Hastapadasana (Forward Bend Pose) – Sådan gør du og fordele

I dagens verden står vi over for tonsvis af sundhedsproblemer, som yoga betragtes som en bedre og effektiv løsning i forhold til kunstige lægemidler og behandlinger. Yogalderens stillinger blev fulgt for længe siden og er stadig på mode. Fra begyndelsen af ​​det 21. århundrede er der ophobet en række sundhedsproblemer, hvoraf nogle er alvorlige.

Selvom der er mange neutraliserende løsninger til disse sygdomme, er det altid den bedste løsning at gå naturligt. I dette tilfælde betyder naturligt at lave ordentlig yoga.

Hastapadasana (forward Bend Pose) - Sådan gør du og fordele

Eksperter og læger anbefaler ofte yoga som en effektiv løsning på en række sygdomme og sundhedsforstyrrelser. I oldtiden led folk på grund af mangel på ordentlig medicin på et alvorligt antal sygdomme. Men omkom de? Ingen! De levede, og de levede lykkeligt uden at give deres krop doser af kunstige lægemidler, men med ordentlige sessioner med yoga.

Vi er alle klar over fordelene ved yoga. I Bhagavad Gita blev det sagt, at “Yoga er selvets rejse, gennem selvet, til selvet”. Korrekte yogasessioner om morgenen kan sikre os en bedre dag, hvor vi kan koncentrere os bedre, arbejde bedre og sove bedre. Yoga reducerer også overdreven stress og er også en ordentlig form for meditation. At udføre yoga kan reducere hårtab, rygsmerter, mavebesvær, forstoppelse og nogle andre væsentlige sygdomme. Hastapadasana er en populær form for yoga, som vi kan reducere stress sammen med muskelsmerter.

Holdningen til denne yoga kaldes fremadgående bøjyoga, hvor vi først står lige og derefter strækker armene og bøjer ryggen fremad, så armene rører tæerne. Dette er faktisk af de letteste yogastillinger og er kompatibelt for mennesker i næsten alle aldre. Sammen med det er det en af ​​de mest effektive yogastillinger.

Selvom dette står let bag kropsholdning ser let ud, er der visse afgørende trin, der skal følges for at få effektiviteten ud af denne bevægelse. Mens du laver yoga, er hånd- og fodholdning et vigtigt spørgsmål. Holdningen og teknikken bør aldrig negligeres, ellers ville der ikke være nogen resultater. Hastapadana eller den stående fremadbøjning er ikke noget anderledes. Sådan gør du det.

♦ Sådan gør du Hastapadana:

Først skal du stå lige og holde dine fødder og arme ved siden af ​​kroppen. Læg nu lige stort pres på begge fødder for at balancere kropsvægten og langsomt strække dine arme over hovedet, mens du trækker vejret.

Udånder nu og bøj langsomt fremad, så dine arme rører ved dine fødder. Bevar denne position i mindst 30 sekunder og glem ikke at trække vejret. Træk vejret dybt, mens du beholder denne kropsholdning.

Mens du bærer denne kropsholdning, skal hænder og fødder holdes lige, og rygsøjlen skal holdes oprejst. Flyt nu brystet mod knæene ved at løfte hofterne lidt, og tryk hælene ned mod jorden. Bevæg hovedet forsigtigt mod fødderne og fortsæt vejrtrækningen. Nu er det tid til at komme ud af denne kropsholdning. Bevæg langsomt dine arme frem og op og kom derefter tilbage til stående position. Træk vejret ud og tag armene til siden.

♦ Fordele ved Forward Bend Pose:

Hastapadasana strækker musklerne og kan udføres som en opvarmningsøvelse, før du løfter tungt. For det andet revitaliserer det nervesystemet og fremmer korrekt blodcirkulation. Mavens organer er tonet, og rygsøjlen bliver fleksibel efter at have udført denne yoga.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80