Karnapidasana – Sådan gør du og fordele

Den perfekte måde at holde dig i form, både mentalt og fysisk, er ved at forkæle dig selv med yogaens verden. Yoga har været en dominerende plejer af dine kropsproblemer i overensstemmelse med den ro, dit sind opnår, når du går ned ad den vej. Efter at have været praktiseret i evigheder og mange flere, har yoga nu i de seneste år klaret dillen med at holde dig i form. Verden i dag er mere interesseret i lette måder at holde flabet fra dig selv, mens du leder efter små tips og tricks til at afslutte de uendelige små kropsproblemer. I dagens artikel skal vi tale om en sådan yoga, der hedder Karnapidasana og de fordele, den kan give os.

Karnapidasana

Karnapidasana (knæ til ørepose):

Karnapidasana er også kendt som knæ til øre, hvor ‘karna’ primært ville stå for ‘ører’. Gennem en proces med kropsvridninger og strækninger kombineret med blød dyb vejrtrækning er denne yogastilling for begyndere måske ikke et barns leg. Men når vi begynder at afsløre de fordele, der er forbundet med det, vil du blive forbløffet i ærefrygt.

Hvordan gør man det?

  • For at starte, skal du placere dig selv på en yogamåtte. Dette kan være lidt svært i begyndelsen, og det anbefales strengt, at du ikke tvinger dig selv til perfektion den allerførste dag i din prøveperiode. Faktisk kan du også bede et separat par hænder om at hjælpe dig i dette forsøg. Yogaens primære kropsholdning fokuserer hovedsageligt presset på kraniet, og derfor bør forsigtighed opretholdes.
  • Læg dig ned på ryggen, placer dine arme på hver side, parallelt med din krop, mens du kigger ryggen lige op og halsen er justeret.
  • Nu kommer den del, hvor du skubber dine håndflader til jorden, mens du løfter dine ben op. At suge vejret og holde det, mens du løfter, letter processen.
  • Sving nu dine ben op og over dit hoved ved at løfte dine hofter. På dette tidspunkt hviler din eneste kropsbalance på dine hænder og nakke.
  • Ved at svinge den til den anden side bringes knæene parallelt med dine ører.
  • Når du låser dig selv i positionen, skal du lade dine arme beholde sin oprindelige position, men denne gang med håndfladen vendt opad.

Øretryk stiller til begyndertips:

For at øve denne pose skal man have brug for fleksibiliteten og balancen sammen. Karnapidasana er forhåndsniveauet for Sarvangasana og halasana. De vigtige tips at bemærke for begyndere er:

  1. Bare rolig, hvis dine knæ ikke kommer helt til gulvet. Det er fint at holde knæene oppe, indtil de kommer naturligt på gulvet.
  2. Der er en vis vægt i nakken i denne position, så det er strengt forbudt at flytte hovedet fra side til side.

Fordele ved Karnapidasana:

En af de primære fordele, som yoga for altid har givet os, er kropsfleksibilitet. Vi ved, at stivheden kan få det bedre af dig i løbet af ugen med en blød smerte i ryggen eller et let træk nær din nakke. Gennem denne yogastilling kan du tillade din krop at være mere fleksibel. At arbejde med din mave bør være perfekt for kvinder, ikke kun fordi det huser æggestokkene, men også på grund af det faktum, at en enorm fordøjelse fra hinanden er blevet forbundet med maven, der også huser tarmene. Det tryk, du føler i din mave sektion, mens du skal igennem denne kropsholdning, vil helt sikkert holde dit underliv stærkt og sundt. Ved at lægge trykket i din kranium, mens du udfører denne yoga, presser det i stedet skjoldbruskkirtlen, der stimulerer det, hvilket letter kroppens vækst og frem for alt et sundt skjoldbruskkirtelcheck. Dette er også relateret til forlængelse af din ryg og skuldre, som for mændene vil hjælpe dig med at udvide din overkrop og bryst.

Forholdsregler og kontraindikationer:

Denne yogastilling er ekstremt vanskelig at mestre for begyndere. Karnapidasana yogastilling kræver en stor kernestyrke og fleksibilitet.

De store kontraindikationer omfatter mennesker med problemer som diarré, menstruation, nakkeskade, blokerede arterier, forhøjet blodtryk, astma, gravide på begynderniveau. Disse personer rådes stærkt til at undgå at øve denne pose. Hvis denne yogastilling praktiseres af disse personer, bør den kun udføres under streng overvågning af en ekspert ved at følge en læges råd.

Karnapidasana er også kendt som knæ til øre, hvor ‘karna’ primært ville stå for ‘ører’. Denne øvelse anbefales stærkt til kvinder, der lider af uregelmæssigheder og relaterede problemer, menstruation kan være en let prøvelse, nu hvor du er begyndt at øve denne yoga. Sinus -træning kan forhindres ved at udføre denne øvelse, hvor trykket i din kranium åbner næsehulen lader dig trække vejret ordentligt. Yoga frem for alt giver ro i sindet, en af ​​de vigtigste katalysatorer til en sund søvn. Så hvis du stadig ikke er kommet over din søvnløshed, ved du, hvad du skal gøre bedst.