Lolasana – Sådan gør du og dens fordele

Ligesom farverne på den lokale messe har Yoga en farverig rejse, der opdeler sin masse i forskellige kategorier af krops- og sundhedsydelser. Det robuste katalog over en Yogic ville fortælle dig, hvor meget ligesom et medicinsk tidspunkt, der analyserer dig af dine kropsproblemer, også ville yoga undersøge dine sager, diagnosticere og give dig en optimal løsning.

Den eneste forskel er, at du kan få en løsning på dine problemer uden at skulle indtage kemiske procedurer og piller. Der er altid én yoga til et specifikt sæt problemer, og her i dagens artikel har vi bare endnu en fra posen med mange, denne kaldes Lolasana. For at få tingene til at rulle, skal vi tale om trinene til at opnå positionen og de fordele, vi kan høste af den.

lolasana

Hvordan gør man det:

Yoga -navnet Lolasana kaldes også den vedhængende pose, hovedsageligt fordi der er en større del af hængning og støtte involveret. En af de primære ting at huske på, mens du gennemgår yogaprocessen, er at trække vejret tydeligt, dybt indtag, medmindre det rådes til at holde vejret. Dette bringer os til trinene i stillingen, hvor ordet ‘Lola’ betyder at dingle i en frem og tilbage bevægelse, en af ​​grundene til, at det kaldes den vedhængende pose.

For at starte med skal du sprede din yogamåtte og få en blød pude eller pude klar i nærheden. Knæl ned på gulvet med din siddende på din skinneben, mens dine tæer krummer sig nedenunder, der hviler på hoften. Dine knæ vil stikke udad. Nu skal din hals være lige på linje med dit krydderi, når du placerer dine hænder på hver side. For begyndere, der måske har problemer i de indledende faser, kan du vælge pudehynder eller hvile, som du skal lægge dine hænder på. Håndplaceringen varierer fra person til person baseret på deres sædvanlige lethed. Det kan være foran dig eller ved siden af ​​dig.

Læn dig nu langsomt fremad, mens du bøjer dig ned og lægger pres på dine arme. Nu skal din ryg hule i at lade dig bøje din marv for at tilpasse sig kropsvægten. Løft dig langsomt op ved at lægge trykket i dine håndflader. Dine arme fordeler hele presset på sig selv nu, mens du løfter dig selv op. Dette er måske ikke en let prøvelse i begyndelsen, men med øvelse kommer du derhen. Snart vil du også arbejde op til ingen puder til håndstøtte.

Hvordan hjælper det os:

1. Følelse af koordination gennem krop og sind samarbejde er noget, som mange af os har opnået i en tidlig alder, men der er stadig nogle uheldige, der ikke formår at koordinere deres nerver med deres kropsfunktion og derved resultere i lav balance i din krop. Gennem denne øvelse kan du opnå din krops balanceevne.

2. Dette er en god måde at styrke dine overkropsmuskler, hvor løft af vægte i gymnastiksalen ligner denne, hvor dine arme nu løfter din egen vægt. Ved at du støtter din krop på dine arme, er ikke kun dine arme til gavn, men også bryst- og skuldermusklerne.

3. Mens du bøjer dig ned og tvinger din krop til at hejse op, opstår der et blodrus i brystet, som sikrer, at dit hjerte banker med den perfekte hastighed. Dette tager også sig af hjerteproblemer ved at åbne mulige blokeringer og fjerne tilstopning.

4. Kropsstivhed kan lindres ved at vælge denne yoga, hvor de strenge rygmuskler har noget at tænke over, når det går igennem en stræk- og kraftsituation. Det toner dine arme lindrer enhver mulig rygsmerter.