Malasana (Garland Pose) – Sådan gør du og dens fordele

Yoga på sin egen måde har hjulpet mange liv på mange forskellige måder. De lange kontortrækninger og de trætte aftenretur kan kun kompromitteres af intet andet end en god yoga -session, der forfrisker dig til kernen med sine små strækninger og vendinger. Selv i de tidligste morgener, hvor den tåget himmel forhindrer dig i at gå en solid løbetur, hvorfor ikke bruge al den energi til at udføre en god times yoga.

Hvis du undrer dig over, hvordan yoga hjælper, er der visse stillinger og stillinger, nogle kan nås med det samme, nogle ikke så lette. En sådan holdning er Malasana, let nok, hvis du øver dig godt, hårdt nok, hvis du ignorerer den. I dagens artikel skal vi tale om positurerne og fordelene ved denne særlige yoga.

Malasana (guirlande Pose) Sådan gør du og dens fordele

Hvordan gør man det?

Det engelske navn til denne pose kaldes Garland. Guirlandeposen er hovedsageligt afhængig af at tonere dine kropsmuskler, samtidig med at du kan udføre dine daglige squats på samme tid i den samme øvelse. Nu hvor du har et indblik i, hvad der skal komme, lad os starte med træningen. Alt du behøver til dette er en yogamåtte og din fulde koncentration.

Til denne kropsholdning vil vi kræve, at du sidder på tæerne, bøjede knæ, mens du læner din kropsstøtte tilbage på dine lår. Start med at stå lige, din ryg og hals justeret til hinanden. Dine fødder skal være spredt, men lige og parallelle med hinanden. Hold nu din nakke og marv stabil, begynd at bøje dine ben, knæet spredes, mens du går om det.

For at uddybe det mere er dette en simpel squat, men i stedet for halvvejs går vi helt ned, indtil vi hviler på vores bøjede knæ. På dette tidspunkt skal du bringe dine arme over dine knæ for at fylde det lille hul imellem og folde dem sammen. Start nu med at trykke tæerne mod dit inderlår ved at bringe dine lemmer tættere på din torso. Hold stillingen i 30 sekunder, før du inhalerer og slipper stillingen. Fold dine bedehænder ud og begynd at rette dine knæ ud, indtil du er tilbage til position et.

Hvordan hjælper det os?

Guirlandeposen er kendt for sit hurtige middel mod smerter i ryg og marv. Dette skyldes hovedsageligt din krops stivhed, der nu skal afvises gennem denne øvelse. Når du bøjer dig ned og læner dig frem for at folde dine hænder, overføres din kropsvægt til dine hoftebælter.

En enorm blodgennemstrømning skabes i trykområdet og åbner de spændte knuder, hvilket giver dig en smertefri ryg.Dette gælder også for kropsfleksibilitet, hvor du bøjer dig ned og strækker og vrider din krop vil medføre fleksibilitet i din krop.

Malasana -yogaen er kendt for at tage sig af dit stofskifte, en af ​​grundene til, at det kan lette vægttab. Metabolisme i vores krop sikrer, at vores madfordøjelsesproces er blevet udført med en hurtig hastighed, så kroppen kan skabe affaldsstoffer og også hurtigt udnytte de vigtige næringsstoffer.

Dette giver mindre tid til madopbevaring, fedtproduktion og så videre og giver dig en sundere krop. Når du bøjer dig ned og overfører din kropsvægt til underekstremiteterne, står din mave nu også over for en tryksituation, hvilket er præcis, hvordan denne yoga toner mavemusklerne og hjælper den til at fungere bedre.