og ondt. Nogle af de grundlæggende stillinger af chakrayoga er blevet delt nedenfor kun til din fordel.

Chakra Yoga Asanas og fordele

Her er de bedste chakrayoga -asanas og fordele.

1. Locust Pose:

chakra-yoga

Locust Pose har flere fordele. Det styrker din øvre rygsøjle, ben og balder. Det giver din krop fleksibilitet og strækker bryst og skuldre. Du vil også føle en stor lettelse fra stress og angst, hvis du inkluderer græshoppestillingen i dine daglige yogasessioner.

2. Cobra -stillingen:

Cobra Pose åbner dine skuldre og nakke. Det toner dit maveområde, udvider dit bryst og forbedrer din fleksibilitet. Din blodcirkulation skal også forbedres. Hvis du har astma eller lider af alvorlig depression eller angst, er kobrastilling perfekt til dig.

3. Trekantens stilling:

Triangle Pose er også kendt som Trikonasana. Det giver styrke til dine arme, bryst, ankler, ben og knæ. Dine hamstrings, kalve, hofter og lyske er strakt, og din krop føles afslappet. Det er også en god løsning på knæsmerter, surhed, forstoppelse og nyreproblemer.

4. Krokodille -stillingen:

Crocodile Pose strækker din krop fra top til tå og afslutter alle former for rygproblemer. Det aflaster din krop fra kompression og stress og hjælper dig med at finde fred og ro. Det kæmper mod skoliose og reducerer også forhøjet blodtryk. Krokodilleposen er bedst for dem, der ønsker at slappe af i deres sind og sjæl.

5. Benløftestillingen:

Leg Lift Pose hjælper dig med at tabe dig, balancerer dit sukkerniveau og styrer din diabetes. Det forbedrer dit fordøjelsessystem og fjerner alle toksiner fra din krop. Dit mavefedt vil blive reduceret, mave muskler vil blive tonet, og lænden skal modtage en masse styrke.

6. Twist Pose:

Twist -stillingen forbedrer din fleksibilitet og hjælper dig med at slappe af din krop og dit sind. Det tager din fitness til et helt nyt niveau. Dine taljemuskler, rygmuskler og maver får stor styrke. Jo længere du holder denne pose, jo mere fleksibilitet vil du være. Så brug godt af denne øvelse.

7. Bue -stillingen:

Buestillingen hjælper med at genoprette sygdomme relateret til nyrerne og toner ben og armmuskler. Det åbner også op for nakke, bryst og skuldre. Dine reproduktive organer stimuleres, og al slags stress og trætte fjernes. Denne positur er god for dem, der føler sig sløvede det meste af tiden.

8. Fish Pose:

Fiskestillingen er bedst kendt for at forbedre sin kropsholdning og give den en vis form. Det giver dig lindring fra al stress og angst og også fra den smerte, du kan have i dit skulder- og nakkeområde. Organerne i din mave og hals modtager stimulering og strækker også dine muskler, der er placeret mellem ribbenene.

9. Plovstillingen:

Plough Pose hjælper med at strække rygsøjlen ud. Det bringer blod til din hals meget direkte. Denne pose er en del af både den femte og den sjette chakraserie. Det reducerer dine rygsmerter og hjælper dig med at sove bedre. Denne pose skal udføres i cirka et til fem minutter for at få det bedste resultat.