Hvad er Shanti Yoga og deres betydning

Ordet ‘shanti’ betyder fred; derfor refererer udtrykket shanti yoga hovedsageligt til den slags yoga, der hovedsageligt skaber ro i sindet, kroppen og sjælen. Det hjælper en til at opdage den del af livet, der havde været ukendt i så lang tid. Det har ingen begrænsninger eller betingelser. Det gør op med alle traditioner og ritualer; det er det, der giver denne form for yoga en ny dimension.

Hvad er Shanti Yoga og deres betydning

Det hjælper kroppen med at slippe af med daglig stress, smerter og træthed. Det giver også kroppen mulighed for at slippe af med binyrestress og mindre lidelser. Hovedrollen for denne yoga er, at den hjælper en til at klare følelser og giver styrken til at håndtere dem bekvemt. Denne form for yoga inkluderer også meditation, som igen hjælper kroppen med at optage meget ilt, hvilket automatisk får kroppen til at føles let og frisk.

Det inkluderer asanas, der hjælper kroppens led med at styrke. Det helbreder ryg og hofteben, knæ og ankler. Pranayama eller meditation hjælper sindet med at koncentrere sig og tænke over spørgsmål, der forårsagede uro. Denne form for yoga omfatter ikke omfattende former for fysisk aktivitet i stedet helbreder kroppen indefra og gør en person mentalt stærkere. Denne terapi tager også hensyn til de ayurvediske principper. Det betyder, at naturligt forarbejdede fødevarer og økologiske terapier vedtages for at helbrede mennesker. Forarbejdet og konserveret mad undgås.

Denne terapi hjælper en person med at slippe af med alle hans eller hendes opfattelser og begynder at opfatte nye og reformer forestillinger. Man begynder at analysere de samme ting på en bedre måde og kommer med bedre løsninger. Skallen af ​​ego og dogme går i stykker, hvilket gør personen lettere og øger tillidsniveauet.

Som nævnt tidligere indebærer shanti yoga ikke rigtigt at belaste sig fysisk. Det betyder at tænke og leve frit. Hoveddelen er at lade krop og sind helbrede og indse, at der er meget mere end den materialistiske verden. Sandhedens essens skal tillægges betydning.

En lille gåtur i haven eller læsning af en bog, der kan oplyse ens sind, male et billede eller enkel madlavning kan også vise sig at være terapeutisk.

At forkæle en til aktiviteter, de elsker, kan være yderst nyttigt. Det hjælper sindet og kroppen til at slappe af og kan også hjælpe med at komme med bedre løsninger på livsproblemer. At synge eller gå på hellige ture er også en måde at behandle sig selv på.

At møde mennesker, som du elsker, slappe af, have god mad og en enkel gåtur kan også vise sig at være effektivt. At se film og også have en gruppediskussion kan være nyttigt. At tale med nogen med samme mentale niveau som dig eller blurting dit hjerte til dine venner kan få dig til at føle dig bedre.

Hvis man beslutter sig for at vælge den anden vej rundt om de almindelige yogastillinger, kan strækning af lemmer, korrekte vejrtrækningsteknikker, kropsholdningskorrektion og meditation være ideel for en person. Den bedste del ved denne form for yoga er, at man kan ændre den efter ens eget ønske.

Selv instruktørerne er ret liberale, når det kommer til denne yoga. Hoveddagsordenen er at få patienten til at føle sig godt tilpas og fri for stress. Hvis klienten insisterer på ikke at udføre bestemte aktiviteter, går instruktøren generelt med strømmen og forsøger at få fat i klientens interessepunkter.

Denne form for yoga er den bedste måde at få en til at føle sig afslappet og berolige sit sind. Det får personen til at indse, at der er et meget bedre sted, end vi alle kender til, og derfor viser det sig at være den bedst mulige løsning at komme videre med et mål. Personen begynder automatisk at opleve forskellen efter et par sessioner med denne yoga. Det fremmer hovedsageligt aktiviteter, der gør sjælen glad og oplyser sindet.