Dandasana (personalestilling) – Sådan gør du og fordele

Yoga, der stammer fra rødderne i vores land, Indien, er den mest udbredte træningsform for åndelig, fysisk og mental sundhed. Effektiviteten af ​​yogiske øvelser er blevet bevist gennem årene. Det forbedrer ikke kun kroppen, men styrker og renser også sindet. At dyrke yoga er en god mulighed for at forhindre større sygdomme og sygdomme.

Dandasana

Hvis yoga praktiseres dagligt, kan det bekæmpe mange psykiske problemer som depression, søvnforstyrrelse, vredeproblemer og mere. Fra det utallige antal yogiske stillinger er her en virkelig let, men kraftfuld, som du kan prøve. Det kaldes Dandasana eller Stick Staff -holdningen. Medtag denne yogaøvelse i din daglige rutine for et sundt og bedre liv.

Dandasana (personalestilling):

Hvordan gør man det:

Inden vi går ind på detaljerne om, hvordan denne øvelse kan være gavnlig for dig, er her trin for trin instruktioner til at udføre denne kropsholdning. Det er en meget let form for yogisk kropsholdning. Danda på sanskrit betyder stick og asana betyder kropsholdning. Således er navnepinden eller personalestilling med rette. Først skal du sidde komfortabelt.

Du kan bruge en måtte eller et tæppe, hvis du ønsker det. Sid nu lige op. Din overkrop skal være oprejst, men afslappet. Det anbefales at bruge en væg til støtte for dem, der har rygproblemer eller kan have problemer med at holde posen. Forlæng derefter dine ben ud foran dig. Hold dine ben og fødder hoftebredde fra hinanden og parallelle.

Dine siddende knogler skal presses i gulvet, mens du peger hovedet på loftet som i forlænger og styrker din rygsøjle. Hold dine lår fast og tryk dem ned mod gulvet for at få støtte. Dine håndflader skal ligge på gulvet ved siden af ​​dine hofter.

Hold din forreste torso lige, men afslappet. Slap også af med dine skuldre samtidigt. Din nederste del skal jordes, mens du slapper af dine ben. Når du holder posen i mindst tredive sekunder, skal du inhalere og ånde ud i overensstemmelse hermed. Følg instruktionerne omhyggeligt, og du er sikker på at få det rigtigt.

Hvordan hjælper det os:

Forbedringer af kropsholdning:

Den første og mest basale fordel, som holdning til vores krop gør, er, at den forbedrer vores kropsholdning. Det forlænger eller strækker vores rygsøjle sammen med at rette vores rygmuskler ud. Så inkluder denne øvelse i din yogarutine, og alt dette vil sikre dig en bedre kropsholdning.

Dandasana (personalestilling) - Sådan gør du og fordele

Modstand mod skader:

Øvelse af Dandasana strækker også vores skuldre og bryst. Samtidig nærer det også vores krops modstand mod ryg- og hofteskader.

Bedre fordøjelsessystem:

Denne yogiske kropsholdning hjælper ikke kun med at forbedre vores fordøjelsessystem, men stimulerer også blodcirkulationen. Kontrolleret og regelmæssig vejrtrækning, mens du holder posen, mens vi strækker vores overkrop, er godt for fordøjelsen. Sig farvel til dine fordøjelsesproblemer med denne øvelse.

Bevidsthed om krop og beroligelse af hjerneceller:

Det gør os bevidste om vores krop. Ikke alene er pinden eller personalets holdning gavnlig for vores krop, men også den samme for vores sind. Det hjælper med at berolige vores hjerneceller. Det hjælper med at danne en beroligende virkning på vores sind. Bare ti minutters øvelse af denne yogiske kropsholdning vil gøre underværker for din mentale sundhed.

Forbedrer kroppens justering:

Inddragelse af Dandasana i vores daglige yoga -regime hjælper med at forbedre justeringen af ​​vores krop. Det giver også en mild strækning for hamstrings. Således anbefales denne øvelse til aktive mennesker, der er til aktiviteter som sport eller dans.